Hızlı Soru - Cevap

shovery

Acemi Detaycı
Üye

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Atas WAXY'yi kullanmadım ama dayanımı firmanın dediği 1-2 ay. Kullanıcıların söylediği ise 3-4 hafta arası. Özetle, her ay uygulaman lazım. Diğeri hakkında ne var ne yok bilgim/fikrim yok. Atas daha bilinen bir marka, bazı ürünleri ile sevimsiz tecürbeleri olan arkadaşlarımız var. Ben mesela proteo, hydrorep, DLS ürünleri ile sprey şişede satılan köpük tipi bir cilasını kullanmıştım. Malesef hiçbirini beğenmemiştim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Atas WAXY'yi kullanmadım ama dayanımı firmanın dediği 1-2 ay. Kullanıcıların söylediği ise 3-4 hafta arası. Özetle, her ay uygulaman lazım. Diğeri hakkında ne var ne yok bilgim/fikrim yok. Atas daha bilinen bir marka, bazı ürünleri ile sevimsiz tecürbeleri olan arkadaşlarımız var. Ben mesela proteo, hydrorep, DLS ürünleri ile sprey şişede satılan köpük tipi bir cilasını kullanmıştım. Malesef hiçbirini beğenmemiştim.
Wax Sökmek icin ve Korumayi kaldirmak icin DLS 125 cok basarili.
Bu yazdigimda iyi bir sey mi kotu birsey mi sorgulamak lazim :komik:

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Yarın araç muayene geçerlilik tarihimin son günü 05-04-2021 tuvturk sisteminden 08-04-2021 e randevu almak istiyorum ama son geçerlilik tarihiniz sistemimizle uyuşmuyor diyor alamıyorum bilgisi olan başına gelen var mı böyle?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba. Günaydınlar herkese. Seramik kaplama üzerine carnauba-polymer waxlar kullanılır mı ? Bilt hamber kullanıyorum şuan fakat 1 ay içerisinde bir seramik kaplama işlemimiz olacak. Bu waxlar temizleyici madde içermiyordur umarım. Şimdiden teşekkürler :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba. Günaydınlar herkese. Seramik kaplama üzerine carnauba-polymer waxlar kullanılır mı ? Bilt hamber kullanıyorum şuan fakat 1 ay içerisinde bir seramik kaplama işlemimiz olacak. Bu waxlar temizleyici madde içermiyordur umarım. Şimdiden teşekkürler :)
Esasen kullanılmaması tavsiye edilir. Amma velakin soft99'da hydro gloss wax serisi var (malesef burada satılmıyor :( ) o waxlar kullanılabiliyor. Markanın kendi destek ürünleri var ise onları kullanmanızı tavsiye ederim. Yok ise soft99 extra gold shampoo kullanabilirsiniz :) (süngere dökerek uygulama yapıyorsunuz, mevcut kaplamayı destekler, tek balına kullanılınca iş yapmaz :( )

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yapacaginiz Seramik Markasinin mutlaka Top Coat veya Hydro Coat Seramik Bakim,Destekleme ürünü var ise alip kullanin Su iticilik,Parlaklik ve Boncuklanma yi sürdürecektir.

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba; aramızda akülü vidalama aleti ile katı wax uygulama deneyimleyen var mı ? Nelere dikkat etmeliyiz ? Hare yapma olasılığı bulunmaktamıdır ?

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Esasen kullanılmaması tavsiye edilir. Amma velakin soft99'da hydro gloss wax serisi var (malesef burada satılmıyor :( ) o waxlar kullanılabiliyor. Markanın kendi destek ürünleri var ise onları kullanmanızı tavsiye ederim. Yok ise soft99 extra gold shampoo kullanabilirsiniz :) (süngere dökerek uygulama yapıyorsunuz, mevcut kaplamayı destekler, tek balına kullanılınca iş yapmaz :( )
Soft99 Hydro Gloss Wax - Seramik Kaplama İçin Katı Wax 150gr

bu soft 99 değilmi acaba ?

vonixx blend carnuba seramik katkili waxlar kullanilmazmi acaba

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgiler için. Tavsiyenize uyacağım. :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Arkadaşlar merhaba; aramızda akülü vidalama aleti ile katı wax uygulama deneyimleyen var mı ? Nelere dikkat etmeliyiz ? Hare yapma olasılığı bulunmaktamıdır ?
Üstadlar konuya daha ayrıntılı olarak cevap verecektir ama naçizane benim tavsiyem akülü vidalama aletlerini kaporta üzerinde hiçbir surette kullanmamak olur. Zira ergonomileri sebebiyle hakimiyetleri çok kolay değil ve oldukça yüksek devirde dönebiliyorlar. Olası istenmeyen bir kazada çok ciddi zarar verme ihtimalleri mevcut boya yüzeyine. Jantlarda ya da fırça takarak kumaş yüzeyleri fırçalamada belki kullanılabilir ama şahsen ben ne surette olursa olsun kaporta yüzeyinde kullanmayı tercih etmezdim.

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
125 mm tabla için 130 mm yoksa 150 mm yün keçe iyi olur.
Makine attlas att 1200 p oldugundan 130 sanki daha iyi olur gibi.
125 tabla dolgulu olanlardan arada siyah köpük gibi bişey var