Hızlı Soru - Cevap

Qasqai

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #14,281
Merhaba arkadaslar grupta squall jant fircasi ve çift kova seti lazım uygun satan veya link tavsiye eden var midir

ozer_85

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Cumleten iyi aksamlar arkadaslar, ipa konusunda danismak istedim, pastadan sonra temizlik icin saf olarak ipa kullanmamin boyaya bir sakincasi olurmu? Sizler nasil kullaniyorsunuz?

altn97

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sevgili abilerim sizce en iyi iç temizlik ürünü nedir ve direksiyon temizliği için Gerçek deri mi bilmiyorum tabii ki

ozer_85

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba arkadaslar, dün aracıma uygulama yaptiktan sonra farki gormek icin bagaj kapagina tam ortadan normal bir kagit bant cektim, islemler bittiginde banti soktugumde bantin alt kisminda kalan yerde portakal kabugu benzeri bir durum olusmustu, bantin yapiskani kimyasal bir tepkimeye girip boyaya zararmi verdi anlamadim.Sadece o kisimda ve sadece bantin yapistigi alanda olustu. Ayni banti daha once diger aracimizdada kullandim bir sorun olmamisti. Bu sekilde bir durumla karsilasan oldumu acaba, bunun cozumu nedir nasil duzeltebilirim bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Siyah araçta herhangi bir markanın 3ün1 ürünüyle hare bırakır mıyım ? Rotary makine ile tabi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Siyah araçta herhangi bir markanın 3ün1 ürünüyle hare bırakır mıyım ? Rotary makine ile tabi
Hicbirsey olmaz bu konudan inceleme yapabilirsiniz.

3 ü 1 Arada Wax Uygulaması

2 nci yilimiza girdik standart kullaniyoruz cok da memnunuz bu üründen 2 ay a yakin dayanimi var yani 8 yikama olarak da kabul edebilirsiniz.Net Tecrübe edildi.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Arkadaşlar Merhaba;

buradan araştırdığıma ve tavsiyeniz üzerine Koch Chemie MotorPlast aldım. Motora 1,5 ay önce uyguladım ve hala gram toz tutmamış. Çok memnun kaldım. Ben uygulamayı beze sıkıp silerek yaptım. Herhangi bir kalıntı, parlama veya yağlı hissiyat oluşmadı.

Tabi litrelik bulamadığım için mecburen 5lt almak zorunda kaldım. Hal böyle olunca acaba aracın iç aksamında konsolda kullanılır mı diye düşünüyorum. Yoksa zamanla renk veya başka sıkıntılar çıkabilir mi?