Hızlı Soru - Cevap

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Cevaplar için @SubaruOutback , @_CaN_ , @usurer ve @irfan yalınay çok teşekkür ediyorum..

Sanırım deneme ile bakacağız. Maalesef foam lance ve makinem yok. Autoglym fena degil ama temasli çift kova yapmadan tek basina yetersiz. Araci yazlari ayda 3 veya 4 defa. Kis aylarinda 2 defa yıkamayi düsünüyorum. Bu duruma göre özellikle kisin iyi bir temizleyici lazim. Ilposan - Kwazar tarzı pompalar icin Valet Pro Neutral Snow Foam önerisi gelmisti ona da bakacağım. Veya Autobrite Magifoam yine aklımda olan ürünler. Temizlik ve zararsizlik dengesini iyi tutturan bir ürün lazım :)
Rica ederim, eğer bulabilme şansınız varsa AB Magifoam içlerinde açık ara en iyisi diyebilirim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Angelwax superior automotive shampoo kullanan var mı nasıldır?
Kullanmadım ama yazınca merak edip baktım. İçeriğini tam olarak vermemişler. 2 tane kimyasalın doğa için tehlikeli olduğunu belirten bir döküman var. pH değeri 7 diye belirtilmiş. Sulandırma oranını kendi sayfalarında da yazmamışlar. Foam lance ile kullanıma da uygunmuş.
Wax'lar ile kardeş kardeş geçiniyormuş.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kullanmadım ama yazınca merak edip baktım. İçeriğini tam olarak vermemişler. 2 tane kimyasalın doğa için tehlikeli olduğunu belirten bir döküman var. pH değeri 7 diye belirtilmiş. Sulandırma oranını kendi sayfalarında da yazmamışlar. Foam lance ile kullanıma da uygunmuş.
Wax'lar ile kardeş kardeş geçiniyormuş.
Teşekkürler nanolex pure s alternatifi olabilir belki

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Vonix hybrid carnauba Wax mi?
Soft99 Fusso coat mi?

İkisi arasında kalsanız hangisini seçersiniz?
yaz için vonix
kış için fusso
Daha doğrusu şöyle söyliyeyim, amaç uzun süre dış etkenlerden korumaksa Fusso, kısa vadeli olsun ama parlasın diyorsanız da vonix.
Yaz için vonix daha doğru bir tercih olur kanaatindeyim

Son düzenleme:

problem3333

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
yaz için vonix
kış için fusso
Daha doğrusu şöyle söyliyeyim, ama uzun süre dış etkenlerden korumaksa Fusso, kısa vadeli olsun ama parlasın diyorsanız da vonix.
Yaz için vonix daha doğru bir tercih olur kanaatindeyim
Size ve diğer arkadaşlara soruyorum şuan Türkiye'de alınabilecek stok olan ve f/p olarak en iyi wax hangisidir?

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Size ve diğer arkadaşlara soruyorum şuan Türkiye'de alınabilecek stok olan ve f/p olarak en iyi wax hangisidir?
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu biraz beklentilerle ilgili aslında ama hem korusun hem parlaklık versin derseniz bence şuan f/p ürünü olarak alına bilecek en iyi iki wax Bilt Hamber ve S100 aşağıya satışını yapan arkadaşların ilanlarını da ekledim, tercihinizi bunlardan birinden yana kullanabilirsiniz.
Ortak Alım - S100 Wax Ortak Alımı V2
Satılık Meguiars, Zymöl, Bilt Hamber, Dr Beasley’s, Marflo ve diğerleri

problem3333

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Bilt Hamber double speed wax şuan fiyatına göre çok iyi bence. Forumumuzda da satılık vardı bir ara.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu biraz beklentilerle ilgili aslında ama hem korusun hem parlaklık versin derseniz bence şuan f/p ürünü olarak alına bilecek en iyi iki wax Bilt Hamber ve S100 aşağıya satışını yapan arkadaşların ilanlarını da ekledim, tercihinizi bunlardan birinden yana kullanabilirsiniz.
Ortak Alım - S100 Wax Ortak Alımı V2
Satılık Meguiars, Zymöl, Bilt Hamber, Dr Beasley’s, Marflo ve diğerleri
Teşekkür ederim cevabınız için peki ikisinden hangisi daha fazla parlaklık verir hocam.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Teşekkür ederim Peki hangisi daha fazla parlaklık verir.
aradaki farkı normal gözle ayırt edebileceğinizi sanmıyorum, s100 için kısa bir süre beklemeniz lazım malum liste tamamlanınca alım gerçekleşecek, ama bilt hamber için @Brindabella ile hemen iletişime geçebilirsiniz

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tunap mp 107 tam size uygun ürün olacaktır.Ürün açıklamasında sunroof için oldugunu görebilirsiniz.
Evet, kullanan kişiler de memnun kalmış ama buna da gres demişler. Bunun farkı plastikler için kullanılıyor olması mı?
Sanırım bu ürünü alacağım, o yüzden biraz daha bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Evet, kullanan kişiler de memnun kalmış ama buna da gres demişler. Bunun farkı plastikler için kullanılıyor olması mı?
Sanırım bu ürünü alacağım, o yüzden biraz daha bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. :)
@KaiZeN Agacım sen Würth gres kullanıyodun sunroof için, arkadaşa yardımcı olabilirsin belki

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Rica ederim, eğer bulabilme şansınız varsa AB Magifoam içlerinde açık ara en iyisi diyebilirim

Forensic Detailing kanalı var İngiliz bir abimiz muhteşem testler yapıyor. Snow foam ürünlerini yalnızca temizlik degil korozyon ve pas tutma yönünden de test ediyor. Iclerinde en güzel en temizi Wax Planet Markasının snow foam ürünüydü ama o da bulmasi çok zor muhtemelen.