Evet, kullanan kişiler de memnun kalmış ama buna da gres demişler. Bunun farkı plastikler için kullanılıyor olması mı?
Sanırım bu ürünü alacağım, o yüzden biraz daha bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.
almanyada vag grubu araçlar için bakıma gittiğinizde sunrooftan ses geliyor dediğinizde yaklaşık 80 euro karşılıgında bi kit satarlar aynı gres gibidir fakat sunroof bakım yenileme diye geçer sunroof ilk alındıgı gibi pamuk gibi olur sıcaga ve soguga mukavemet gösterirler sunroof ileri geri hareketlerinden içeri girecekse bile zararsız oluyorlar. Şöyle düşünün jantlara demirtozu kullanıyoruz ama en dandık üründe temizliyor zarar verdiğini o an anlamıyoruz uzun vadede zarar veriyor.
Forensic Detailing kanalı var İngiliz bir abimiz muhteşem testler yapıyor. Snow foam ürünlerini yalnızca temizlik degil korozyon ve pas tutma yönünden de test ediyor. Iclerinde en güzel en temizi Wax Planet Markasının snow foam ürünüydü ama o da bulmasi çok zor muhtemelen.
Auto Foam ürünü. 17 pound kargosu varmı bilmiyorum ama bu detailing ürünlerini alabilecegimiz yabancı alisveris siteleri varmı bildiginiz, link bırakıyorum 208 tl falan yapıyor mantıklı geldi 5 litre. Magifoam gibi iyi temizler mi acaba?
Auto Foam ürünü. 17 pound kargosu varmı bilmiyorum ama bu detailing ürünlerini alabilecegimiz yabancı alisveris siteleri varmı bildiginiz, link bırakıyorum 208 tl falan yapıyor mantıklı geldi 5 litre. Magifoam gibi iyi temizler mi acaba?
Temizlik kabiliyetleri aynı gibi, ama magifoam gibi yoğun köpük yapmıyor ve magifoam gibi aracın kaportasında uzun süre kalmıyor. Forensic Detailing kanalında testleri var, bir izle istersen.
Temizlik kabiliyetleri aynı gibi, ama magifoam gibi yoğun köpük yapmıyor ve magifoam gibi aracın kaportasında uzun süre kalmıyor. Forensic Detailing kanalında testleri var, bir izle istersen.
Bende birde foam lance yok hocam. Ilposan ile Manuel pompa 40 psi belki 50 psi basiyorum kol gücü ile. Magifoam cok kalın gelirse zaten atım zor olur gibi. Autoglym Polar Blast kullanıyorum suan memnunum ama yeni bir soluk arıyorum temizlik olarak daha iyi bisey arıyorum.
Evet, kullanan kişiler de memnun kalmış ama buna da gres demişler. Bunun farkı plastikler için kullanılıyor olması mı?
Sanırım bu ürünü alacağım, o yüzden biraz daha bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.
almanyada vag grubu araçlar için bakıma gittiğinizde sunrooftan ses geliyor dediğinizde yaklaşık 80 euro karşılıgında bi kit satarlar aynı gres gibidir fakat sunroof bakım yenileme diye geçer sunroof ilk alındıgı gibi pamuk gibi olur sıcaga ve soguga mukavemet gösterirler sunroof ileri geri hareketlerinden içeri girecekse bile zararsız oluyorlar. Şöyle düşünün jantlara demirtozu kullanıyoruz ama en dandık üründe temizliyor zarar verdiğini o an anlamıyoruz uzun vadede zarar veriyor.
Genel olarak silikon içerikli bir ürünün tercih edilmemesinden yanayım. Kısa süreli çözümler sunduğunu ve kauçuk,plastiklerin yapısına uzun vadede zarar vereceğini düşünüyorum.
2016 yılından bu yana golf kullanıcısıyım. Aracı ilk aldığınızda kapı gergilerinde ve sunroof kizaklarında beyaz gress görürsünüz. Bu gress in şuan için ülkemizde bulabileceğimiz karşılığı würth hhs grease ve tunap 901 dır. İkisinden birisi tercih edilebilir. Ben würth ürünü 2016 yılından bu yana kullanıyorum, memnunum. Aracıma yaptığım uygulamayı da konunun 13. Sayfasına bir göz atabilirsiniz.
Malum fiyatlar biraz yüksek ortak alımda uyguna almıştık Auto foam sınıfına göre bence bir çok ürüne nazaran başarılı.
Link bırakayım belki göz atmak istersiniz. Bilt Hamber
Malum fiyatlar biraz yüksek ortak alımda uyguna almıştık Auto foam sınıfına göre bence bir çok ürüne nazaran başarılı.
Link bırakayım belki göz atmak istersiniz. Bilt Hamber