Hızlı Soru - Cevap

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #14,981
Merhaba Kapı Aralarına Wax Yapiyordum Bıktım :sırıtan1:Bana ornegin Bsd Yada elixir Gibi sık sil ürünü onerebilirmisiniz iz vs yapmayan kolay silinip kalıcı birsey :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Merhaba Kapı Aralarına Wax Yapiyordum Bıktım :sırıtan1:Bana ornegin Bsd Yada elixir Gibi sık sil ürünü onerebilirmisiniz iz vs yapmayan kolay silinip kalıcı birsey :)
Herhangi bir sık sil ürün kullanabilirsin ben öyle yapıyorum o an elime hangisi geçti ıslak kuru kapı aralarına sıkıp kuruluyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herhangi bir sık sil ürün kullanabilirsin ben öyle yapıyorum o an elime hangisi geçti ıslak kuru kapı aralarına sıkıp kuruluyorum.

pw düşündüm efsane bereketli ama islak kullqnim olduğu icin verim alamam dedim :) bsd alicam o zman oralara artik :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
3d final touch, turtle wax dry shine urunleri olmaz mi?
üstadın izniyle araya gireyim. @Dragstar
turtle wax dry shine ürünü çok güzel olur ama pahalı. gerek yok.
alın polytop hybrid sealer maximus doldurun bir litre sprey şişeye suyu konun üstüne içine 20-30 ml ürünü , zaten araç yıkanmış kapı araları ıslak ,
sıkın silin sıkın silin. daha da ilerleyelim imkan varsa ; yetişemediginiz yere sıkın biraz su tutun sonra hava tutun. ohh miss. gülücük. (tayfa dışı)

hiç olmadı, sarmadı mı? alın carpro susuz yıkama ECH2O 1:15 sulandırın spreye ; sıkın ıslak yüzeye silin.
şu an ben ECH2O ürününü turtle wax Hybrid Sealant ürünüyle karıştırdım ( çünkü uv koruması yok yazın çöp) kullanıyorum. birazda sihir ekledim,(sır) nasıl güzel çalışıyorlar nasıl. her yıkamada ürün tüketimi azalıyor koruma katlandıkça. full bereket.

iyi detaylar.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Sonax ceramic sprey de sağlam bir ürüne benziyor onada bakın derim.

Çok sağlam @Dragstar abi :) bu gün denedim daha. Ürünü kullandıktan sonra aracın yüzeyi bakımlı ise valla havlusuz durulama imkanı sunacak performans gözlemledim.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro inside normal ve hafif kirler için 1:1 sulandırılabilir yazıyor. Sulandırdıktan sonra hemen kullanmam gerekir mi yoksa uzun süre bekleyebilir mi bozulur mu? Deneyimleyen veya fikri olan var mı acaba

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Şampuanı tecrübe eden oldumu ? Cilalı şampuan mı.

Cilasız yüzeyde denemiştim. Şişe arkasında insana ya sabır çektirecek türden uygulamalar var. Amma velakin onlara uysanız dahi su yüzeyde olduğu gibi kalıyordu. Yüzeyde su kalmaması için hidrofilik tarzda bir ürün olması lazım ama öyle bir özellik görememişti. Kokusu fena değildi.
Cilalı olduğu düşüncesine kapılmanızı sağlayan ama etkisi olmayan bir şampuan.

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van
iyi akşamlar arkadaşlar , cam temizleme ve iç plastik aksamların temizliği için hangi ürünleri önerirsiniz, iç pastik aksamda matlık ve toz tutmama önceliğim ,,

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
iyi akşamlar arkadaşlar , cam temizleme ve iç plastik aksamların temizliği için hangi ürünleri önerirsiniz, iç pastik aksamda matlık ve toz tutmama önceliğim ,,
Camlarda meguiars cam temizleyici, iç aksamda sonax matt effect tavsiye ederim.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Cilasız yüzeyde denemiştim. Şişe arkasında insana ya sabır çektirecek türden uygulamalar var. Amma velakin onlara uysanız dahi su yüzeyde olduğu gibi kalıyordu. Yüzeyde su kalmaması için hidrofilik tarzda bir ürün olması lazım ama öyle bir özellik görememişti. Kokusu fena değildi.
Cilalı olduğu düşüncesine kapılmanızı sağlayan ama etkisi olmayan bir şampuan.
Teşekkürler aydınlatıcı cevabınız için çokta merak edilecek bir ürün değil anlaşılan.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İyi günler elimde sintaş ince pasta var bunu gösterge camı için kullanabilirmiyim pamuk yardımı ile
Gösterge camı gibi bir akrilik yüzey çok fena pasta ped seçerken. Pamukla bu tarz bir pasta sonuç vermeyecektir. Aksine daha beter hale gelebilir. Aracınız pahalıysa riske girmeyin. Gösterge camı 40-50₺ ye değişirse deneyebilirsiniz