sağolasın, biraz geç bir cevap oldu ama bir dahaki siparişe artık, valet pro almıştım öncesinde o da nazik güzel kokuyor ama biraz daha uygun seçenekler arıyorum apc yi ev temizliğinde de kullanıyorum güzel sonuçlar veriyor
sağolasın, biraz geç bir cevap oldu ama bir dahaki siparişe artık, valet pro almıştım öncesinde o da nazik güzel kokuyor ama biraz daha uygun seçenekler arıyorum apc yi ev temizliğinde de kullanıyorum güzel sonuçlar veriyor
Gördüğüm anda cevap verdim hocam, kismet değilmiş.. Evde ben de kullanıyorum çok mantıklı oluyor ama arabada dikkat etmek lazım özellikle rutin kullanımda.
Ben Flowey 2.5 şampuanı peronda unutup çaldırınca çeyizden kullanmaya kıyamadığım Zymöl Auto Washı çıkardım kullanmaya başladım. Arkasından parlatanadamlar’ın Vonixx indirimi sonrası V-Floc aldım Zymöl bitmesin diye. Dolayısı ile Zymöl ile kıyaslayacak olursam Zymöl daha fazla köpük yapıyor, kayganlık ikisi aynı diyebilirim, Vonixx biraz daha jel kıvamında ve kokusu üzüm kokusu. Ben tavsiye ederim güzel bir şampuan.
Gördüğüm anda cevap verdim hocam, kismet değilmiş.. Evde ben de kullanıyorum çok mantıklı oluyor ama arabada dikkat etmek lazım özellikle rutin kullanımda.
Litrelik alıp da seyreltince evde kullanımı da hem hesaplı hem de iyi temizliyor, valetpro yu 1 lt almıştım 200 ml kadar var 1:10 seyreltip sprey şişelere koyuyorum arabada beze sıkıp silerek fena iş görmüyor. Good stuff alırsam 2 litrelik alıp evde de her çeşit temizliğe girerim dedim, arabada kullanmak için diğeri kadar güvenilir mi bilemedim good stuff
Kaportada surekli uyguluyorum, uygulamayi, pedle urunu uyguluyorum 30snye kadar, sonrada 30saniye kadarda bekleyip sprey ile su atip urunu noturelize edip kuruluyorum... Herhangi bir sikinti yasamadim bu sekilde...
ts yarı mat bir ürün. torpido bölgesinde yansıma yapabilir. auto finesse spritz kullanıyorum çok memnunum. ama 500 ml. ambalajı biraz pahalı. shiny garage'ın interior dressing'i vardı ama o da stoklarda yok şimdilik.
Abi ben TS kullanıyordum. Periyodik yıkamalarda hem performansına hem de uygulama kolaylığına bayıldığım için Spritz'den vazgeçemiyorum. Tavsiye ederim, ortak alım olursa 2L civarı alabilirim hatta. 5L olarak almıştım dağıta dağıta bitirdim nerdeyse.