Hızlı Soru - Cevap

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamlar herkese burada çok fazla önerildiği üzre ben de fusso coat aldım. Az önce ulaştı elime. Fakat kutuyu açtığımda içindekinin neredeyse kalıp sabun kıvamında olduğunu gördüm. Cehaletimi mazur görün olması gereken hali bu mudur yoksa bozuk mu gönderilmiş. Şimdiden teşekkürler herkese.
Merhaba, normal hali o şekilde sıkıntı yok

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Selam, Pazartesi flowey firmasından sipariş vermiştim,hiç bir hareket olmadığı için WhatsApp üzerinden Çarşamba mesaj attım cevap yok,yine yazdım yok. Perşembe tekrar yazdım cevap yok. Arıyorum açan yok, talep oluşturuyorum dönen yok. Ürünün geç gelmesi hiç problem değil ama muhatap alinmamak gerçekten çok kötü bir durum.
Bu Sabah tekrar yazdım artık şikayette bulunacağımi gerekirse savcılığa gideceğimi söyledim. Dönüş hemen sağlandı , siparişim ve sitedeki hesabım iptal edilmiş,para iadem yapılmış.
Burda yanlış yapan taraf ben miyim sormak istedim.
İsterseniz yazışmaları da paylaşım yaparım. Bu firma gerçekten alışveriş yapılacak yer değil. Kendi söylemleri Online satış kendileri için 3. plandaymis.
Mis gibi şampuanlar var piyasada floweyden çok çok iyi,hepside bir tlf kadar uzağınızda ne uğraşıyorsunuz ki bu heriflerle,daha öncede burda bu konuda çok şikayet oldu zaten.belli adamların esnaflığı sıfır ,çizin üstünü gitsin

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben
Flowey den sipariş geçecek arkadaşlar şunu bilsinler ; siparişi ver 3/4 gün sonra elinde Whatsap,tlf ,mail falan teslimat durumu hakkında hic beklentiye girmesinler sadece kargonun gelmesini beklesinler … olay kisa ve net olarak budur
Pazartesi sabah sipariş verdim, cuma günü hala kargo yapılmamıştı. Şirket yetkilisi 1 hafta uyarısı koyacaklarını söyledi. Ben de 1 ay koyun ama bilgilendirme yapın dedim. Ben alış veriş yaptığım yerin beni muhatap almasını yeri geldiğinde bilgi vermesini isterim.Mesaj ve aramalarıma cevap vermeyecek ve dönüş yapmayacak kişileride çevremde tutmam. Bunlar kim paramı alacak ama beni muhatap almayacak. Ben bir daha asla kullanmam bir de haksız benmişim gibi hesabımı iptal etmişler.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben

Pazartesi sabah sipariş verdim, cuma günü hala kargo yapılmamıştı. Şirket yetkilisi 1 hafta uyarısı koyacaklarını söyledi. Ben de 1 ay koyun ama bilgilendirme yapın dedim. Ben alış veriş yaptığım yerin beni muhatap almasını yeri geldiğinde bilgi vermesini isterim.Mesaj ve aramalarıma cevap vermeyecek ve dönüş yapmayacak kişileride çevremde tutmam. Bunlar kim paramı alacak ama beni muhatap almayacak. Ben bir daha asla kullanmam bir de haksız benmişim gibi hesabımı iptal etmişler.
Keşke siparişten once forumdan araştırma yapsaydın ;)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
ansf mi? Magifoam mu?
Kışa girerken temizlik özelliği yüksek olan bir köpük arıyorum.

Ek olarak yaz için vp snow foam veya ad superfoam düşünmüştüm daha nazik bir yapıda oldukları için ancak magifoam veya ansf yi yazında kullansam koruma açısından bir zararı olur mu?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
ansf mi? Magifoam mu?
Kışa girerken temizlik özelliği yüksek olan bir köpük arıyorum.

Ek olarak yaz için vp snow foam veya ad superfoam düşünmüştüm daha nazik bir yapıda oldukları için ancak magifoam veya ansf yi yazında kullansam koruma açısından bir zararı olur mu?
Tabiki magi
Maginin kir çözme yeteneği güzel korumayıda çok ellemiyor
Ama yazın kirli değil ise kullanmaya gerek yok

Ment

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sağ kapıma bir araç çarpıp kaçmış. Boya transferi denen olay var.
Ankara çok ünlü bir detailci bu çıkmaz diyip bana uğraşmamamı söyledi. Amca cifle hafif zorlayınca çizik gibi olan boyaların kalktığını ve kapının normale döndüğünü gördüm. Oto yıkamacı da pasta ile biraz zorladı ama kimse uğraşmak istemiyor.

Kendim pasta ile çıkarmaya çalışmak istiyorum. Ürün olarak carpro'nun ClearCut önerdiler. Bu ürün iç görür mü ? şunu al diyeceğiniz bir ürün var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sağ kapıma bir araç çarpıp kaçmış. Boya transferi denen olay var.
Ankara çok ünlü bir detailci bu çıkmaz diyip bana uğraşmamamı söyledi. Amca cifle hafif zorlayınca çizik gibi olan boyaların kalktığını ve kapının normale döndüğünü gördüm. Oto yıkamacı da pasta ile biraz zorladı ama kimse uğraşmak istemiyor.

Kendim pasta ile çıkarmaya çalışmak istiyorum. Ürün olarak carpro'nun ClearCut önerdiler. Bu ürün iç görür mü ? şunu al diyeceğiniz bir ürün var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba Gecmis Olsun Resim Paylasabilirmisiniz acaba

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
meguiars headlight protectant kullanan varsa yorum alabilir miyim? spreyine bakıyordum da ülkeye gelecek gibi değil

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
meguiars headlight protectant kullanan varsa yorum alabilir miyim? spreyine bakıyordum da ülkeye gelecek gibi değil
Hocam selamlar Bu ürün Türkiye ye hicbir zaman gelmeyecek :) Tester olarak dan uygulama merkezinde gördüm cok basarili birsey degil bunun bir degisik versiyonu daha var Sari renkli olan oda ayni malesef ilerleyen zaman da Meg Paint coating in gelme durumu var bu urun daha basarili her alanda kullanilabiliyor.

Time_Shift

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Merhabalar arkadaşlar, aracıma kil ve demir tozu sökücü uygulayacağım.
Ardından ufak bir pasta cila yapmayı düşünüyorum. orbital makine var ama hiç kullanmadım aracımı da riske atmamak için el ile uygulama yapacağım. El ile uygulama konusunda çok fazla bilgi var internette ancak forumda bulamadım. Yaptırtmak gibi bir düşüncem yok, hobi olarak yapıyorum zaten , yapa yapa öğrenip sonrasında makineye geçerim.
Zaten asıl sıkıntı pasta/polisaj'da bunu elle nasıl yapabilirim? Hangi ürünler uygundur, nasıl yapılabilir? Ayrıca pasta ve cilayı elle yaptıktan sonra wax uygulaması kesin lazım diyenler olmuş internette, bunun hakkında da bilgisi olan var mıdır?
El ile ancak tampon sürtmesi gibi boyanın yüzeyindeki şeyleri alabilirsiniz

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Hocam selamlar Bu ürün Türkiye ye hicbir zaman gelmeyecek :) Tester olarak dan uygulama merkezinde gördüm cok basarili birsey degil bunun bir degisik versiyonu daha var Sari renkli olan oda ayni malesef ilerleyen zaman da Meg Paint coating in gelme durumu var bu urun daha basarili her alanda kullanilabiliyor.
Neden gelmeyecek acaba var mı sebebi? Yakın zamanda vardı bir anda yok oldu genelde incelemelerde de hep en üst sıralarda yer alıyordu.

Bana farlar için UV koruyucu tarzı artık vernik mi derler koruyucu mu sararma ve içten çatlamayı önleyecek tarzda bir ürün lazım, burada 3M yaygın var ama hakkında da çok bir bilgi yok.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar aracı yıkadıktan sonra düzenli olarak turtle wax ceramik sprey kullanıyorum ancak kullanmadan önce kurularken temizliğe yardımcı bir ürün arıyorum 2 kere ön yıkama yapmama rağmen ne kadar eldivenle yıkasamda bazen ışık altında kurularken çıkmamış kirler görebiliyorum. Kurularken wax özelliği olmayan temizlik özelliği yüksek hangi ürünü kullanabilirim?