Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #15,901
@MagicofOz

Arkadaslar Meg Quik Detailer olan yani eski kirmizi şise korumaya dokunur.Yeni Cikan QD V2 versiyonu daha masum zarar vermez sık sil şeklinde Hybrid Wax in üzerine Quik Wax olmaz. Aslinda;
Hybrid Ceramic Waxlar icin Ceramic Detailer
Sentetik ve Polimer Waxlar icin Düz Quik Detailer kullanilmasindan yanayim tabi her quik detailer masum degil Ürün ve Markaya göre degisir.
Meguiars siyah şişe qd yi bi kez daha sizle konuşmuştuk abi diğerlerine göre daha güvenli bir ürün olduğu konusunda. Alacağım zaman zaten sizle iletişime geçicem tekrar sağolun

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam K2 ürünleri forumda paylaşıldı mi fiyat ürün yelpazesi vs yada bir site var mi
Hocam Ben Komple Set Olarak Satin Aldim @Tonyukuk07 den firsat buldukca test ediyorum kendiside suan Site kuruyor Fiyatlar Bayagi bir ekonomik geldi bana Resmi Distributor olarak kendisi zaten Açiklama yapacaktir.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
pompa alma aşamasındayım. alta ve k2 köpük trendyolda indirimde 350 tl. yoksa 320 ye tek başına kwazar mı alayım? alta da alsam kwazar da alsam ilerleyen zamanlarda modifiye edicem xiaomi için. sizce hangisni alim ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
pompa alma aşamasındayım. alta ve k2 köpük trendyolda indirimde 350 tl. yoksa 320 ye tek başına kwazar mı alayım? alta da alsam kwazar da alsam ilerleyen zamanlarda modifiye edicem xiaomi için. sizce hangisni alim ?
Bunu kesinlikle Dusunme Bile Fiyat Olarak Alta Daha Uyguna Geliyor Direk Alta Foam al Ben Suan Kwazar Kullaniyorum bir sikintisi yok ama Alta Foam in Kopuk atmasi 2 Level Üstün onu soyleyeyim diger hersey ayni Kopuk Yapici Pompa iste :)

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese hayırlı günler. Hızlı cila konusunda araştırma yaptıkça kafam daha çok karıştığı ve bir türlü karar veremediğim için sizlere danışmak istedim. Öncelikle Şimdiye kadar 2 kutu BSD bitirdim ve artık aynı ürünü kullanmaktan sıkıldığım için daha iyi su iticilği ve daha iyi parlaklık etkisi olan ürünleri araştırmaya başladım. Aracımı kendim yıkıyorum ortalama bir buçuk ayda bir benzinlikte yıkıyorum. Her yıkamada cila uygulamaktan yana zaman sorunum yok. Aklımda PW ve WetCoat var şimdilik. Bu konudaki fikir ve farklı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen ve cevap veren değerli forum üyelerine teşekkür ederim :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese hayırlı günler. Hızlı cila konusunda araştırma yaptıkça kafam daha çok karıştığı ve bir türlü karar veremediğim için sizlere danışmak istedim. Öncelikle Şimdiye kadar 2 kutu BSD bitirdim ve artık aynı ürünü kullanmaktan sıkıldığım için daha iyi su iticilği ve daha iyi parlaklık etkisi olan ürünleri araştırmaya başladım. Aracımı kendim yıkıyorum ortalama bir buçuk ayda bir benzinlikte yıkıyorum. Her yıkamada cila uygulamaktan yana zaman sorunum yok. Aklımda PW ve WetCoat var şimdilik. Bu konudaki fikir ve farklı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenen ve cevap veren değerli forum üyelerine teşekkür ederim :)
Iki yıkama arası o kadar uzun süreler varsa vonixx blend sprey wax yada meguiars liquid ceramic wax, sonax npt gibi koruma sağlayacak ürünler tercih etmelisiniz. Katı wax da tercih edebilirsiniz. Pw ve wetcoat ömrü kısadır. Ayrıca pw toz çekmesi, bezleri bozması, ömrü ile sınıfında bulabileceğiniz en vasat ürünlerden biri bana göre.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Yıkama aralığınız 1 aydan fazla ise, turtle wax sealent iyi bir alternatif, wet coat 40 gün falan gidiyor maximum. Pw berkay abinin de dediği gibi tavsiye etmem. Bir de soft99 fusso speed bariyere bakın. Mert’in amatör detay paylaşımları adlı konuda kendisi kullanıyor bu hızlı cilayı. Kısaca benim tavsiyelerim bunlar. Wet coat kışın elinizi üşütmez :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro hydro2lite kullanıyorum ben hızlı cila olarak 1 2 ay kadar gidiyor hava şartlarına bağlı olarak onun dışında uygulaması kay waxlar olabilir meguiars sıvı seramik wax vardı ona bir göz atın derim

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Forumda bu aralar Bilthamber Auto Foam görüyorumda. Kısa bilgilendirecek olan var mı fiyatı aşırı ucuz ve anladığım kadrıyla aşırı güçlü. Ne zamanlar kullanılır neyle karıştırılır bilgi verirseniz çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim :)

Ek olarak öylesine bakarken denk geldim ön yıkama köpükleri fiyatları çok artmış. 1Lt ile 10 araba çıktığı düşünülürse 5lt almak daha mantıklı olmaz mı?

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Forumda bu aralar Bilthamber Auto Foam görüyorumda. Kısa bilgilendirecek olan var mı fiyatı aşırı ucuz ve anladığım kadrıyla aşırı güçlü. Ne zamanlar kullanılır neyle karıştırılır bilgi verirseniz çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim :)

Ek olarak öylesine bakarken denk geldim ön yıkama köpükleri fiyatları çok artmış. 1Lt ile 10 araba çıktığı düşünülürse 5lt almak daha mantıklı olmaz mı?
Güzel bir ön yıkama şampuanı. Fakat uygun fiyatlı değil diye hatırlıyorum. Fiyatı artmayan bir şey kalmadı. Ülkedeki her ürün en az 2x zam yedi.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ

Güçlü bir ön yıkama şampuanı marka zaten dünyada kendini kanıtlamış.
Fazla köpürmez ama temizliği iyidir. Karışım oranına dikkat edilmesi gerekiyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
1 litresi 50 tl mi 40 tl mi öyle bir şeydi son baktığımda. yoğun kirli zamanlarda ön yıkama şampuanımıza 20 ml falan mı ekliyoruz?
İmkansiz 1 Litresi en az 150₺ falan 250Ml olani 50₺ civarindaydi.

Az Bekleyin K2 Pro Foam Testini yapacagim iyi cikarsa ondan aliriz.

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
1 litresi 50 tl mi 40 tl mi öyle bir şeydi son baktığımda. yoğun kirli zamanlarda ön yıkama şampuanımıza 20 ml falan mı ekliyoruz?
İlk görüşte bende öyle düşünmüştüm ama maalesef değilmiş :sırıtan1: 100ml si 30 TL 1 lt si 150 TL gözüküyor. Ürün özelliklerine tıklayıp miktarı seçince hemen değişiyor :)