3D kullanmadım daha iyidir daha kötüdür diyemem fakat valet pro tyre dressing ve ad tyre gloss uzun süredir kullanıyorum çok memnunum harika bir ürün tyre gloss uzun süre kalıcılığıda var ben baya uygun fiyatlardan stok yapmıştım fp olarak daha iyileri varmıdır takip etmiyorum malesef
Hocam bulabilirsen Meguiars All Season Dressing alabilirsiniz Muazzamdir Kokusu ve dayanimi harikadir.Parlaklik olarak yagli bir gorunum yok çok mat degil Orta seviyelerdedir.Endurance Jel in Profesyonel Serisi ürünüdür.
Fireball Janus çok sevdiğim bir üründür ama Michelin Primacy 4 lastiğimdeki duruşu ile şuan kullandığım GoodYear Asymetry3 arasında fark olduğunu gözlemledim. Muhtemelen lastiğe göre değişiyor. Vonixx Shiny kullandım elimde mevcut ve aşırı parlak bir ürün bence. İncelemenizi tavsiye ederim. Bende parlak duruşları seviyorum o sebeple bu ürünleri kullanıyorum. Janus dediğiniz gibi lastiğe göre bazen ıslak duruş vermeyebiliyor ama Vonixx Shiny denediğim birkaç lastikte hep parlak sonuç verdi ama dayanım olarak Janus bence daha başarılı.
Kullandığım Ürünler
Turtle Wax Wet N Black
Auto Glym Tyre Gel
Auto Brite Tyre Gloss
Fire Ball Janus
Vonixx Shiny
Hocam, Alta foam için VP üretici açıklamasına göre 1:20 olarak sulandırabiliyorsun yani 1900 lt su + 100ml ürünü sulandırıcaksın.
nanolex pure için 1:200 olarak kovaya 10 lt su + 50ml şampuana koyuyorsun yada 1:500 olarak ise 10 lt su + 20ml şampuana koyuyorsun.
linkteki sulandırma oranı hesaplayabilirsin. DetailForum.com - Karışım Hesapla
Ben lastiklerde 3 tip sünger kullanıyorum. Sigmayı denemedim.
Leflef kauçuk sünger, Gojo gri sünger ve Lucullan Waffle tip aplikatör. İlk ikisi ucuz olduğundan alıp deneyebilirsiniz. Gri süngeri iç plastiklere dressing sürmek için derilere de yumuşatıcı veya koruyucu uygularken de kullanabilirsiniz.
Alta ve diğer tüm köpük pompaları fazla şampuanı sevmez. 70-100mş civarları ürün aşırı fazla gelir. 1.8L arıtma suyuna 30-35ml ANSF koyarak deneme yapabilirsiniz. Bu oran k2 pro Bela veya Magifoam’da 20ml’ye düşmekte.
Araçla uzun yola çıkacaklar için, '3M 2090 Mavi bant' taş izlerinden az çok korur mu? araçtan çıkarırken bir zarar verir mi boyaya?
başka maskeleme bandı öneriniz varsa o fikirlere de açığım
Merhabalar. Sonax sitesinden xtreme spray polısh aldım hafta sonu uygulayacağım. tecrübesi olan var mıdır? bu arada ürün indirimde. bsd de indirim deydi. aldım
Merhabalar. Sonax sitesinden xtreme spray polısh aldım hafta sonu uygulayacağım. tecrübesi olan var mıdır? bu arada ürün indirimde. bsd de indirim deydi. aldım
Teşekkür ederim. Bilmeden doğru yapmışım o zaman uzerine bsd sıkıp sinek kaydı yaptım. Bu arada sprey pek matlik yapmadı.hafta Sonunu beklemeden bitti işim
Teşekkür ederim. Bilmeden doğru yapmışım o zaman uzerine bsd sıkıp sinek kaydı yaptım. Bu arada sprey pek matlik yapmadı.hafta Sonunu beklemeden bitti işim
Merhaba, 6 yaşında aracım sıradan yıkamalar harici bir işlem görmedi. Artık biraz kil falan ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Şimdilik polisaj işine girmeyeceğim. Evde kendi kendime demir tozu temizleyici alıp boyaya uygulasam sonrasında yumuşak bir kil ile kil uygulaması yapsam polisaj olmadan boyaya zarar verir miyim? Sağlıklı bir uygulama olur mu? Tavsiyeleriniz nelerdir?