Hızlı Soru - Cevap

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3D kullanmadım daha iyidir daha kötüdür diyemem fakat valet pro tyre dressing ve ad tyre gloss uzun süredir kullanıyorum çok memnunum harika bir ürün tyre gloss uzun süre kalıcılığıda var ben baya uygun fiyatlardan stok yapmıştım fp olarak daha iyileri varmıdır takip etmiyorum malesef
Hocam cevap icin tesekkur ederim. Autobrite Tyre Gloss hic acilmamis 5 LT olarak duruyor stogumda. :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bulabilirsen Meguiars All Season Dressing alabilirsiniz Muazzamdir Kokusu ve dayanimi harikadir.Parlaklik olarak yagli bir gorunum yok çok mat degil Orta seviyelerdedir.Endurance Jel in Profesyonel Serisi ürünüdür.
Sefa hocam yorum icin tesekkur ederim. Kisa bir arastirma ile 1000+ TL oldugunu gordum urunun. Baska tavsiye gelirse diye bekleyecegim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Abimin cevabında endurance jel görünce dedim bir bakayım 570 tl olmuş :saskinx: süper fiyat diye yazıyor birde :dusunx:
O paralar etmez bu ürün suan Stok ta yok olmadigi icin de firsat bilip 800₺ kadar fiyat artirmişlar.

*Kasim Ortasinda Stoklara girebilir görüsmüştüm güncel fiyat 365₺ (Bence bu rakam bile cok pahali :))

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam yorum icin tesekkur ederim. Kisa bir arastirma ile 1000+ TL oldugunu gordum urunun. Baska tavsiye gelirse diye bekleyecegim.
Fireball Janus çok sevdiğim bir üründür ama Michelin Primacy 4 lastiğimdeki duruşu ile şuan kullandığım GoodYear Asymetry3 arasında fark olduğunu gözlemledim. Muhtemelen lastiğe göre değişiyor. Vonixx Shiny kullandım elimde mevcut ve aşırı parlak bir ürün bence. İncelemenizi tavsiye ederim. Bende parlak duruşları seviyorum o sebeple bu ürünleri kullanıyorum. Janus dediğiniz gibi lastiğe göre bazen ıslak duruş vermeyebiliyor ama Vonixx Shiny denediğim birkaç lastikte hep parlak sonuç verdi ama dayanım olarak Janus bence daha başarılı.

Kullandığım Ürünler
Turtle Wax Wet N Black
Auto Glym Tyre Gel
Auto Brite Tyre Gloss
Fire Ball Janus
Vonixx Shiny

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alta foam için Valet Pro ansf kullanım oranı ne olmalı? Çift kova için nanolex pure şampuan oranı ne olmalı teşekkürler
Hocam, Alta foam için VP üretici açıklamasına göre 1:20 olarak sulandırabiliyorsun yani 1900 lt su + 100ml ürünü sulandırıcaksın.
nanolex pure için 1:200 olarak kovaya 10 lt su + 50ml şampuana koyuyorsun yada 1:500 olarak ise 10 lt su + 20ml şampuana koyuyorsun.
linkteki sulandırma oranı hesaplayabilirsin.
DetailForum.com - Karışım Hesapla

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
iyi aksamşar k2 sigmayi sürmek için önericeginiz sünger var mı
Ben lastiklerde 3 tip sünger kullanıyorum. Sigmayı denemedim.
Leflef kauçuk sünger, Gojo gri sünger ve Lucullan Waffle tip aplikatör. İlk ikisi ucuz olduğundan alıp deneyebilirsiniz. Gri süngeri iç plastiklere dressing sürmek için derilere de yumuşatıcı veya koruyucu uygularken de kullanabilirsiniz.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
iyi aksamşar k2 sigmayi sürmek için önericeginiz sünger var mı
Merhaba, ürünü çok emmeyen uygulama aplikatörü veya yapı marketlerden alınma yassı ucuz herhangi boya fırçası kullanarak uygulama yapabilirs
Alta foam için Valet Pro ansf kullanım oranı ne olmalı? Çift kova için nanolex pure şampuan oranı ne olmalı teşekkürler
Alta ve diğer tüm köpük pompaları fazla şampuanı sevmez. 70-100mş civarları ürün aşırı fazla gelir. 1.8L arıtma suyuna 30-35ml ANSF koyarak deneme yapabilirsiniz. Bu oran k2 pro Bela veya Magifoam’da 20ml’ye düşmekte.

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Merhabalar. Sonax sitesinden xtreme spray polısh aldım hafta sonu uygulayacağım. tecrübesi olan var mıdır? bu arada ürün indirimde. bsd de indirim deydi. aldım:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhabalar. Sonax sitesinden xtreme spray polısh aldım hafta sonu uygulayacağım. tecrübesi olan var mıdır? bu arada ürün indirimde. bsd de indirim deydi. aldım:)
Sprey tipi bir pasta olur kendisi. Koruma özelliği yok. Yüzeyi mat hale getirebilir. Hiç tecrübe etmedim :(

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Teşekkür ederim. Bilmeden doğru yapmışım o zaman :puzerine bsd sıkıp sinek kaydı yaptım. Bu arada sprey pek matlik yapmadı.hafta Sonunu beklemeden bitti işim

umut777

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba, 6 yaşında aracım sıradan yıkamalar harici bir işlem görmedi. Artık biraz kil falan ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Şimdilik polisaj işine girmeyeceğim. Evde kendi kendime demir tozu temizleyici alıp boyaya uygulasam sonrasında yumuşak bir kil ile kil uygulaması yapsam polisaj olmadan boyaya zarar verir miyim? Sağlıklı bir uygulama olur mu? Tavsiyeleriniz nelerdir?