Hızlı Soru - Cevap

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #17,241
Yıkama, demir tozu temizliği, kil temizliği, alkol veya tiner ile temizlik yapıp wax uygulayabilirsiniz. Kaliteli ve yumuşak bir kil ve kil kaydırıcı kullanırsanız kolay kolay çizilmez.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Mesajlar bu başlığa taşınmıştır. Sorularınızı hızlı soru cevap konusundan sorabilirsiniz. Keyifli forumlar.

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Merhabalar. otomaniax.com.tr diye bir site var. bir ürünü anormal ucuz buldum ama siteyi tanımıyorum. bilgisi olan ya da alış veriş yapan birisi varmıdır acaba?

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. otomaniax.com.tr diye bir site var. bir ürünü anormal ucuz buldum ama siteyi tanımıyorum. bilgisi olan ya da alış veriş yapan birisi varmıdır acaba?
Hocam aktif bir site değil. Sipariş vermeyin. Yada en azından bir şansımı deneyim diye düşünüyorsanız kapıda ödeme ile spariş verebilirsiniz nede olsa gelmeyecek ama sizinde acaba mı sorunuz olmayacak :sırıtan1: Bütün ürünler hem çok ucuz hemde şuan piyasada bulamayacağımız bir çok ürün var keşke aktif olsaydı diye düşünmeden edemiyor insan :sırıtan1:

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çelikle rotüş deneyen oldu mu? Bir kısımda şerefsizin birisi n harfi çizmiş. Sagolsun kasko anlaşmalı rs servise götürdük 3 santime 3 santim çizik için kapı boyamaktan bahsediyorlar. Sırf yapmamak için aynı şeyi bir kaç tane boyasız halledilecek göçük içinde yaptılar.

Anlaşılan kaskodan aldıkları para az ugraşmak istemiyorlar.

İş başa düştü renk zaten opak beyaz bir ara deneyegim. En kötü ihtimal normal rötüş yaparım.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Çelikle rotüş deneyen oldu mu? Bir kısımda şerefsizin birisi n harfi çizmiş. Sagolsun kasko anlaşmalı rs servise götürdük 3 santime 3 santim çizik için kapı boyamaktan bahsediyorlar. Sırf yapmamak için aynı şeyi bir kaç tane boyasız halledilecek göçük içinde yaptılar.

Anlaşılan kaskodan aldıkları para az ugraşmak istemiyorlar.

İş başa düştü renk zaten opak beyaz bir ara deneyegim. En kötü ihtimal normal rötüş yaparım.
Çelik kullanmadım ancak renk opaksa çok korkmanıza gerek yok en kötü rötuş zımpara ile çözersiniz.

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Akbel Köpük Pompasında kullanılmak üzere. Flowey b33 ve ev13 için oran tavsiyeniz nedir acaba? 2litre toplam ürün için

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
selamlar altayı temizlerken hava borusunun ucu çıktı, 1 kere bile kullanmamışımdır mijia pompa ile kullanıyorum neyse, bunu hangi türlü takacağız veya eksik bir parça mı var 2 türlü de denedim püskürtmesi değişti onun da videosunu ekliyorum. ucunu çok sıkmayacak mıyız bir püf noktası mı var ?

https://youtube.com/shorts/QnaQb9eq0_w

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkese selamlar, daha önce matkap ucu fırça alıp memnun kalan var mıdır? Bi kaç adet ürün buldum ama yorumlardan tam emin olamadım, alıp memnun olan arkadaşlar link paylaşabilirse çok makbule geçer :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Herkese selamlar, daha önce matkap ucu fırça alıp memnun kalan var mıdır? Bi kaç adet ürün buldum ama yorumlardan tam emin olamadım, alıp memnun olan arkadaşlar link paylaşabilirse çok makbule geçer :)
Ben 2 tip denedim, 1.si sarı olan taban fırçası sert olan işini yapıyor, yerli fırçalardan daha düzgün en azından ucuz fiyatlara bulunursa alınır. AE'den getirtmeye kalkınca bile pahalıya geliyor.
Tam12 3lü Set Matkap Ucuna Takılabilen Banyo Küvet Duşakabin Oto Lastik Koltuk Yıkama Temizleme Fırçası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Buda koltuklar için olanı ama çok agresif olmasın derseniz bunu da tabanda kullanabilirsiniz, fiyat yine aynı şekilde.
Depolife Matkap Temizlik Fırça Seti Banyo Mutfak Oto Jant Koltuk Halı Fayans Temizleme Fırça Kiti 3lü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sarı olanı lastik ve paspasta da kullandım diye hatırlıyorum, özellikle lastikte güzel oluyor. :smilex:

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben 2 tip denedim, 1.si sarı olan taban fırçası sert olan işini yapıyor, yerli fırçalardan daha düzgün en azından ucuz fiyatlara bulunursa alınır. AE'den getirtmeye kalkınca bile pahalıya geliyor.
Tam12 3lü Set Matkap Ucuna Takılabilen Banyo Küvet Duşakabin Oto Lastik Koltuk Yıkama Temizleme Fırçası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Buda koltuklar için olanı ama çok agresif olmasın derseniz bunu da tabanda kullanabilirsiniz, fiyat yine aynı şekilde.
Depolife Matkap Temizlik Fırça Seti Banyo Mutfak Oto Jant Koltuk Halı Fayans Temizleme Fırça Kiti 3lü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sarı olanı lastik ve paspasta da kullandım diye hatırlıyorum, özellikle lastikte güzel oluyor. :smilex:
Hocam amacım koltuktan çok tabanda kullanmak o zaman üstteki benim işimi görecektir teşekkür ederim

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İstanbul Üsküdar taraflarında oturuyorsanız geniş beyaz olandan bende mevcut. Deneme amaçlı vereyim kullanın fikir sahibi olursunuz.

Bytatto

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba iki ürün arasında kaldım ve daha önce hiç kullanmadım.Ayrıca bu iki ürünün indirimlerinden yararlanmak istiyorum.
5 litre olacak şekilde Flowey ev13 ve K2 Pro Bela yıkama köpükleri.
Ürünleri Karcher K3 ve Amazondan aldığım 1.1 mm nozüllü köpük topu ile kullanıcam.
K2 Pro ve EV13 için youtube dan bolca video izledim.Gördüğüm kadarı ile güzel köpük yakalamak için EV13 için 500ml suya 90-100 ml ürün ,K2 pro için ise 500 ml suya 50-60ml ürün görüyorum.
seyrettiğim videolarda karcher veya 100-120 bar aralığına dikkat ediyorum.Zaten çok da video göremedim
Fiyatlara gelirsek şunu belirteyim iki ürün arasında bidonda 100tl fiyat farkı var.Bu fark beni zengin etmez ama psikolojik tatmin eder:))
Bu iki üründen hangisi daha iyi Köpük verir tecrübesi olan yazar mı? Ayrıca tecrübesi olan seyreltme oranını yazar mı ?
Teşekkürler.