Hızlı Soru - Cevap

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #17,441
Hocam merhaba. Sorunu anladım sanırım. Cam kirli değil tozunu alsın diye nemli mikrofiber ile silip karbon cam bezi ile durulamıştım ancak nemli mikrofiber bezde sanırım genel iç temizleyici kalmış onda dolayı ön camda bez izleri ışık vurdukça belli oluyor. Önerebileceğin cam temizleyici var mıdır?
Ön cam içten silmelerde genelde ihmal edilen bir durum var;
Eğer ön camınızın iç kısmında herhangi bir HGS gibi etiket mevcutsa, onun zamanla deforme olmasıyla oradaki yapışkan iyice yumuşuyor. Siz bezle üzernden geçtiğinizde ise beze bulaşan bu yapışkan kalıntısı film şeklinde tüm ön camı pusluyor. Siz temizlediğinizde mis gibi oldu diyorsunuz ancak gece karşıdan ışık vurduğu an işin boyutu ortaya çıkıyor. :)

HGS gibi etiketler zaten direk plakadan okunuyor sökün gitsin. Akabinde küçük bir kaba Apc ve sıcak su ikilisi yapın. Tüysüz bir bezle ön camı apc ile güzelce silin. Ardından iyi bir cam temizleyici ve cam beziyle tekrar silin camdaki tüm kalıntılar, puslu film, nikotin kalıntısı vs hepsi gidecektir.

FDY

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ön cam içten silmelerde genelde ihmal edilen bir durum var;
Eğer ön camınızın iç kısmında herhangi bir HGS gibi etiket mevcutsa, onun zamanla deforme olmasıyla oradaki yapışkan iyice yumuşuyor. Siz bezle üzernden geçtiğinizde ise beze bulaşan bu yapışkan kalıntısı film şeklinde tüm ön camı pusluyor. Siz temizlediğinizde mis gibi oldu diyorsunuz ancak gece karşıdan ışık vurduğu an işin boyutu ortaya çıkıyor. :)

HGS gibi etiketler zaten direk plakadan okunuyor sökün gitsin. Akabinde küçük bir kaba Apc ve sıcak su ikilisi yapın. Tüysüz bir bezle ön camı apc ile güzelce silin. Ardından iyi bir cam temizleyici ve cam beziyle tekrar silin camdaki tüm kalıntılar, puslu film, nikotin kalıntısı vs hepsi gidecektir.
Çok teşekkürler hocam :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bora pre wash gerçekten çok başarılı 500 ml şişeye 15 ml ekleyip karışım yaptım , araca uyguladım bu kadar kir sökeceğimi bilseydim kesinlikle ürünle ilgili konu açar paylaşım yapardım. Ne yalan söyleyeyim bu kadar etkili olmasını beklemiyordum ayrıca,korumaya kesinlikle zarar vermedi. Araç pırıl pırıl oldu yağmur yağdığı için temaslı yıkamada yapmadım.Temizliği yeterli geldi bana ad citrus washla kafa kafaya tokuşur,bana göre agresiflik olarak daha soft bence.1 şişe daha alacağım :sırıtan1:@DetayDeposu bu ürün iyi satar ticaretinizde başarılar dilerim:gulumsemex: Ayrıca dikkatimi çekti ürün 900 ml toplamda 1.000 Ml belirtilmesine rağmen:keyifsizx:

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Bora pre wash gerçekten çok başarılı 500 ml şişeye 15 ml ekleyip karışım yaptım , araca uyguladım bu kadar kir sökeceğimi bilseydim kesinlikle ürünle ilgili konu açar paylaşım yapardım. Ne yalan söyleyeyim bu kadar etkili olmasını beklemiyordum ayrıca,korumaya kesinlikle zarar vermedi. Araç pırıl pırıl oldu yağmur yağdığı için temaslı yıkamada yapmadım.Temizliği yeterli geldi bana ad citrus washla kafa kafaya tokuşur,bana göre agresiflik olarak daha soft bence.1 şişe daha alacağım :sırıtan1:@DetayDeposu bu ürün iyi satar ticaretinizde başarılar dilerim:gulumsemex: Ayrıca dikkatimi çekti ürün 900 ml toplamda 1.000 Ml belirtilmesine rağmen:keyifsizx:
Hocam merhaba. Ürünü sprey bir şişe ile mi uyguladınız :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba. Ürünü sprey bir şişe ile mi uyguladınız :)
Evet hocam 500 ml magifoamdan kalma şişe vardı canyon başlık kullanıp 15 ml ekleyip araca uyguladım 5 dkka bekledikten sonra tazyikli suyla duruladım benzinlikte köpürmedi fakat kirin %90 ına yakın yok etti korumayada dokunmadı boncuklama aynen devam ediyor

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba, Memnun kaldığınıza çok sevindim. :) Bora Plus kış ayları için çok ideal bir üründür. Korumaya kesinlikle zarar vermez. Talep olması durumunda ilerleyen süreçte litre fiyatını daha da düşürmek için 5L seçeneğini de ekleyebiliriz. :)

Ürünün 900ml gelmesi konusunda ise mağduriyetinizi telafi etmek adına size kupon tanımlayalım. Bir sonraki siparişinizde de ek olarak yeni gelecek olan kokulardan hediye koyalım. :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, Memnun kaldığınıza çok sevindim. :) Bora Plus kış ayları için çok ideal bir üründür. Korumaya kesinlikle zarar vermez. Talep olması durumunda ilerleyen süreçte litre fiyatını daha da düşürmek için 5L seçeneğini de ekleyebiliriz. :)

Ürünün 900ml gelmesi konusunda ise mağduriyetinizi telafi etmek adına size kupon tanımlayalım. Bir sonraki siparişinizde de ek olarak yeni gelecek olan kokulardan hediye koyalım. :)
Süpersiniz çok teşekkür ederim.Her zaman bir güzellikle cömertlikle yaklaşımınızdan ötürü mahçup ediyorsunuz.ürünlere saldırasım var fakat ,yeni ürünler gelecek almak istediğiniz çeşit ürünler olacaktır mesajınızdan sonra sitenizi sürekli takip etmekteyim yeni ürünlerle ilgili.Ben ürünlerinizi başarılı buluyorum elimde birçok stok olmasına rağmen iş yoğunluğundan ötürü uygulama yapamıyorum uygulama yapsamda kayıt altına alamıyorum üşendiğim için:).Telafi olarak değilde ,üyelerimize yeni ürünler için indirim kuponu herdaim imkanlarınız doğrultusunda beklemekteyim.Çünkü birçoğu tükendi ve birçoğumuzun faydalanamadığı ürünler oldu.İyi geceler ticaretinizde başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
oto tavan temizliğinde ne kullanmalıyım? hiç yapmadım ama herhangi bir temizlik malzemesinin olmayacağını, köpüklü bir spreyi olduğunu az çok biliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
oto tavan temizliğinde ne kullanmalıyım? hiç yapmadım ama herhangi bir temizlik malzemesinin olmayacağını, köpüklü bir spreyi olduğunu az çok biliyorum.
Hocam Carpet Cleaner tarzi bir ürün kullanabilirsiniz.
Bircok Marka var ancak K2 Pro nun Velor adli ürün ü vardi onun temizligini ve kokusunu cok begenmiştim Stoklarda yok bu ay sonu gelecek demisti @DetayDeposu beklerseniz alin,Köpük tarzda Forsch vardi ben onu pek begenmedim yani istedigim performansi alamadim ondan

Sadri

Acemi Detaycı
Üye
İl
SİNOP
Hocam Carpet Cleaner tarzi bir ürün kullanabilirsiniz.
Bircok Marka var ancak K2 Pro nun Velor adli ürün ü vardi onun temizligini ve kokusunu cok begenmiştim Stoklarda yok bu ay sonu gelecek demisti @DetayDeposu beklerseniz alin,Köpük tarzda Forsch vardi ben onu pek begenmedim yani istedigim performansi alamadim ondan
bekleyeceğim. teşekkürler değerli cevabınız için.