Hızlı Soru - Cevap

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
TPU yu ben çok güzel fiyata yaptiriyorum 7 yil Garantisi var,yandan acilma,balon yapma vs durumlarda müdahale ediyorlar ki açilma kolay kolay olmuyor dipten kesme olayi yok içeriye katliyorlar buda daha güzel görünüme sahip.

Markasi Anatolia Shield

Ben her konuda açik oldugum için Fiyati da söyleyeyim

Motor Kaputu/Sag-Sol Ön Çamurluk/Farlar

3000₺ dir.
rakam piyasa şartlarında bedava
anatolia shield'in iki kalitede ürünü var diye biliyorum, bu bahsettiğiniz acaba A kalite olan mı?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
TPU yu ben çok güzel fiyata yaptiriyorum 7 yil Garantisi var,yandan acilma,balon yapma vs durumlarda müdahale ediyorlar ki açilma kolay kolay olmuyor dipten kesme olayi yok içeriye katliyorlar buda daha güzel görünüme sahip.

Markasi Anatolia Shield

Ben her konuda açik oldugum için Fiyati da söyleyeyim

Motor Kaputu/Sag-Sol Ön Çamurluk/Farlar

3000₺ dir.
Kaputu 4’e yaptıran ben kendimi keriz hissettim :) bu gece uyuyamayacağım heralde :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar. Kapalı otoparkta kalan araçlarda yüzeyde biriken tozu temizlemek için susuz yıkama ürünü kullanılabilir mi? Misal şu ürün;
İgl Ecoshine Waterless Susuz Yıkama 500ml. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
ben carpro ech2o ile bir kaç sefer yaptım. sonuç güzel ama evet mutlaka temaslı yıkamaya oranla çizik olasılığı artıyor. illa kullanılacaksa bence asıl amacı arabayı yeni yıkadınız ama toz oldu birkaç gün içinde, yeniden yıkamak yerine susuz yıkama yapılabilir.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kullanabilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan temizliklerde ne kadar özenli olursanız olun yüzeyde çizik bırakırsınız.
Teşekkür ederim o şüphesiz zaten. Mesele şu ki, en temel sebep evde yıkama imkanım yok. Yani bu durum başlı başına alternatif ürün arama sebebi. Bir de bu sene yağmursuz geçiyor. Arabayı yıkayıp garaja attığımda üstü epey toz biriktiriyor. E hafif yağmur çiselese berbat oluyor. Veya arabaya binerken çocuk dokunsa çiziyor. Dolayısıyla tozlu bırakmak istemiyorum.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ben carpro ech2o ile bir kaç sefer yaptım. sonuç güzel ama evet mutlaka temaslı yıkamaya oranla çizik olasılığı artıyor. illa kullanılacaksa bence asıl amacı arabayı yeni yıkadınız ama toz oldu birkaç gün içinde, yeniden yıkamak yerine susuz yıkama yapılabilir.
Sanırım cilalı bir ürün ancak sulandırma oranı ile fiyatı epey uygun gibi. Teşekkür ederim öneriniz için.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
iyi geceler. Araç içi süpürgesi almayı düşünüyorum. Kablosuz öneriniz var mı arkadaşlar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim o şüphesiz zaten. Mesele şu ki, en temel sebep evde yıkama imkanım yok. Yani bu durum başlı başına alternatif ürün arama sebebi. Bir de bu sene yağmursuz geçiyor. Arabayı yıkayıp garaja attığımda üstü epey toz biriktiriyor. E hafif yağmur çiselese berbat oluyor. Veya arabaya binerken çocuk dokunsa çiziyor. Dolayısıyla tozlu bırakmak istemiyorum.
Her ne kadar önermesem de tozdan korumak için araç örtüsü baktınız mı?

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Her ne kadar önermesem de tozdan korumak için araç örtüsü baktınız mı?
Evet kullanıyorum zaman zaman aslında ama kusura bakmayın büyük ihtimalle yanlış aktardım sorumu. Demek istediğim; aracı yıkadım ve kullanıyorum, ama misal yıkamanın üzerinden 2 hafta geçti, yağmur yok, çamur yok ama araç epey tozlandı. Benim amacım bu tozu ortadan kaldırmak. Yaz için de aynısı geçerli. Basınçlı su imkanım olsa zaten ön yıkama yapıp suyla geçer tertemiz ederim ama ne yazık ki apartmanın kapalı garajı olunca imkanlar daralıyor. Benzinlikte su tutma imkanım hep olmuyor, olsa bile kireçli ve arıtma suyu başlı başına leke kaynağı. QD kullansam alttaki ürünü gölgeliyor. O yüzden acaba dedim susuz yıkamalar iş yapar mı. Temas çizecek farkındayım ama niyeyse siyah ve tozlu araba gören çocuklar yazı yazmadan bırakmıyorlar. Onlar yazılı çiziyor:).