Hızlı Soru - Cevap

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Öne çıkan konu #18,381
Merhaba yeni bir soru ile karşınızdayım :)
Yabacı defaycıların videolarında hep aşağıda ki şekilde tabancalar kullanıyorlar araba sebebi ne olabilir ? Mecvut makine karcher k4 acaba bu tabancadan alsam basınç mı artıyor ?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yabacı defaycıların videolarında hep aşağıda ki şekilde tabancalar kullanıyorlar araba sebebi ne olabilir ? Mecvut makine karcher k4 acaba bu tabancadan alsam basınç mı artıyor ?

Kullanım pratikliği esasen, foam lance takması v.s daha basit, jant lastik yıkarken biraz daha basit, ergonomi v.s, birde popilite herkes kullanınca popiler ürün oluyor. Fotoğraftaki apartat Karcher için yani k4 ile uyar.
Yakında bir firma bu ürün ve foam lance satışına başlayacak ve görece uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum, alacaksanız biraz bekleyin görün öyle alın derim. Bende bekliyorum aynı ürünü :)

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan

aslında hem avantajları hem dezavantajları var. bende de mevcut foam lance ı takmak, kullanım amacına göre farklı atım şekli bulunan nozzle ları takıp çıkarması kolay. tek elle kullanım imkanı sağlıyor güzel. dezavantajı davlumbaz temizliğinde ve aracın yüksek kesimlerinde ulaşmak biraz zor oluyor. bunu alacaksanız tavsiyem bi 15-20 cm lik uzatma aparatıda almanız olucaktır.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ek olarak hortum adaptörünün içi ve vida kısmının metal olanlarını tercih etmenizden yana görseldekilerin ömrünün birazda daha kısa olduğunu duydum tecrübe eden arkadaşlardan

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Orijinal deri yaptırsanız 1250-1500 civarına yaptırabilirsiniz, araştırırsanız daha uyguna da bulunur belki. Boyayacağınıza en azından vinleks falan yaptırsanız işinizi görür aşağı yukarı 750ye falan bulunur diye tahmin ediyorum.

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Carpro darkside kullanan var mı? Meguiars'a göre nasıldır? Gerçekten 2 ay kadar olmasa da uzun bir dayanımı var mı ürünün

Ben kullanıyorum. 2 hafta bayagi güzel simsiyah. Dayanim testini uzatmadim 1 2 ay diye. 1 ay oldu alali anca. 2 kez uygulama yaptım. Endurance'a göre çok daha siyah kalıyor tozu daha az belli ediyor. Endurance 1. Haftada hemen kahverengi bi hal aliyor.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ofisten bir arkadaşımda Ford Puma var. Şoför kapısının iç tarafı inip binerken ayakkabı sürtmesi ile vs. bu duruma gelmiş. Hangi ürün kullanılmalı ? Arkadaş kalıcı olarak bu çizikleri kapatmak istiyor. Yani bir süre sonra çizikler tekrar ortaya çıkmasın istiyor. Ne yapılabilir ? Fikri olan var mıdır ?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba,
Aracıma ürünleri kendim alıp seramik yaptırmak istiyorum. Seramikler hakkında bilgim sınırlı. Kullandığım ürün ve markalara göre carpro veya gyeon markasını düşünüyorum.
Özellikle carpro'da bilgili, deneyimli olan arkadaşlar f/p olarak kaliteli ve güzel hangi seramiği tercih etmem daha iyi olur? Aracım suv kaç ml ürün gerekir?
Ayrıca pasta için carpro yerine farklı markalarla işlem yapılsa seramik carpro uygulansa ürünün dayanımında herhangi bir azalma olumsuz etkilenme olur mu?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşlar merhaba, ofisten bir arkadaşımda Ford Puma var. Şoför kapısının iç tarafı inip binerken ayakkabı sürtmesi ile vs. bu duruma gelmiş. Hangi ürün kullanılmalı ? Arkadaş kalıcı olarak bu çizikleri kapatmak istiyor. Yani bir süre sonra çizikler tekrar ortaya çıkmasın istiyor. Ne yapılabilir ? Fikri olan var mıdır ?

Hocam merhaba, apc kullanabilirsiniz koch chemie pol star veya green star öneririm. Pol star için 1:10, green star için 1:15 belki 1:20 sulandırma yapılabilir fırça ile fırçalayıp bezle geçerseniz alır diye düşünüyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. Bende 100tlye 5kg lık satılan lastik parlatıcılarından var ve bitmek bilmiyor. Kalitesiz olduğu için yağmur yağdıgı zaman akıp gidiyor ve geriye kahverengi lastik kalıyor. Bende kaliteli birşey bakayım dedim ve meguiars enduranceyi buldum. Ama 450ml ürün 400 tl sebebi nedir? Ben lastiği haftada bir asperox sıkıp üstüne el pompasının içine koyduğum flowey ev 13 şampuan karışımını sıkıp fırçalıyorum ve tanzik vuruyorum (petrolde). Sizce enduranceyi alsam ortalama kaç yıl kullanırım biryerde 1-1.5 yıl rahat kullanılır yazıyordu gerçekten öylemi? Teşekkürler

shovery

Acemi Detaycı
Üye
Car Pro Darkside öneririm 500ml kargo ile 370TL gibi bir fiyata gelecektir. Endurance'a göre dayanımı yüksek bir ürün. Bir tanede yeni kaliteli aplikatör alın ve sadece bu ürün ile kullanın. Lastik başı 3 küçük pompalama ile 1-1.5 yıl çok rahat götürecektir. Bu tarz sorular için hızlı soru - cevap başlığını kullanabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Car Pro Darkside öneririm 500ml kargo ile 370TL gibi bir fiyata gelecektir. Endurance'a göre dayanımı yüksek bir ürün. Bir tanede yeni kaliteli aplikatör alın ve sadece bu ürün ile kullanın. Lastik başı 3 küçük pompalama ile 1-1.5 yıl çok rahat götürecektir. Bu tarz sorular için hızlı soru - cevap başlığını kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim bunada bakacagım .