Merhaba Orbital Makina ile Yaptiginiz uygulama sizi yaniltmiş hocam Kullandiginiz malzemeler sadece lekeleri kapatmis çözüm saglamamiş malesef bu arada ben Kireç çözücü ürünlerin gercek anlamda ben faydasini gormedim
@EmirhanYigiter ile Cam kirec lekelerini Meshur 3D Eraser ile denedik emin olun Gram Etki saglamadi Gercek Polisaj uygulamasi ile temizledik.
Simdi şöyle bir durum var Boya Koruma ürünleri gercek anlamda iyi ve yuzeye uygun birsekilde kullanin kullanma ve satici talimatina gore uygulanmali suan benim 180 den fazla takip ettigim araç var kendimi bildim bileli kireç lekesi ile karsilaşmadim.
Kaput ve Tavandaki lekeler icin Tecrübeniz yok ise siz dokunmayin risk almiş olursunuz.Erzurum Meguiars ile bir gorüşün hocam.
Bu arada attiginiz Lekeler pek kirec lekesine benzemiyor Bu beton tavandan akan kimyasal bir madde ye benziyor araciniz kapali otoparkta vs duruyormu acaba,birde bu lekeler siz araci aldiginiz dada kalmiş olabilir.
Bayiler de Uygulama yapilan islemler ile Sanayi Ortaminda yapilan islemler arasinda hicbir fark yok.