Her alan için ayrı ürün kullanırım ama her zaman aracımda bulundurduğum ve ihtiyaç halinde şüphe etmeden de araç içerisinde her yerde temizleyici olarak Autoglym interior Shampo kullanabilirsiniz, sonra da koruma uygulayabilirsiniz..
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koch chemie pol star bu iş için hocam hem deri temizler hem araç içinde kullanabilirsiniz 1.10 sulandırma oranıyla direksiyon dahil her yerde kullanılabilir
Koch chemie pol star bu iş için hocam hem deri temizler hem araç içinde kullanabilirsiniz 1.10 sulandırma oranıyla direksiyon dahil her yerde kullanılabilir
Ön yıkama yaptıktan sonra kaportaya demir tozu sökücüyü sıkıp bekledikten sonra sabun şampuan su karışımıyla direk kil uygulamasına başlasam yüzeyden çıkan demir tozları aracı çizermi kil eldivenini uygularken ?
Ön yıkama yaptıktan sonra kaportaya demir tozu sökücüyü sıkıp bekledikten sonra sabun şampuan su karışımıyla direk kil uygulamasına başlasam yüzeyden çıkan demir tozları aracı çizermi kil eldivenini uygularken ?
Merhaba Herkese ben yaklaşık 1 ay önce arabama seremik kaplattım şimdi şunu merak ediyorum arabayı ph nötür bir şampuan ile yıkadıktan sonra arabaya ekstra bir işlem yapmam lazım mı yaparsam seramik kaplamanın kullanım süresini uzatır mı ?
Mesela örnek olarak sıvı halde satılan hızlı cilalar yada wax kullanarak seramiğin ömrünü uzatmam mümkün mü
Merhaba Herkese ben yaklaşık 1 ay önce arabama seremik kaplattım şimdi şunu merak ediyorum arabayı ph nötür bir şampuan ile yıkadıktan sonra arabaya ekstra bir işlem yapmam lazım mı yaparsam seramik kaplamanın kullanım süresini uzatır mı ?
Mesela örnek olarak sıvı halde satılan hızlı cilalar yada wax kullanarak seramiğin ömrünü uzatmam mümkün mü
Bence en temizi her uygulama sonrası tanzikli ile durulamak. Bende geçen hafta demir tozu + kil sonrasında wax uyguladım. Aracı yıkadıktan sonra ıslak halde demir tozu uyguladım sonrasında durulayıp kil uygulaması yaptım. Hem içimde kuşku kalmadı çizermi vs. diye
Hocam çinden sipariş etmiştim markası yok 60 tlye aldım deneyeyim diye beklentim yok çok fazla kalitesi parasına göre çeyize eklenenler kısmına atmıştım fotografını
Bence en temizi her uygulama sonrası tanzikli ile durulamak. Bende geçen hafta demir tozu + kil sonrasında wax uyguladım. Aracı yıkadıktan sonra ıslak halde demir tozu uyguladım sonrasında durulayıp kil uygulaması yaptım. Hem içimde kuşku kalmadı çizermi vs. diye
Tam tersi olması gerekmiyormu demirtozu sokucu sıkılmadan önce ıslak olmaması kuru olması gerekiyor kaportanın benim bildiğim öyle. kil işine gelincede yüzeyin ıslak kaygan olması gerekiyordu sanırım bende daha önce hiç yapmadım yurtdışı detay videolarından izlediğim kadarıyla biliyorum. @Sefa46 abi bu konuları iyi biliyor kendi görüşlerini cok merak ediyorum.
Seramik destekleyici spreyler, hızlı cilalar mevcut. Seramik kaplamanın üstüne wax atanlarda var ben seramiğin ömrü bitmeye yakın almıştım waxı şuanda araçta seramik yok wax + hızlı cila var.