Gecenlerde bendede ayni sorun oldu hocam yenisini gonderdiler ben size özelden watsapp numarasini atayim ordan irtibat kurunuz,paketleme kesinlikle patpat naylon veya havali naylon olmasi gerekiyor
Örnek verecek olursak Sonax ve MTS Kimya bu işi cok iyi yapiyor
Örnek Sonax Paketlemesi
14 Yildir Detay Sektorundeyim hala paketlemede sorun yasayan bircok firma var gelisi güzel naylona sarip yollayan,Ürünü direk kutuya koyup yollayan,Ürünü direk Kargo posetine koyup yollayan vs hiç uygun paketleme secenegi degildir.
Başlica Sorunlar ; Ürün patlamiş veya akmış bir sekilde geldiginde iletisim kuramamak,Mesajlara geç dönüş yapmak,Tedarik süreci uzamasi,Ek kargo ücreti vs gibi
En sikintisi da İade gönderin denmesi bazi üyelerimiz Sehir Merkezlerinden uzak bölgede ilcede veya merkez de olmalarina ragmen 20/30 Km Uzaklikta şubeye gitmesi Hem Maddi olarak hemde Zaman kaybi olarak herkezi yoruyor sonuçta bu Forumun çogunluk üyesi Devlet Memuru ve Sabit Bir İş yerinde çalisan insanlardir zaman konusu tamamen sikintidir.
Patpat Naylon veya Havali Naylon ücretlerini Ürünlere yansitip o sekilde fiyatlandirilip gönderilmelidir diye düsünuyorum.Herkezin zamani kiymetlidir.
Satiş yapan arkadaşlar bu eleştiri sizin adiniza olumlu olmasi adina yazdim.