Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sökmeden yapılması zormuş, aliexpress te ya da TR de bazı yerler araca uygun parçalar halinde ppf satıyorlar. Ben kendi aracım için TR de bulamadım, alirxprestende almak istemedim , piano blackleri çize çize kullanıyorum :(
Cogu model icin maun kaplama var aslinda arastirmak lazim onlarda bayagi iyi araca uyumlu üretiliyor

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Cogu model icin maun kaplama var aslinda arastirmak lazim onlarda bayagi iyi araca uyumlu üretiliyor
Yurt dışından hazır kesilmiş ppf siparişi verdim aslında ama o gelene kadar çocuklar devamlı kuracaladıkları için çiziliyor belki k2 polo sprey kullanılabilir en azından daha az toz tutar

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Herkese iyi pazarlar,

Dün gece silecekten kaynaklı ufak 1-2 çizik yakaladım ön camımda. Normalde göze batmıyor ancak detaycı olduğumuz göze batıyor :) Silecekleri hemen değiştiriyorum ama çizikler için de birşeyler yapmam gerekiyor.

El ile pasta gibi bir uygulama yapmak istiyorum, hangi ürün ile nasıl bir uygulama yapsam bu çizikleri alabilirim ve camın kondisyonunu artırabilirim acaba

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese iyi pazarlar,

Dün gece silecekten kaynaklı ufak 1-2 çizik yakaladım ön camımda. Normalde göze batmıyor ancak detaycı olduğumuz göze batıyor :) Silecekleri hemen değiştiriyorum ama çizikler için de birşeyler yapmam gerekiyor.

El ile pasta gibi bir uygulama yapmak istiyorum, hangi ürün ile nasıl bir uygulama yapsam bu çizikleri alabilirim ve camın kondisyonunu artırabilirim acaba
Elle sonuç alamazsınız. Denemenizi önermiyorum. Bilen birinden yardım alabilirsiniz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese iyi pazarlar,

Cam için elle anca taze kirec lekeleri temizlenir hocam,Çizik ve agir kirec lekesini polisaj siz bir sekilde halledemezsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese iyi pazarlar,

Auto Finesse Vision kullanıyorum çizik almıyor az kireçlenmeleri gideriyor parlaklık veriyor. AutoGLYM nin cam pastasına bakabilirsiniz.

Spo55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,

Yeni aracıma ppf kaplama kaptırmayı düşünüyorum . İstanbuldayım. İyi bir marka ve işçiliği düzgün bir yer arıyorum. Tavsiyeleri paylaşırsanız sevinirim

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
3008 aracımı temizlemek için autobrite citrus pre wash aldım.
1)Aracın yan etek ve dodikler plastik olduğu için temizleme esnasında solma veya herhangi bir sorun çıkartır mı?
2)Pre washı nerelerde kullanmamalıyım 1-2 haftada bir temizlik yapıyorum her yıkamada kullansam sıkıntı olur mu?
3)Sulandırma olarak ne kadar yeterli olur? Teşekkürler

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar Kiwami üzerine Koch Chemie PW atsak sorun olur mu?
Yada Kiwami üzerine herhangi bir hızlı cila kullanmak parlaklık ve korumayı daha da arttırır mı?