Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu üründe cila katkısı vs yok yazıyordu sanki açıklamasında. Ona istinaden almıştım ama sanki perdeliyor gibi geldi. Daha ilk yıkamasında sonax pns boncukları dağılması normal mi yoksa :D
PNS icin normal bir durum kesinlikle olamaz su iticilik ve boncuklanmada zirveye oynayan bir ürün o

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
K2 SIL Silikon Sprey Kauçuk ve Fitil Koruyucu ürün araçlarda tüm fitillerin bakımı için hem renkte bozulma varsa eski haline getirme hem de açılır cam tavan kızak/ray sistemleri için uygun mudur?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son 2 yıkamadır kovada adbl şampuan ile yıkıyorum. Ama sanki purple velvette olduğu gibi yüzeydeki cilayı perdeliyor gibi geldi. Bu ürünü kullanıp da yüzeydeki boncuklamalar dağıldı diyen var mı?

Ben de aldım da daha denemek nasip olmadı. Satıcıya Trendyol üzerinden sorduğumda cilalı şampuan kategorisinde olmadığını yazmıştı. Ama tabi sizin yaşadığınız olay can sıkıcı.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
K2 SIL Silikon Sprey Kauçuk ve Fitil Koruyucu ürün araçlarda tüm fitillerin bakımı için hem renkte bozulma varsa eski haline getirme hem de açılır cam tavan kızak/ray sistemleri için uygun mudur?
Benim önceki aracım cam tavan idi. Ben onun için tunap 107 kullanıyordum. Üretiliyor mu bilmiyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de aldım da daha denemek nasip olmadı. Satıcıya Trendyol üzerinden sorduğumda cilalı şampuan kategorisinde olmadığını yazmıştı. Ama tabi sizin yaşadığınız olay can sıkıcı.
Ben de ona istinaden almıştım aslında şampuanı. Kokulu falan olunca bi şüphelendim ama yine de denemeye değer demiştim. Daha ilk yıkamada sonax pns bu denli perdelendiyse purple velvetten daha fazla perdeliyor diyebilirim. Yine siz de deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar mevcut Waxı korumak için sonax var kullanılırmı veya ne kullanabilirim cilalı şampuanlar uygun olur mu?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar mevcut Waxı korumak için sonax var kullanılırmı veya ne kullanabilirim cilalı şampuanlar uygun olur mu?
aksine cilalı şampuanlar waxı perdeler cilasız şampuanlar tercih etmeniz gerekir. Seramikli hızlı cilalar oluyor onlardan kullanabilirsiniz. Sonax ceramic sprey, fireball pirouette, adbl sentetik sprey wax, deturner wet coat hybrid wax ceramic detailer birçok ürün var

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
aksine cilalı şampuanlar waxı perdeler cilasız şampuanlar tercih etmeniz gerekir. Seramikli hızlı cilalar oluyor onlardan kullanabilirsiniz. Sonax ceramic sprey, fireball pirouette, adbl sentetik sprey wax, deturner wet coat hybrid wax ceramic detailer birçok ürün var
Teşekkürler yorumunuz için deturner wet coat çok başarılı duruyor bunu tercih edeceğim

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracımda hiçbir hidrofobik uygulama( pasta cila seramik wax wet coat) yapılmadı ilk alındığından beri. Şimdi kendim wax artı wet coat yapmak istiyorum. Yüzeyi hazırlamak için amatör olarak neler yapmalıyım? Arabayı yıkayıp demir tozu kil temizliği yaptıktan sonra waxı uygulasam direkt olur mu?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracımda hiçbir hidrofobik uygulama( pasta cila seramik wax wet coat) yapılmadı ilk alındığından beri. Şimdi kendim wax artı wet coat yapmak istiyorum. Yüzeyi hazırlamak için amatör olarak neler yapmalıyım? Arabayı yıkayıp demir tozu kil temizliği yaptıktan sonra waxı uygulasam direkt olur mu?
waxtan önce yüzey temizleyici kullanabilirsiniz daha iyi tutunması için

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,Aracımda gyeon seramik var şampuan seramik koruma v.s komple gyeon ancak ön yıkama şampuanı-köpüğü ve iyi bi ön yıkama yapmak için köpük pompası tavsiyesi istiyorum sizlerden ?

ogullcankaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracım servisteyken üzerine sıvı gress bulaşmış ve ne kadar yıkasamda benzinlik köpüğü ile çıkmadı ne yapabilirim sizce çıkarak için.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir