Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Bilt hamber surfex ve kc green star ile temizlendi. Uygun temizleme yöntemiyle sorun olmayacaktır
Abi bende motor temizliği yapacağım ama en alt kısımlar çamur oralara nasıl ulaşabilirim yüzeysel temizliği hallederimde altları nasıl halledebilirim? basınçlı makineyle köpük su atsam bişey olurmu?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Abi bende motor temizliği yapacağım ama en alt kısımlar çamur oralara nasıl ulaşabilirim yüzeysel temizliği hallederimde altları nasıl halledebilirim? basınçlı makineyle köpük su atsam bişey olurmu?
Jant fırçalarını kullanabilirsin Emirhan. Mikrofiber jant fırçasıda olur, diğer tel tel olanda olur.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Flowey r1 haftalık rutin kullanımdaki jantlara kaç oranda sulandırmalıyım 2-3 yıkamada bir jant waxıda kullanıyorum.

brkline

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Mx Pro Hydro www.mtskimya.com.tr
K2 Gravon @DetayDeposu na yazin
ZR53 Nasiol ZR53 Araç Nano Seramik Kaplama ve Boya Koruma - 50 ml (İndirim kampanyasi var iken degerlendirilebilir)

Bu yazdiklarim.arasindan tercih yapabilirsiniz.
Hocam k2 gravon en uzun dayanım süresine sahip sanırım onu tercih edeceğim aracıma pasta cila yapıldıktan sonra evimin kapalı garajında uygulayacağım araç siyah 2018 passat.Uygulamada nelere dikkat etmeliyim?

brkline

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Birde gravonların bazıların içinde süet bezi ve uygulama takozu yok eğer set halinde bulamazssam uygun ama iş görecek ne önerirsiniz?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Birde gravonların bazıların içinde süet bezi ve uygulama takozu yok eğer set halinde bulamazssam uygun ama iş görecek ne önerirsiniz?
İcerisinden uygulama aplikatoru ve 3 adet bez cikiyor hocam bende Gravon Pro dan bahsettim onun satisi suan yok siz detaydeposundan Gravon lite yi gormuşsunuz sanirim o ürün degil.benim.bahsettigim

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar iyi geceler, Bugün aracı yıkarken fark ettim. Ön camda sileceğin değmedi yerler iz mi diyim neyse öyle kalmış içten dıştan silmeye rağmen düzelmiyor sebebi nedir acaba? çok yağmur yağıyordu çekemedim yarın sabah çekeyim fotoğrafını.