Abi bende motor temizliği yapacağım ama en alt kısımlar çamur oralara nasıl ulaşabilirim yüzeysel temizliği hallederimde altları nasıl halledebilirim? basınçlı makineyle köpük su atsam bişey olurmu?
Abi bende motor temizliği yapacağım ama en alt kısımlar çamur oralara nasıl ulaşabilirim yüzeysel temizliği hallederimde altları nasıl halledebilirim? basınçlı makineyle köpük su atsam bişey olurmu?
hocam 3d 9h Gyeon Q2 Booster nasiol zr53 modelleri de dün gözüme takıldı,yada bunlar dışında 2000 tl civarı önerebileceğiniz başka seramik kaplama nedir?
Hocam k2 gravon en uzun dayanım süresine sahip sanırım onu tercih edeceğim aracıma pasta cila yapıldıktan sonra evimin kapalı garajında uygulayacağım araç siyah 2018 passat.Uygulamada nelere dikkat etmeliyim?
İcerisinden uygulama aplikatoru ve 3 adet bez cikiyor hocam bende Gravon Pro dan bahsettim onun satisi suan yok siz detaydeposundan Gravon lite yi gormuşsunuz sanirim o ürün degil.benim.bahsettigim
İcerisinden uygulama aplikatoru ve 3 adet bez cikiyor hocam bende Gravon Pro dan bahsettim onun satisi suan yok siz detaydeposundan Gravon lite yi gormuşsunuz sanirim o ürün degil.benim.bahsettigim
Merhabalar iyi geceler, Bugün aracı yıkarken fark ettim. Ön camda sileceğin değmedi yerler iz mi diyim neyse öyle kalmış içten dıştan silmeye rağmen düzelmiyor sebebi nedir acaba? çok yağmur yağıyordu çekemedim yarın sabah çekeyim fotoğrafını.