Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #23,301

Arkadaşlar bu pompadan kullanan varmı acaba ?
2 Tane var bende 3/4 ay oldu kullaniyoruz bir problem yoktur.
Tam Sarj ile 3 Araç net etrafini döner ön yikama yapilabilir.

Baslik Atimini pek begenmiyorum çok geniş acili degil,Alta veya İK gibi genis acili.degil nozulu diger Alta,marolex,İK,Kwazar vs urunler gibi degil biraz uzun ama genel anlamda her turlu is goruyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Baslik Atimini pek begenmiyorum çok geniş acili degil,Alta veya İK gibi genis acili.degil nozulu diger Alta,marolex,İK,Kwazar vs urunler gibi degil biraz uzun ama genel anlamda her turlu is goruyor.
Teşekkürler Sefa bey

pacez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Sefa hocam peki sizce bu ürün mü yoksa mjjc pro 2 mi fiyatına göre hangisi daha mantıklı?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yukarıda fotoğrafta görünen delik aracın içine açılıyor. Muhtemelen LPG için çekilen kabloları geçirmişler ancak delik orijinal bir delik. Yani sonradan delinmemiş. Fakat deliği kapatan bir conta yok. Nasıl bir yol izleyebilirim? Eğer o deliği kapatamazsam zaman içerisinde aracın işine toz ve pislik gelecektir.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yukarıda fotoğrafta görünen delik aracın içine açılıyor. Muhtemelen LPG için çekilen kabloları geçirmişler ancak delik orijinal bir delik. Yani sonradan delinmemiş. Fakat deliği kapatan bir conta yok. Nasıl bir yol izleyebilirim? Eğer o deliği kapatamazsam zaman içerisinde aracın işine toz ve pislik gelecektir.
Can ordan bişey gelmez bence

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Bu deliğin arkasında muhtemelen bir yalıtım malzemesi vardır. Kafaya takma abi yıka geç :) arayacağım en yakın zamanda.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba bu yaz boyunca arabayı her yıkadığımda bi sorundan muzdaribim. Şuan kaldığım yerde kapalı bir garaj yok ve de akşamları inanılmaz bi çiy yağıyor arabayı tertemiz yapıp bırakıyorum. Akşamdan bu hale geliyo

Sabahsa direkt su içinde. Yağmur yağsa akıp gidicek bu şekilde yapınca hepsi aracın üstünde kaymadan duruyo

Araca branda almayı düşünüyorum bu konuda hiç bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Merhaba, branda olayı da sıkıntıdır aracı çizer. Altta nem ne küf de yapar. Açıkta duruyorsa malesef yapacak fazla bir şey yok

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
  1. Aynada ki nokta nokta şeyler nasıl çıkar
  2. Camı koch cheminal speed glass ile siliyorum ama hiç temizlenmiyor ve yağlı bir görüntü var
  3. Davlumbaz için fırça önerir misiniz?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
  1. Aynada ki nokta nokta şeyler nasıl çıkar
  2. Camı koch cheminal speed glass ile siliyorum ama hiç temizlenmiyor ve yağlı bir görüntü var
  3. Davlumbaz için fırça önerir misiniz?

1. Ne olduğunu anlayamadım ama iki ihtimal var kontaminasyon veya su izi. önce kil yapın sonra elle ince pasta yapın sorun çözülecektir.

2. Önce deterjanlı bir sünger yada yikama eldiveni ile hafif ovalayın, sonra cam bezi ve speedglass.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Aracımın ön kısmı Endura ultimate ppf kaplı. Bir yıldır kullanıyorum. Geri kalan yüzey gyeon seramik kaplı. Şimdi ben geri kalan yüzeye de ppf kaplatmak istiyorum. Uygulama yaptıracağım yerde yine Endura ultimate malzeme var bir de daha ekonomik olan diamond marka yine TPU özellikte ppf var. İkisi arasında seçim yapacağım. Diamond markayı bilen öneren veya önermeyen arkadaşlardan değerli tavsiyelerini alabilir miyim?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Canlar, oradan içeri bakınca arabanın iç aksamlarını görüyorum çok net :utan:
Takma diye dedim ama gözünden bir sey kaçmıyor ki abi :) japonlar ve fransızlarda kabine giren biraz açıklar var gerçi arabayı bilmiyorum ama. Onu kapatmak kolay yine bir yerden bir şeyler girecek. Direksiyon kutusunun ordan da girer:)

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Aracımın ön kısmı Endura ultimate ppf kaplı. Bir yıldır kullanıyorum. Geri kalan yüzey gyeon seramik kaplı. Şimdi ben geri kalan yüzeye de ppf kaplatmak istiyorum. Uygulama yaptıracağım yerde yine Endura ultimate malzeme var bir de daha ekonomik olan diamond marka yine TPU özellikte ppf var. İkisi arasında seçim yapacağım. Diamond markayı bilen öneren veya önermeyen arkadaşlardan değerli tavsiyelerini alabilir miyim?
Sipariş vereceğim, bir bilgisi olan yok mu? Endura ultimate ve daha önce duymadığım diamond marka ppf arasında kaldım. İkisi de TPU ve 7 şer yıl garanti veriyor. Arada 10 bin gibi bir fark fark. Hangisini önerirsiniz?

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
K2 letan deri koruyucu nasıl sürmeliyiz? Dün deriyi temizleyip homojen sürmeye çalıştım aplikatör pedle. Ama her yerde iz gibi kaldı güneşte bakınca çok belli oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
K2 letan deri koruyucu nasıl sürmeliyiz? Dün deriyi temizleyip homojen sürmeye çalıştım aplikatör pedle. Ama her yerde iz gibi kaldı güneşte bakınca çok belli oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanki tam yüzeye yayilmamiş hocam.

En son uygulama.yaptiktan sonra yeni bir bez ile.üzerinden geçip fazlaligi aliniz.

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı renk golf bizdede var ,bu renk aşırı narin cok cabuk çizilmeye ve harenlemeye musait branda cok kaliteli bile olsa cizik ve hare yapar diye düşünüyorum
Hocam branda kullanımını tavsiye etmem. Bir arkadaşım eski bir aracında branda kullandı ve ısının etkisiyle boyasında atmalar meydana geldi. Ben kesinlikle brandaya karşıyım.
Merhaba, branda olayı da sıkıntıdır aracı çizer. Altta nem ne küf de yapar. Açıkta duruyorsa malesef yapacak fazla bir şey yok
Hocam teşekkürler o zaman branda işine hiç bulaşmadan devam edicez.