Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #23,421
Berke teşekkür ederim o zaman 3mt 4ga benim işimi görecektir bende tanesi 100 rms 2 takım midrange koyacağım inşallah hertz marka kapalı olanlardan alıyorum. Peki amfiden hoparlöre giden kablolarda hangi modeli tercih etmeliyim?
Emirhan benim arabada bundan kullanmıştık, yine forx olsun yeterli. 100rms 2 takım mid için kalın kablo almana gerek yok, incede olsa olur. bu arada forx tavsiye ediyorum ama daha iyileride vardır mutlaka, ben kendim memnun kaldım ve bence fp güzel bir marka.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
Resimdeki araç benim araçtan. Arkadaşım bahçeye girince araç ile siyah aksamda çizikler oluşmuş. Bunlar için tavsiyeniz ne olur? Şimdiden teşekkürler:)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan benim arabada bundan kullanmıştık, yine forx olsun yeterli. 100rms 2 takım mid için kalın kablo almana gerek yok, incede olsa olur. bu arada forx tavsiye ediyorum ama daha iyileride vardır mutlaka, ben kendim memnun kaldım ve bence fp güzel bir marka.
muhtemelen tercihim bundan olucak teşekkür ederim yardımın için

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhabalar. Gerek araç koltuğu, gerek ev koltuğu için agresiflik olarak güvenli ama iyi temizleyen bir ürün önerebilir misiniz arkadaşlar. Yüzey hafif ıslatılıp, fırça ve ürün ile fırçalanıp halı yıkama ile çekilecek.

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. Gerek araç koltuğu, gerek ev koltuğu için agresiflik olarak güvenli ama iyi temizleyen bir ürün önerebilir misiniz arkadaşlar. Yüzey hafif ıslatılıp, fırça ve ürün ile fırçalanıp halı yıkama ile çekilecek.
Ben valet pro carpet cleaner kullanıyorum, çok önceden almıştım, memnunun fakat bu fiyata değer mi tartışılır. Alt tarafı bir döşeme temizleyici. Ben yeni fiyatlara hala alışamadım sanırım.

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar detail forum ailesi.
Resimdeki araç benim araçtan. Arkadaşım bahçeye girince araç ile siyah aksamda çizikler oluşmuş. Bunlar için tavsiyeniz ne olur? Şimdiden teşekkürler:)
Geçmiş olsun. Eğer PSS veya Pearl gibi ürünler geçirmezse, ki büyük ihtimalle geçirmez. Isı tabancası veya zımpara + sprey boya gerekir bence.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
koch chemie mzr olabilir ph nötr değil ama tercih edilebilir bence bi bakın derim.

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar dostlar. Komple Mat şeffaf ppf kaplı Ioniq 6 kozmik altın mat bir aracım var.
Aracımı 1-2 haftada bir yıkamak için bir set ihtiyacım var.

Yardımcı olur musunuz
Teşekkürler

Forumu okuyup inceledim kafamda şekillendi ancak yazarak danışmak istedim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Selamlar dostlar. Komple Mat şeffaf ppf kaplı Ioniq 6 kozmik altın mat bir aracım var.

Yardımcı olur musunuz
Teşekkürler

Merhaba, hayırlı olsun aracın. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Aynı araçtan bir arkadaş da daha vardı. O baya yazmıştı forumda. Görünce yazacaktır diye düşünüyorum:) .

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, hayırlı olsun aracın. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Aynı araçtan bir arkadaş da daha vardı. O baya yazmıştı forumda. Görünce yazacaktır diye düşünüyorum:) .
Teşekkür ederim. :) Ppf kaplı olunca işin rengi değişiyor en basitinden hızlı cila ne kullanmalıyım bilemiyorum :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Yardımcı olur musunuz
Teşekkürler

geçmiş yazışmalara bakın aynı konu açılmıştı arama kısmından bulabilirsiniz

utkuuzmez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Liquid Elements T4000 Mk2 V2 almayı düşünüyorum kullanan varmı orbital makina olarak maks bütcem 10.000 önerebileceğiniz makinalar varmı

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evdeki Halı ve koltuk yıkamak için Atas vinet aldım iş görür mü ? En ucuz o görünüyordu sulandırma oranı nasıl olacak ?

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
27 temmuzda araca fusso uyguladım 1 ayı geçti 2 yıkama gördü dünkü yağmur ile durum görseldeki gibi şampuan olarak divortex alayım diyorum köpük pompası ile yıkıyorum. Washberry mi alpha foam mı karar veremedim öneriniz ne olur ?

keremakaln

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
merhabalar uzun zamandır yatan bir araç aldım boyasını amatör bir şekilde bu halinden azda olsa daha iyi bir hale getirmek için el ile uygulayabileceğim cila önerisi istiyorum aracın yüzeyi demir çelik fabrikasının önünde kaldığı için bir hayli kötü keza camlarıda kötü bir durumda ürün tavsiyelerinize ihtiyacım var iyi forumlar.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
merhabalar uzun zamandır yatan bir araç aldım boyasını amatör bir şekilde bu halinden azda olsa daha iyi bir hale getirmek için el ile uygulayabileceğim cila önerisi istiyorum aracın yüzeyi demir çelik fabrikasının önünde kaldığı için bir hayli kötü keza camlarıda kötü bir durumda ürün tavsiyelerinize ihtiyacım var iyi forumlar.
İlk iyi bir demirtozu temizleyici ile işe başlayın derim. Hatta bir kaç sefer art arda uygulayabilirsiniz. Sonra kil ve polisaj yapılabilir.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhaba, araç Ereğli plakalı. Bende Zonguldak'liyim. Görev yerim Bartın.