Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan water spot daha önce kullandın mı iş görüyor mu ? ona göre ya igl delete yada ona bakayım
Elimde eskiden kalma shiny garage wsr var onu kullanıyorum. Eski işlemiş lekelerde iş yapmıyor ama taze lekelerde iş görecektir. igl delete biraz profosyonel bir üründür bence deturner işini görecektir.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar aşağıdaki ürünü kullanan var mı ? Araç içinde torpido da auto finesse spritz kullanıyorum ama malum fiyatlar uçtu. Bu ürün onun yerini tutar mı? Ekranlarda leke bırakır mı spritz bırakmıyor ve çok memnunum

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar aşağıdaki ürünü kullanan var mı ? Araç içinde torpido da auto finesse spritz kullanıyorum ama malum fiyatlar uçtu. Bu ürün onun yerini tutar mı? Ekranlarda leke bırakır mı spritz bırakmıyor ve çok memnunum

Bu ürün benimde dikkatimi çeken bir ürün. Daha önce burada bir iki kişi kullanıp memnunum demişti. Hatta alırsanız bu 5 litreyi alın demişti. Bu arada ortak almak istersen ben ortak olurum :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bu ürün benimde dikkatimi çeken bir ürün. Daha önce burada bir iki kişi kullanıp memnunum demişti. Hatta alırsanız bu 5 litreyi alın demişti. Bu arada ortak almak istersen ben ortak olurum :)
Fiyatı bayağı uygun hocam 650 lira civar. Bölmek mesele degilde kargo yapmak kargo ücreti ödemek mesele :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Fiyatı bayağı uygun hocam 650 lira civar. Bölmek mesele degilde kargo yapmak kargo ücreti ödemek mesele :)
Haklısın, fiyatıda uygun dediğin gibi. Hemde 5 litre olarak. Detayda yakın olmak iyi oluyor, keşke Bartın'dan veya Zonguldak'tan forumda üye olsaydı. Çok ürün denemiş olurduk. Hem ekonomik olsun, hem kaliteli olsun dediğimizde aynı üründen fazla almış oluyoruz. Sonra yeni ürünlere yer açmaya çalışıyoruz :) . Ürünü denersen yorumların değerli olur bizim için :)

i.ucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Klin drying duo evo alabilirsiniz. Aracınız cok büyük değilse ve koruma varsa 45x75 yetecektir.
1 adet sedan 1 adet hb araç için alacağım.
E&E hızlı cila kullanıyorum.
Eteklerde çamur ve kir sorunum olmuyor.
O yüzden tek havlu yeterli gelir sanırım.
Yine de alt kısımlar için küçük bir havlu daha almak gerekir mi?

Malum kış geliyor,eteklerin ne hâle geleceği belli olmaz.
Ama yaz boyu bir su tutup temaslı yıkama yaptığımda kirden eser kalmıyordu.
Bezlerim temiz çıkıyordu

i.ucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Aşağıda yazılmış zaten ,bencede bu işin son noktası igl delete dir.bende zaman zaman kullanıyorum.boyada ,camda fark etmez harika iş görür
Aldığım araç yağmur altında yatmış.
Bu yüzden özellikle camda herkesin derdi olan kireç lekeleri var, asırlanmış şekilde.
İgl, bunları hare sorunu çıkarmadan halledebilir mi?
Böyle kullanımınız oldu mu?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Aldığım araç yağmur altında yatmış.
Bu yüzden özellikle camda herkesin derdi olan kireç lekeleri var, asırlanmış şekilde.
İgl, bunları hare sorunu çıkarmadan halledebilir mi?
Böyle kullanımınız oldu mu?
ben zaten camlardaki kireç lekeleri için almıştım tek seferde çıkardı.elimde 3D eraser vardı cam tavanı eraser ile çıkarmıştım sonra 3D eraseri bulamayınca delete almıştım çokta memnun kaldım.

i.ucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
ben zaten camlardaki kireç lekeleri için almıştım tek seferde çıkardı.elimde 3D eraser vardı cam tavanı eraser ile çıkarmıştım sonra 3D eraseri bulamayınca delete almıştım çokta memnun kaldım.tek seferde işinizi görecektir
Teşekkür ederim.
Sırf bu yüzden cam filmi çektiremedim arabaya.
Çünkü arka plana siyah film geçince kabak gibi meydana çıkıyor kireçler.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Ben kullandim kokusuda guzel finalide güzel leke vs birakmadi yani ekran a gelen yeri hemen sildim.

Ekrana vs hangi urun olursa olsun degdiginde birazda bekletilirse hepsi iz yapar marka farketmeksizin.

Çok gelir derseniz 750 ML orjinal şişeli versiyonuda mevcut bu ürünün.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben kullandim kokusuda guzel finalide güzel leke vs birakmadi yani ekran a gelen yeri hemen sildim.

Ekrana vs hangi urun olursa olsun degdiginde birazda bekletilirse hepsi iz yapar marka farketmeksizin.

bu ürünün benim kullandığım sprey halinden bir farkı var mı sefa hocam. bende spray olanı var, temizlemek için değilde temizledikten sonra korumak için sıkıp bez ile geçiyorum. bu ürünün kullanımı nasıl ?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Haklısın, fiyatıda uygun dediğin gibi. Hemde 5 litre olarak. Detayda yakın olmak iyi oluyor, keşke Bartın'dan veya Zonguldak'tan forumda üye olsaydı. Çok ürün denemiş olurduk. Hem ekonomik olsun, hem kaliteli olsun dediğimizde aynı üründen fazla almış oluyoruz. Sonra yeni ürünlere yer açmaya çalışıyoruz :) . Ürünü denersen yorumların değerli olur bizim için :)
Bölüşebiliriz hocam biraz daha araştırayım ben size haber ederim. Olmadı zebramodan ilan açarım uygun fiyatlı kargo yaparız .

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Çok teşekkür ederim Sefa hocam

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
bu ürünün benim kullandığım sprey halinden bir farkı var mı sefa hocam. bende spray olanı var, temizlemek için değilde temizledikten sonra korumak için sıkıp bez ile geçiyorum. bu ürünün kullanımı nasıl ?
Aynisi hocam ayni ürün yani fark eden birsey yok :)

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,Araç içi süpürgeye ihtiyacım var ama bu 3 modelden birisini alıcam kararsızım.Bu modelleri kullanan veya başka araç içi süpürge tavsiyesi olan varmıdır ?