Akülü makineler yerden yere vurulmuş sefa hariç kullanan varmı mesela birebir deneyimleyen neden akülü yeterli olmasın ? bütün gezegen akülü el aleti kullanıyor çeşit çeşit, arabalar bile akülü olmuş ama polisaj akülü olmazmış ben rupes flex hepsini kullanıyorum memnunum gayet güçlü makineler youtube da bir dünya kullanım deneyim videosu mevcut her aşama polisajda kullanıyor adamlar cayır cayır incelenebilir . İşletme için aralıksız kullanım için akü doldurma işi belki vakit kaybı olabilir ama amatör kullanıcı elektriği olmayan için muhteşem bir rahatlık akü bitiyor diye insanlar şarjlı matkap kullanmıyormu mesela .
Ertugrul esasen konu çok farkli ortak sorun malesef Batarya ve dayanim süresi.
Akülü polisaj makinasi neden olmasin ki ? Olmasi gereken birsey zaten bunda hemfikiriz.
Makinalarin Güç konusunda Kablolu versiyonlar ile Kablosuz ile zaten bir güç kaybi söz konusu degil.
Kablosuz Makinalar kesinlikle Pratik Flex ve Kl Pro,Spta kullanmış biri olarak özellikle de Elektrik olmayan Garajda,Park yerinde vs her yerde kullanim imkani sagliyor.
Kendimde KL Pro ve SPTA var kullaniyorum memnunum hatta sonradan KL Pro icin 2 li ek batarya aldim ben bir araca Polisaj yapacaksam eger Kablolu versiyonlarla devam ediyorum sebebi bataryanin kisa surede bitmesi uzun surede şarj olmasi bu aciklama zaten Profesyonel kullanicilar için zamana karşı yarişanlar içindir.
Bazen araci yikadiktan sonra Benziklikte veya Otoparkta gölge buldugumda Sivi Likit ürünleri Makina ile.uygulamak daha kolay geliyor.
Çevrem çok geniş taniyanda çok ufak tefek aracini sürten dostlar oluyor Akülü cihazla uygun Ped ve Pasta ile 10 Dk lik kisa çözümler üretebiliyorum çok büyük bir avantaj bu makinalar yokken Sarjli matkapla yapiyorduk.+++
Akülü/Aküsüz Cihazlar Tamamen kişisel algilanmalidir,neye,kime göre tanimlanmali,kullanici bezdinde olmalidir.
Esasen bunlarin hepsi kişisel tercih meselesidir.
Forum üyelerimize sevgiler saygilar.