Hızlı Soru - Cevap

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar selam. Şarjlı köpük pompası almak yerine şu tarz birşey almak daha mantıklı değilmidir sizce?
Kraft Hart Çift Akülü Şarjlı Yüksek Basınçlı Oto Araba Bahçe Yıkama Sulama ve Temizleme Tabancası Makinesi
https://app.hb.biz/2hB9oDm07ZbP

Aynı köpük kıvamını elde edemezsiniz. Bu tip cihazlar her zaman sulu formda köpük atar, daha çok şampuanlı su gibi çözelti elde edersiniz. Basınçlı köpük pompaları ise traş köpüğü formunda daha katı köpük üretirler, bu da araç üzerinde daha uzun süre kalmasına ve çalışmasına imkan verir.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hocam havlu aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz tavsiye edebilceginiz varmi biseyler
Hocam aklımda purestar vardı ama elimdeki havlu uzun tüylü 1000 gsm ile ona benziyordu. Ben de klin aldım. Ilk performansta hafif iz birakiyordu araçta koruma olmadığı için. Ama bir gece sirkeli suda beklettigimde gayet iyi kuruladi. Memnunum ben.

Smile

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar t roc hardal sarısı araba için boya korumalı ve parlaklığını arttıracak yıkama şampuanı önerir misiniz

Ascv

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Keçe kullanılır. Keçeden keçeye fark var tüy sertlikleri değişiyor sonuçta. Aldığınız keçeyi bilmiyorum ama kısa tüylü olması lazım orbital için. 400 çok çizerse 2500 ile yavaş çalışarak devam edersiniz.
hangi keçeyü tavsiye edersiniz japon grubu için ayrı diğer gruplar için ayrı olarak

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Araç içini süpürmek için süpürge arıyorum. Dyson v15 ve philip xc7043 tarzı dik süpürgelerim var ama bunlar kullanılmaz bozulur deniyor. Islak kuru çekim yapabilen süpürge daha iyi deniyor .Elektrik prizine rahatlıkla takabilme imkanım var ne alabilirim ?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç içini süpürmek için süpürge arıyorum. Dyson v15 ve philip xc7043 tarzı dik süpürgelerim var ama bunlar kullanılmaz bozulur deniyor. Islak kuru çekim yapabilen süpürge daha iyi deniyor .Elektrik prizine rahatlıkla takabilme imkanım var ne alabilirim ?
Karcher wd 3 car kiti olanı tavsiye edersin.
Hem ıslak hemde kuru çekimi yapabilirsiniz hatta üfleyici olarak kullanabiliyorsun hocam

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
İyi günler herkese. Köpük için polham marka basınçlı şişeden kullanan var mı? Memnun musunuz? Birde ürünü satıcı siyah ve beyaz şişe olarak iki farklı model diyor(şeffaf olanda deterjan ilavesi yapmak için ayrı bir yer varmış) Hangisini tercih etmeliyiz?

Son düzenleme:

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracıma yeni silecek aldım daha takmadım ama bunu takmadan önce ön camı temizlemek istiyorum hangi malzemeyi veya malzemeleri almamı önerirsiniz ? cam pastası kil v.b

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
İyi günler herkese. Köpük için polham marka basınçlı şişeden kullanan var mı? Memnun musunuz? Birde ürünü satıcı siyah ve beyaz şişe olarak iki farklı model diyor(şeffaf olanda deterjan ilavesi yapmak için ayrı bir yer varmış) Hangisini tercih etmeliyiz?
Ürünün siyah olanını aldım hepsiburada da polham satıcısından 405 tl ye. Benzinlikte araç yıkamak için gayet yeterli bir köpük sağlıyor. Fiyat performans olarak tercih edilebilir. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim