Hocam merhaba. Elimde gyeon mikrofiber jant fırçası var ama davlumbazlarda kullanmaya kıyamam sanırım. Şu aşağıya resmini eklediğim tip jant fırçalarının uzun versiyonundan edinirsem gayet iyi olacak galiba. ☺️ birde pianoblack jantlar için resmini eklediğim mavi saplı fırça gurubundaki (ortadaki) genellikle iç pianoblack detaylarda kullanılan ultra yumuşak fırça uygun mudur? Yada suyu görünce kendini salar deforme mi olur?
Ben de ilk zamanlar bir tereddüt ettim de sonra baktım sakına sakına nereye kadar dedim, eninde sonunda kullanılacak ve eskiyecek dedim
Kırmızı Cartainer tipi jant fırçası hiç kullanmadım açıkçası. Tchibo fırça almıştım çok önceden, o da sık olmadığı için çok güçsüz kalıyordu ve kir temizlemiyordu. Cartainer jant fırçası daha sık duruyor, muhtemelen temizlemeye yetip işinizi görecektir.
Çin'den soft bir fırça almıştım, mavi fırça setinde bausettiğinizenbenzer bi malzemeydi. Jantta kullanmadım ama dış yıkamada fitilde vs kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır dağılmadı noname fırça olmasına rağmen. Bu da dağılmaz sanırım, direkt bu ürünü kullanmadığım için tahminen konuşabiliyorum