Merhaba herkese iyi haftalar diliyorum.
Danışmak istediğim 2 konu var.
4 ay kadar önce beyaz renk aracıma demir tozu kil elle pasta uygulaması yaptım, rengi açıldı arabanın çok güzel içime sindi. Devamında elimde olan bsd ve pw ikilisiyle korumaya devam ediyordum. Şampuan olarak v floc ve divortex pembe vardı elimde onları kullanıyordum ortalama 15 günde bir yıkıyorum aracı. Bir önceki yıkamamda aracın üzerinde geçmeyen bir katman oluştuğunu fark ettim, saf beyazlık kaybolmuştu alabula kirli görünüyordu bakınca. Bunun üzerine magifoam sipariş ettim haftasonu pompayla magifoam ardından v floc ile yıkama yaptım o katman geçer diye düşündüm ama geçmedi, yıkarken eldiveni çok bastırırsam belki geçecek gibi ama tüm arabayıda öyle zımparalar gibi yıkamak olmayacağı için zorlamadım sizlere danışayım dedim. Trafik filmi diye bahsettiğiniz kir bu mu acaba diye sormak istiyorum, arabaya pek toz toprak çamurluda binmem kirlenince yıkarım. Konu hakkında değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Diğer konu ise. sadece yan camlarda lekeler var geçiremedim bir türlü
Sirke, kil, elle pasta, ipa, apc denedim geçiremedim, acaba içerdeki filmden kaynaklı olabilir mi bu görüntü diyede düşündüm, bununda görsellerini ekliyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum