Arkadaşlar merhaba yeni aracım için bikaç alışveriş yaptım ama acemi olunca sizlere danışmak istedim.
Elimde karcher k2 makine ve köpük aparatı mevcut.
Yeni aldığım ürünler ve sorularım şöyle;
k2 pro roton demir tozu temizleyici
Cartainer carbonfaser cam bezi
Liquid element black hole kurulama havlusu
Cartainer scrup pro scruppad
Koch chemie GS 5lt
Veta pompa(110-06 nozül ile modifiye edeceğim)
1-Şampuan Newmix Gold gözüme çarptı ben tek şampuanla yıkarım diye düşünüyordum ama genel olarak ön yıkama ve temaslı yıkama yapılıyor sanırım tek şampuanla halledebilir miyim ?
2-Koch Gs ile paspaslar göğüs torpido tüm plastik aksamları temizleyebilir miyim ?
3-detay fırçası seçemedim göğüste ve plastik aksamlarda fırçayla köpük yaparak temizlik yapılıyor sanırım burada hangi sıvı ürün kullanılır scruppad ile yapabilir miyim bu işlemi yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba yeni aracınız hayırlı olsun, seçtiğiniz ürünler gayet başarılı ürünler fakat Gs ile iç aksamlarda rutin temizlik tavsiye etmiyorum açıkçası Gs yerine size iç temizliğiniz için;
Gyeon interior detailer
Adbl interior qd
Deturner ready interior cleaner
Deturner interior qd
K2 apc neutral (konsantre ürün arıyorsanız)
ürünlerini tavsiye edebilirim.
Şampuan arayışınız içinde yüzeyde güvenli olan ön yıkama ve temaslı yıkama şampuanlarını tercih etmenizi öneririm örneğin;
[ön yıkama]
flowey ev13
Valet pro ansf
Valet pro foamula1
Valet pro ph neutral snow foam
K2 bora
K2 pro bela (hem temaslı hem ön yıkama)
[temaslı yıkama]
K2 pro bela (çifte ürün)
Gyeon bathe
Vonixx v floc
Flowey ev12
Fireball pearl shampoo
Valet pro concentrated car wash
gibi ürünler tercih edilebilir, ayrıca boya koruma kullanmıyorsanız koruma içeren gyeon bath plus, koch chemie nms, deturner ceramic shampoo, fireball hydro shampoo gibi temaslı yıkama şampuanı kullanabilirsiniz veya en azından normal şampuan ile yıkadıktan sonra koch chemie pw, polytop hybrid sealer maximus, gyeon wet coat, k2 maxima, deturner wet coat, fireball easy coat gibi ürünler ile bir koruma kullanmanızı tavsiye ederim.