Hızlı Soru - Cevap

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, interior cleaner ürünü nasıl acaba beğeniyormusunuz. Birde bu ürünleri nereden temin edebilirim
Merhaba nanolex interior cleaner ürünü iç mekanda benim en sevdiğim üründür.Her alanda güvenle kullanabilirsiniz. Antibakteriyel özelleride mevcuttur. Benim kullandığım konsantre versiyonu Türkiye’ de satılmıyor gerçi kullanıma hazır versiyonuda şuan satışta yok ben yurt dışından gelen yakınlarım vasıtası ile getirtiriyorum. Nanolex Apc ve interior dressing trendyol, hepsiburada vs satılıyor ama satıcı epey zam yapmış bu fiyatlara değmez diye düşünüyorum ben ürünlerin hepsini yurtdışından temin ettim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, interior cleaner ürünü nasıl acaba beğeniyormusunuz. Birde bu ürünleri nereden temin edebilirim
Zamanında @Cilacı abim cok begendiği için kampanyada bende alıp kullanmıştım. Gerçekten cok güzel bir ürün güneş gören üst torpido ve direksiyonda nanolex interior cleaner kullanıyordum cok güzeldi her anlamda. Şuan zor bulunuyor ve cok pahalıya satılıyor o yüzden tekrar tercih etmedim

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Arkadaşlar sürücü koltuğunda bu şekilde muhtemelen kot pantolon kaynaklı boya transferi mevcut. Fotoğrafta tam anlaşılmıyor ama sırt kısmının alt taraflarına doğru hafif siyah lekeler mevcut. Elimdeki hafif (mild) deri temizleyici ürünlerle defalarca silmeye rağmen çıkarmayı başaramadım. Strong deri temizleyici ürünle mi denemem gerekiyor. Bu inatçı leke için tavsiye ve ürün önerilerinizi bekliyorum.

Tayfur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar merhaba yeni aracım için bikaç alışveriş yaptım ama acemi olunca sizlere danışmak istedim.
Elimde karcher k2 makine ve köpük aparatı mevcut.
Yeni aldığım ürünler ve sorularım şöyle;
k2 pro roton demir tozu temizleyici
Cartainer carbonfaser cam bezi
Liquid element black hole kurulama havlusu
Cartainer scrup pro scruppad
Koch chemie GS 5lt
Veta pompa(110-06 nozül ile modifiye edeceğim)
1-Şampuan Newmix Gold gözüme çarptı ben tek şampuanla yıkarım diye düşünüyordum ama genel olarak ön yıkama ve temaslı yıkama yapılıyor sanırım tek şampuanla halledebilir miyim ?
2-Koch Gs ile paspaslar göğüs torpido tüm plastik aksamları temizleyebilir miyim ?
3-detay fırçası seçemedim göğüste ve plastik aksamlarda fırçayla köpük yaparak temizlik yapılıyor sanırım burada hangi sıvı ürün kullanılır scruppad ile yapabilir miyim bu işlemi yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar merhaba yeni aracım için bikaç alışveriş yaptım ama acemi olunca sizlere danışmak istedim.
Koch chemie GS 5lt
1-Şampuan Newmix Gold gözüme çarptı ben tek şampuanla yıkarım diye düşünüyordum ama genel olarak ön yıkama ve temaslı yıkama yapılıyor sanırım tek şampuanla halledebilir miyim ?
2-Koch Gs ile paspaslar göğüs torpido tüm plastik aksamları temizleyebilir miyim ?
3-detay fırçası seçemedim göğüste ve plastik aksamlarda fırçayla köpük yaparak temizlik yapılıyor sanırım burada hangi sıvı ürün kullanılır scruppad ile yapabilir miyim bu işlemi yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba yeni araç için, düzenli temizlik yapılacak ise mümkün olduğunca nötr ürün tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. En azından nötr'e yakın derecede. GS yi iç aksamda kullanırken dikkatli olmak lazım, güçlü bir temizleyici. İç aksamda flowey İ2 veya adbl interior veya adbl qd İnterior olabilir. Her üründe olduğu gibi bu ürünleri de küçük bir yerde deneyip kullanmak lazım. Tedbir olsun diye. Aşırı kirli değil ise nemli bez ilede geçilebilir bazı yerler. Benim araçta iç kısımda kapı kenarları ve kapı eşikleri sürekli kirlendigi için 9-10 günde bir 1:20 oranında sulandırılmış i2 ile silerim.

Son düzenleme:

Tayfur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Merhaba yeni araç için, düzenli temizlik yapılacak ise mümkün olduğunca nötr ürün tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. En azından nötr'e yakın derecede. GS yi iç aksamda kullanırken dikkatli olmak lazım, güçlü bir temizleyici. İç aksamda flowey İ2 veya adbl interior veya adbl qd İnterior olabilir. Her üründe olduğu gibi bu ürünleri de küçük bir yerde deneyip kullanmak lazım. Tedbir olsun diye. Aşırı kirli değil ise nemli bez ilede geçilebilir bazı yerler. Benim araçta iç kısımda kapı kenarları ve kapı eşikleri sürekli kirlendigi için 9-10 günde bir 1:20 oranında sulandırılmış i2 ile silerim.
Koch gs yerine başka bi ürün mü alsam. Şampuan da seçemedim henüz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Koch gs yerine başka bi ürün mü alsam. Şampuan da seçemedim henüz
Koch chemi gs yerine başka bir üründe olabilir. Muadil olarak ne olabilir bilemiyorum, deneyimlediğim ürün olmadı. Koch chemi gs yi ben davlumbaz, kauçuk paspaslar ve motor bölümü temizliğinde kullanıyorum. İç yüzeyde kullanmıyorum. Bir litre GS işinizi görecektir. Aracı yıkama aşması ön yıkama ve kova yıkama şeklinde olacak ise kışın ayrı ön yıkama şampuanı yaz için ayrı ön yıkama şampuanı ve güzelde bir kova şampuani işe yarar. Bu ürünlerden bir iki litre yeterli olacaktır, sonra beğendikce fazladan alınabilir. İç temizlik için daha önceki cevabımdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fra-ber pulitutto APC kullanan var mı nasıldır. Öncesinde Good Stuff ve valetpro apc kullandım. Praver fiyatı ile öne çıkıyor şu an. Genelde araç içinde ve evde de temizlikte kullanıyorum güzel oluyordu. Kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum alınır mı eşya vb şeylere zarar verir mi acaba.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fra-ber pulitutto APC kullanan var mı nasıldır. Öncesinde Good Stuff ve valetpro apc kullandım. Praver fiyatı ile öne çıkıyor şu an. Genelde araç içinde ve evde de temizlikte kullanıyorum güzel oluyordu. Kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum alınır mı eşya vb şeylere zarar verir mi acaba.
Markanin bence en basarili ürünü :) ben kampanya zamaninda aldimd gayet guzeldi,sonrasinda secenek.cok.diye almadim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Markanin bence en basarili ürünü :) ben kampanya zamaninda aldimd gayet guzeldi,sonrasinda secenek.cok.diye almadim.
Teşekkür ederim hocam, ben de düşündüm 1:25 gibi sulandırma oranından bahsediliyor bir de eğer yaptığı iş de iyiyse fiyat performans ürünü benim gibi amatörler için.

Fra-ber in sadece nanotech ürününü almıştım 1 2 defa kullandım çok gözlemleyemedim.

Tayfur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Yıkama için Magifoam ve K2 bela ürünlerini almayı düşünüyorum fakat orta konsol göğüs torpido gibi aksamlarda ne kullanacağıma karar veremedim öneriniz var mı

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta

Dostlar mjjc 1.nesil foam lance nin içindeki metal süngeri sökemedim, daha önce yapmıştım ama bu sefer çıkmadı. Nasıl yapabilrim, hatırlayan varmı

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Koch chemie GS 5lt
Merhaba yeni aracınız hayırlı olsun, seçtiğiniz ürünler gayet başarılı ürünler fakat Gs ile iç aksamlarda rutin temizlik tavsiye etmiyorum açıkçası Gs yerine size iç temizliğiniz için;
Gyeon interior detailer
Adbl interior qd
Deturner ready interior cleaner
Deturner interior qd
K2 apc neutral (konsantre ürün arıyorsanız)
ürünlerini tavsiye edebilirim.
Şampuan arayışınız içinde yüzeyde güvenli olan ön yıkama ve temaslı yıkama şampuanlarını tercih etmenizi öneririm örneğin;
[ön yıkama]
flowey ev13
Valet pro ansf
Valet pro foamula1
Valet pro ph neutral snow foam
K2 bora
K2 pro bela (hem temaslı hem ön yıkama)
[temaslı yıkama]
K2 pro bela (çifte ürün)
Gyeon bathe
Vonixx v floc
Flowey ev12
Fireball pearl shampoo
Valet pro concentrated car wash
gibi ürünler tercih edilebilir, ayrıca boya koruma kullanmıyorsanız koruma içeren gyeon bath plus, koch chemie nms, deturner ceramic shampoo, fireball hydro shampoo gibi temaslı yıkama şampuanı kullanabilirsiniz veya en azından normal şampuan ile yıkadıktan sonra koch chemie pw, polytop hybrid sealer maximus, gyeon wet coat, k2 maxima, deturner wet coat, fireball easy coat gibi ürünler ile bir koruma kullanmanızı tavsiye ederim.