Hızlı Soru - Cevap

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
arkadaşlar merhaba evimin bahçesi müsait, aracımı detaylı yıkama işine merak sardım. şuanda temudan aldığım köpük pompası ile ön yıkama yapıyorum ancak foam lance videoları gördükçe hevesleniyorum. acaba bosch aquatak 120 ve bearforce foamlance ikilisini almak mantıklı mı? toplam maliyeti kısa tetik ile 6000 civarlarında olacak. yoksa kaliteli bir köpük pompası alıp ( ik2 ya da marolex düşünüyorum) 1000-1500 tl ile de işimi halledebilir miyim?

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı temiz yıkadıktan sonra kurulama havlusu olarak kullanıldı ise ılık suda durulayıp güneş görmeden kurutabilirsin. Bende ki kurulama havlularıni öyle yapıyorum.
ya normalde aslında temizken kullaniyorum fakat tamponun alt kısımlarını silerken yanlışlıkla gözden kaçan bir kısım kalmis kirli oraya parmak izi kadar kir bulaşmış oldu nasıl temizleyebilirim bilginiz var mıdır ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ya normalde aslında temizken kullaniyorum fakat tamponun alt kısımlarını silerken yanlışlıkla gözden kaçan bir kısım kalmis kirli oraya parmak izi kadar kir bulaşmış oldu nasıl temizleyebilirim bilginiz var mıdır ?
Suyla çıkar belki, ya da geriye dönük olarak arama yapman lazım. Çeşitli marka temizleyici kullananlar var.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
arkadaşlar merhaba evimin bahçesi müsait, aracımı detaylı yıkama işine merak sardım. şuanda temudan aldığım köpük pompası ile ön yıkama yapıyorum ancak foam lance videoları gördükçe hevesleniyorum. acaba bosch aquatak 120 ve bearforce foamlance ikilisini almak mantıklı mı? toplam maliyeti kısa tetik ile 6000 civarlarında olacak. yoksa kaliteli bir köpük pompası alıp ( ik2 ya da marolex düşünüyorum) 1000-1500 tl ile de işimi halledebilir miyim?
Bosch düşünüyorsan bence minimum 135 al karcherde ise k5 böyle bear force alıcaksanda kısa tetik tabancasını hemde geniş ağızlı foam lance alman benim düşüncem bu yönde ben 160 bar aldım bosch bir yıl önce bir sorun yaşamadım henüz. iyice araştırmadan hareket etme her aldığın şeyi fazlasıyla araştır bence

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Bu ürün neden bu kadar Abartildi anlamadim her video ceken bedava verince öve öve biteremediler haliyle normal suan satis fiyati 90 Dolar + %60 Gumruk vergisi : 3281+1968₺ : 5248₺ yahu bu paraya Autobrite Foam Lance+5 Lt Adbl Yeti Sampuan + 4 Adet Klin Wash Pad almak mantikli :)

Her zaman şunu diyorum testler bagimsiz ve realist olmali.

Yaptigim her test ürünü parasiyla aldim az cok Distributor arkadaslar %10/15 indirim yaparak aldim yaptim.Eksisi ve artisi ile neyi var neyi yok söyledim ki forumda bircok kisi bana guvenerek binlerce urun aldi 1 kiside cikip hocam sen su urunu test ettin ama dedigin gibi cikmadi demedi neyse odur.

Bedava ürüne karsiyim ya kullan gercegi soyle yada kullan gercegi kendin bil.
Distributör Arkadaşlar verdiginiz hediyeleri karsi tarafa gercekci bir yorumlar yapmasini isteyiniz.
Bayrak sende kral yanındayım.

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Bende benzer bir kararın eşiğindeydim. Konuştuğum birkaç kişinin hepsi karcher k5’i önerdiler. Bende aldım fakat daha deneme şansım olmadı. O gelene kadar da güzel bir foam lance alma arifesindeyim.
Şu an Marolex 3000’i modifiye ettim ve onun ile ön yıkama yapıyorum. Kolay mı hayır değil. Zaten tüm görüşler de foam lance aldıktan sonra hem kolaylık hem de keyifin artacağı yönünde.

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
merhabalar alcantara koltuk için pol star kullanacağım, kumaş koltukta valet proyu spreyle sıkıp üzerinden matkap fırçasıyla geçip süpürgeyle çekiyorum, alcantara için nasıl bir yöntem uygulamalıyım

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracın dış tampon kismindaki siyah boyasız plastiklerine sarp sürülebilir mi. Ucuz yollu olması açısından düşündüm hem lastik parlatıcı hem trim parlatsin

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Ek olarak spark kurulama havlusu var , fiyatları biraz daha uygun ve twisted benzeri yapıda olduğu için su emmesi de iyidir . Veya supercleanın kendi kurulama havlularından alıp tamponlarda kullanabilirsin. 1 twisted , 1 spark 1 superclean bez ile aracı kuruluyorum. Tavan dahil cam olduğu için twisted ve spark rahat rahat yetiyor. Diğer havlu ile sadece tampon ve iç eşikleri kuruluyorum.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Slopes harici Kore üretimi eldivenlerim var onlar ile aynı kalitede birde Ali express lucullan eldivenler var onlar ince sonra kuzu postu kullandım. Ama Slopes Kore üretimi eldivenler ile aynı kalitede buda workstuff Gyeon kalitesine eş değer derecede. Şuan f/p olarak alınacak eldiven ler arasinda diyebilirim.