Hızlı Soru - Cevap

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Camlar ipa ile temizlenirmi kaç oranında sulandırmalıyım içeride cam filmi var içeride kullanmalımıyım dış ve iç sulandırma oranı ne olmalı

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Camlar ipa ile temizlenirmi kaç oranında sulandırmalıyım içeride cam filmi var içeride kullanmalımıyım dış ve iç sulandırma oranı ne olmalı
Ben camlarda 1:1 ipa kullanıyorum..ancak filimli camları içten silerken ipa asla kullanmıyorum.normal camsil vs.kullanıyorum.

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar. Kısa tetik siparişini temudan hangi mağazadan alıyorsunuz acaba? 1000tl gibi fiyatlara alan arkadaşlar olmuş ama ben bakıyorum vergisiyle 2000 tl oluyor.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
İç mekanda uv koruması ve toz tutmama için mat finishli ürün arıyorum. Koch ts / gyeon preserve / deturner interior matt'dan hangisini tercih etmeliyim

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
İç mekanda uv koruması ve toz tutmama için mat finishli ürün arıyorum. Koch ts / gyeon preserve / deturner interior matt'dan hangisini tercih etmeliyim
Bu konuda kesinlikle denemenizi tavsiye edeceğim ürün Shiny garage interior quick detailer. Ürünün finişi mükemmel matlık konusunda olsun toz tutmama olsun başka ürünlere baktırmıyor bir kere deneyince :) UV koruması da var. Mikrofibere bir iki fıs yapıp silip geçiyoruz bir daha üzerinden geçip fazlalık almak gibi bir uğraşı falan da yok.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
K2 KLIMA DOKTOR hakkında çokca yazılmış çizilmiş ancak tekrar sormak durumdan hissediyorum. Uygulanış biçiminin çoğu kullanıcı tarafından farklı anlatılmasından dolayı kafa karışıklığlı oldu.

Kimisi, kabin filtresini çıkarp ordan sıkıyor ve yeni kabin filtresini değiştiriyor.
kimi ızgaradan sıkıyor kabin filtresine hiç elleşmiyor.

Kabin filtresini değiştirmeyi düşünmüyorumm. Filtreyi ellemeden direkt ızgralardan mı yapmam gerekiyor ? Yoksa kabin bölümünden uygulaıp eski filgreyi mi takayım tekrardan ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 KLIMA DOKTOR hakkında çokca yazılmış çizilmiş ancak tekrar sormak durumdan hissediyorum. Uygulanış biçiminin çoğu kullanıcı tarafından farklı anlatılmasından dolayı kafa karışıklığlı oldu.

Kimisi, kabin filtresini çıkarp ordan sıkıyor ve yeni kabin filtresini değiştiriyor.
kimi ızgaradan sıkıyor kabin filtresine hiç elleşmiyor.

Kabin filtresini değiştirmeyi düşünmüyorumm. Filtreyi ellemeden direkt ızgralardan mı yapmam gerekiyor ? Yoksa kabin bölümünden uygulaıp eski filgreyi mi takayım tekrardan ?
Ben polen filtresini yeni değiştirmiştim yoğun toz kokusu vardı öncesinde. Tekrardan filtreyi ellemenden dogrudan ızgaralardan uyguladım sorun çözüldü ama en güzeli kabin filtresini çıkarıp uygulamak bence. Bu arada camın önündeki ızgaralara da uygulamayı unutmayın.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Ben polen filtresini yeni değiştirmiştim yoğun toz kokusu vardı öncesinde. Tekrardan filtreyi ellemenden dogrudan ızgaralardan uyguladım sorun çözüldü ama en güzeli kabin filtresini çıkarıp uygulamak bence. Bu arada camın önündeki ızgaralara da uygulamayı unutmayın.
yine ızgaralardan mı acaba?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
yine ızgaralardan mı acaba?
Filtreyi çıkarırsanız hem filtrenin oldugu yerden hem de ızgaralardan uygulayın. YouTube da videolarda daha güzel anlatıyor tam belirtemedim belki. Filtreyi söküp o bölgeye piskurttugunuzde biraz bekleyip silin iyice kuruyunca yeni filtreyi takip sonra ızgaralardan uygulayın

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam dostlar. Cumartesi gunu ilk defa aracima kil uyguladim. Tavanda bolca recine kalintisi oldugunu biliyordum ama kilin bu kadar fark yaratacagini tahmin etmedim. Araclarimizi temiz biliyoruz:) ustune K2 proton wax uyguladim baya iyi oldu. Bu arada yer yer günes altinda kalmamdan sebep wax gunesli ortamda sicak kaportayada uyguladim bir nevi test oldu. Daha once baska bir kati wax denemisligim yok ama K2 wax in dayanimi bence hicde fena degil. Bu arada gecen gunlerde bir arkadas ppf uzerine kil uygulanirmi diye sormustu ve ppf den zaten hoslanmadigim ve gozden cikardigim icin kaputtaki ppf ede kil uyguladim. Once kucuk bir kisimda denedim baktim bir sorun yok tum kaputu kil ile temizledim. Ppf de bir solma yada garip bisey olmadi ama zaten 1.5 senedir uzerinde oldugundan hidrofobisinde eksilme vardi. Kil uygulamasindan sonra hidrofobi namina hicbisey kalmadi. Kaputuda waxladim ve mis gibi oldu. Ppf de wax tutunumu kaportaya gore daha kisa omurlu ama is goruyor. Buda ppf de kil yapilirmi sorusuna bi cevap oldu bana.