Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi yabancı kaynaklardan IK Foam Pro 2 için delenlere baktım, Foam Pro 2+'daki gibi aynı yerden delip yapıyorlar bir kaç tanesi. Bir ara yanına gelince inceleyelim mi
Deneyelim ama o cikinti nasil olacakki acaba senle bakmistik zaten bir gorsel atsana icinin sana zahmet

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Selamlar,
IK Foam PRO2 modeline kompresör bağlamayı planlıyorum lakin kendinden siboplu modeldeki gibi kapaktan delerek uygulamayı düşünüyorum. Daha önce hiç bu şekilde modifiye eden oldu mu?

L sibop alıp yandan yapın hiç riske aymayın. Bende de mevcut o sibop ile yaptım gayet kullanışlı oldu

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Valla markasız bir model var bende BİM’den 400tl ye almıştım. Pilleri kötüydü pillerini söküp kendim kaliteli pil taktım içine arabanın lastiğini bile şişiriyor :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Boş bir zamanda yardımcı olurum ben eğer uyarsa
@lampsy hocam teşekkür ederim, sadece cakmakliktan yapabilirim ama ortada kablo vs olsun istemiyorum. Birde arka kamerayi da monte etmek istedigim icin aracin bagaci da cam ile acildigi icin onun kablosunu nasil one alicam onu dusunuorm. Bagaj acilirmen orda bir koruk var onun baglanti kismi cikarilip ordan one gonderilebilir sanirim ama henuz tam arastirmadim

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
@lampsy hocam teşekkür ederim, sadece cakmakliktan yapabilirim ama ortada kablo vs olsun istemiyorum. Birde arka kamerayi da monte etmek istedigim icin aracin bagaci da cam ile acildigi icin onun kablosunu nasil one alicam onu dusunuorm. Bagaj acilirmen orda bir koruk var onun baglanti kismi cikarilip ordan one gonderilebilir sanirim ama henuz tam arastirmadim
Dikiz aynasının oraya monte edip tavan dosemesinin ucundan a sütununa oradan da döşemeye sonra da cakmaga gider kablo. Arka kamera için de diğer ay sutunundan fitil içlerinden kabloyu saklayıp arkaya kadar çekiyorum ben. Arka kapıda artık aracın türüne modeline göre uygun boşluk bulmak lazım orası biraz değişiyor

Ascv

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Merhaba forum üyeleri bi konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

Soft99 12 aylık wax kullanıyorum memnunum araç 2021 corolla (siyah) uygulama yaptıktan sonra hangi bezle silmeliyim kendi kullandığım yumuşak mikrofiber bezle sildiğim zaman hologram oluyor yağlı dokuyu almıyor ayrıca kullandıkça yanında gelen sarı sünger toz bırakıyor nasıl temizlenmeli ya da ömrü ne değişmelimiyim bunu detaylı şekilde anlatacak işin ustası varmıdır ?