Hızlı Soru - Cevap

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #27,361
Valla markasız bir model var bende BİM’den 400tl ye almıştım. Pilleri kötüydü pillerini söküp kendim kaliteli pil taktım içine arabanın lastiğini bile şişiriyor :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Boş bir zamanda yardımcı olurum ben eğer uyarsa
@lampsy hocam teşekkür ederim, sadece cakmakliktan yapabilirim ama ortada kablo vs olsun istemiyorum. Birde arka kamerayi da monte etmek istedigim icin aracin bagaci da cam ile acildigi icin onun kablosunu nasil one alicam onu dusunuorm. Bagaj acilirmen orda bir koruk var onun baglanti kismi cikarilip ordan one gonderilebilir sanirim ama henuz tam arastirmadim

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
@lampsy hocam teşekkür ederim, sadece cakmakliktan yapabilirim ama ortada kablo vs olsun istemiyorum. Birde arka kamerayi da monte etmek istedigim icin aracin bagaci da cam ile acildigi icin onun kablosunu nasil one alicam onu dusunuorm. Bagaj acilirmen orda bir koruk var onun baglanti kismi cikarilip ordan one gonderilebilir sanirim ama henuz tam arastirmadim
Dikiz aynasının oraya monte edip tavan dosemesinin ucundan a sütununa oradan da döşemeye sonra da cakmaga gider kablo. Arka kamera için de diğer ay sutunundan fitil içlerinden kabloyu saklayıp arkaya kadar çekiyorum ben. Arka kapıda artık aracın türüne modeline göre uygun boşluk bulmak lazım orası biraz değişiyor

Ascv

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Merhaba forum üyeleri bi konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

Soft99 12 aylık wax kullanıyorum memnunum araç 2021 corolla (siyah) uygulama yaptıktan sonra hangi bezle silmeliyim kendi kullandığım yumuşak mikrofiber bezle sildiğim zaman hologram oluyor yağlı dokuyu almıyor ayrıca kullandıkça yanında gelen sarı sünger toz bırakıyor nasıl temizlenmeli ya da ömrü ne değişmelimiyim bunu detaylı şekilde anlatacak işin ustası varmıdır ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba forum üyeleri bi konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

Soft99 12 aylık wax kullanıyorum memnunum araç 2021 corolla (siyah) uygulama yaptıktan sonra hangi bezle silmeliyim kendi kullandığım yumuşak mikrofiber bezle sildiğim zaman hologram oluyor yağlı dokuyu almıyor ayrıca kullandıkça yanında gelen sarı sünger toz bırakıyor nasıl temizlenmeli ya da ömrü ne değişmelimiyim bunu detaylı şekilde anlatacak işin ustası varmıdır ?
Çok bekletmemek lazım araç üzerinde waxi o da hologram yapıyor. Ben genelde bim bezi kullanıyorum kullan at gibi bir süre sonra bozuyor zaten bezleri. Aplikatoru sıcak suya sirke koyup içinde bekletiyorum ara ara sıkıp içindeki waxi çıkarıyorum temizlemesi zor ama oluyor. Bir gece sıcak sirkeli suda bekletince kolaylaşıyor temizlenmesi.

Erkanszrn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
herkese selam APC alma arefesindeyim daha once scholl spam kullanmistim guzel temizliyordu cogu yeri fiyat performans urunu bi apc onerirmisiniz ya da pahali ama cok iyi bi urunde olabilir

faruksunar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Şanlıurfa
Merhaba iyi günler. Araç içinde torpidoda ve piano black kısımlarda kullanmak amacıyla bez arıyorum ama bir türlü karar veremedim. Ayrıca yine araç içinde torpido, bez kısımlar ve deri kısımlarda kullanılacak interior cleaner önerebilir misiniz?

2107113SR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Gökmen

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
herkese selam APC alma arefesindeyim daha once scholl spam kullanmistim guzel temizliyordu cogu yeri fiyat performans urunu bi apc onerirmisiniz ya da pahali ama cok iyi bi urunde olabilir
K2 PRO Neutral önerebilirim. pH nötr olmasından kaynaklı gönlünüz rahat bi şekilde uygulayabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enes Gökmen

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
strong bunun daha guclu olani sanirim ben zor kirler icin kullanmayi dusunuyorum strong daha mantikli olur mu yoksa neutral yeterli mi
Bildiğim kadarıyla Neutral, stronga göre daha soft ve güvenli bir temizleyicidir hocam. Kir çözme konusuna gelirsekte zorlu kirlerde seyreltme oranını doğru
ayarladığınız sürece üzeceğini sanmıyorum