Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #27,621
Merhaba,
vonixx native katı wax'ın sadece siyah ve koyu renkli araçlar için olanı mevcutmuş diğerinin gelmeyeceğini söyledi parlatan adamlar.
Gümüş gri araçta bu wax kullanılabilir mi yine aynı performansı verir mi
kullanılabilir ben sakınca görmüyorum elimde koyu renkli araçlar için waxlar var açık renkli araca uyguladığım oldu bir sıkıntı yaşamadım. forumda önceden konusu geçmişti yine bir problem olmadığını söylemişlerdi

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
soft kil ile uygulama yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız agresif bir kil kullanırsanız kil izleri oluşur polisaj ister
elimde rotary einhell var fakat pad yok pasta farecla g3 var yıllardır dolapta duruyor orbital olmadan rotary ile girsem hakedemem diye düşünüyorum yıllardır polisaj yapmadım

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
kil yapmadan alkol ile silip wax uygulasak problem olmaz sanırım :D wax ömrü için kill diyordum
yüzey iyi değilse kil sonrası wax uygulamak daha iyi olur tabiki. ben her wax öncedi kil temizliği yapmıyorum 3-4 ayda bir araç ihtiyaç duydukça yapıyorum. kullandığım kilinde fotoğrafını bırakıyorum memnunum böyle soft kil varsa veya alırsanız sıkıntı yaşamazsınız

fast capture gratis

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
yüzey iyi değilse kil sonrası wax uygulamak daha iyi olur tabiki. ben her wax öncedi kil temizliği yapmıyorum 3-4 ayda bir araç ihtiyaç duydukça yapıyorum. kullandığım kilinde fotoğrafını bırakıyorum memnunum böyle soft kil varsa veya alırsanız sıkıntı yaşamazsınız

fast capture gratis
Yüzey çok kötü sayılmaz ama tabi reçine vs yazır elbet. Daha önce kil görmemiştir aracı yeni aldım. Daha önce mavi kil uygulayıp arabada izi kaldığını görmüştüm. turuncu mu alayım beyaz mı beyaz en yumuşağı sanırım.

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Yüzey çok kötü sayılmaz ama tabi reçine vs yazır elbet. Daha önce kil görmemiştir aracı yeni aldım. Daha önce mavi kil uygulayıp arabada izi kaldığını görmüştüm. turuncu mu alayım beyaz mı beyaz en yumuşağı sanırım.
Araca yakın zamanda polisaj yapılmayacaksa ben en yumuşak kili almanızı öneririm ister istemez yüzey çizilecek daha sert killerde gözle görülür ciddi çizikler oluşabilir

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

fast capture gratis
bunun turuncusu varmış şu beyaz mı yumusak bu mu ?
Araca yakın zamanda polisaj yapılmayacaksa ben en yumuşak kili almanızı öneririm ister istemez yüzey çizilecek daha sert killerde gözle görülür ciddi çizikler oluşabilir
en yumuşak dediğiniz hangisi oluyor bilemedim. Beyaz olan var turuncu olan var. Temudan kil eldiveni mi alsam acaba dedim

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
bunun turuncusu varmış şu beyaz mı yumusak bu mu ?

en yumuşak dediğiniz hangisi oluyor bilemedim. Beyaz olan var turuncu olan var. Temudan kil eldiveni mi alsam acaba dedim
turuncu olan hassas versiyon olarak geçiyor o daha yumuşak sanırım satıcıya sorarsanız daha net bilgi alırsınız ben beyazını kullandım güzel iş yaptı polisaj ihtiyacıda oluşmadı

ik.dalgic

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma. Malumunuz artık her şey sosyal medyadan pazarlanmakta ve neyin gerçek olduğu bilinmiyor. Detyalı temzlik malzemeleri ve bakım malzemeleri almayı düşündüm de. Şuan aktif olarak titocar ve smx markaları sürekli reklam vermekte. Bu iki markadan ürünler alıp deneyen var mıdır acaba ? Markaların kalitesini duyan v.s Teşekkür ederim.

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma. Malumunuz artık her şey sosyal medyadan pazarlanmakta ve neyin gerçek olduğu bilinmiyor. Detyalı temzlik malzemeleri ve bakım malzemeleri almayı düşündüm de. Şuan aktif olarak titocar ve smx markaları sürekli reklam vermekte. Bu iki markadan ürünler alıp deneyen var mıdır acaba ? Markaların kalitesini duyan v.s Teşekkür ederim.
Merhabalar,

Ben daha önce Titocar ve Mamigaraj mağazalarına uğradım. Dünya markalarının fiyatlarını görünce hızlıca dolaşıp bir daha uğramamak adına uzaklaştım. İnternet alışveriş sitelerinde satılan fiyatlar ile aynı veya daha yüksekti.

Kendi markası ile satılan ürünler kısmen daha ucuz ancak alıp hiç bir ürününü denemedim.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, ürünlerinin hiçbirinin içeriğini paylaşmıyorlar, bilinen markalara baktığımızda web sitelerinde içerik görebiliyoruz. Fiyat olarak da incelediğimde çok makul göremedim. Örneğin 1350 TL'ye Titocar Seramik Wax alacağınıza 1000-15000 lira arasında zaten tüm dünyada bilinen kendini kanıtlanmış seramik waxları tercih edebilirsiniz Vonixx Blend vs gibi.

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu markalarin hepsi asagi yukari ayni seyler. Fason ureticiden alinip paketleme ve ambalaj yapilan urunler. Merdiven alti desem yanlis olmaz sanirim. İnstagram dan reklam basip arabasini seven ama detay urunleri ve detay hakkinda hicbirsey bilmeyen adamlari hedef kitle belirleyen firmalar. Ben baya arkadas uyandirdim cevremde. Bu urunlerin fiyatlarini ucuz falanda sanmayin arkadas yukarda soylemis wax en iyi orneklerden biri. Arkadasim almis bu firmalarin birinin wax ini lan diyorum bu bilindik bir kokusu var ne bu diye baya dusundum. Kivamida bildigin krem parlaklik varmi var. Abi wax diye sattiklari sey mum. Bildiginiz mum muhtemelen parafin esasli bir urun. Kendimde acemilik donemimde az kullanmadim ordan da tecrubem var. Sonuc olarak kacin kimseyede aldirtmayin. İthal gelip vergi veren firmalar ile ayni fiyata satilan sacma salak urunler.

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim bu deri kremi plastik yenileyiciler, slikon sprey v.s gibi ürünler için de geçerli değil mi ? Yerli markalardan uzak dur diyorsunuz yani
Hocam yerli markalarin tamami icin demiyelim cunku nasiol, diwortex,newmix gibi eli yuzu duzgun kurumsal firmalarda var bunlar kendileri uretim yapip arge yapan firmalar ve belirli bir kaliteleri var. En azindan fatura kesip vergi veriyorlar:) mesajinda yazdigin diger markalar depolarina varille urunu indirip paketleme yapan instagramdan reklam kasip mali satan firmalar. Bu firmalardan birinin bayisi arkadasim ve bu surecleri benden daha iyi biliyor baya konusmuslugumuz var. Ayrica o satilan urunlerde bir kar marji var akillara zarar:)