Hızlı Soru - Cevap

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öne çıkan konu #28,141
Eldeki adbl bonnet bitmek üzere. Sık-sil tarzi hafif kirlenmelerde, halı paspaslarda guzel çalışıyordu ama malesef stoklarda kalmamış. Valet pro carpet cleaner düşünüyordum yerine ama kimisi koltuklarda vakum şart diyor kimisi 1/20 sulandirip kullaniyorum diyor. Kusma yapabilir diyen de var. Bu durumda ne alicaz acaba :sırıtan1: K2 tapis de guzel ama hali paspas falan derken cok çabuk biter. Bir sahler paspas alamadik araca :smilex:

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eldeki adbl bonnet bitmek üzere. Sık-sil tarzi hafif kirlenmelerde, halı paspaslarda guzel çalışıyordu ama malesef stoklarda kalmamış. Valet pro carpet cleaner düşünüyordum yerine ama kimisi koltuklarda vakum şart diyor kimisi 1/20 sulandirip kullaniyorum diyor. Kusma yapabilir diyen de var. Bu durumda ne alicaz acaba :sırıtan1: K2 tapis de guzel ama hali paspas falan derken cok çabuk biter. Bir sahler paspas alamadik araca :smilex:
Tapis de sık sil olarak kullanılabilir mi koltuk yıkama makinesine ihtiyaç varmıdır

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

CeLL-MaN

Çaylak Detaycı
Üye
Bende bu ürünü bgn aldım n11 den. Polhamın 2 litrelik olanı ve boşken ayakta durabileni olduğınu düşünüyorum. N11 150 tl de kupon vermişti 632 ye gelmiş oldu. Gelinde inceleyecegim
=) Ben de sizin gibi n11 150 Tl kuponuyla 632'ye aldım bugün. Uzun ömürlü değil diyorlar ama bakalım fiyatına göre denemeye değer gibi. "Enraco" markasıyla da mevcut nette. İsimleri değişik sadece.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
k2 velor pro tavsiye ederim ama sanırım onunda stokları tükenmiş, Koch Chemie Mzr de tavsiye ederim kumaş döşeme koltuklarda güzel kir çıkarıyor sık sil şeklinde kullanıma uygun olur mu bilemiyorum araştırırsanız daha iyi olur.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Polhamı emekliye ayırıp buna geçtim.

Atımı daha geniş açı gibi geldi. Ayakta daha rahat durabiliyor. Yandaki kapağı açıp dolduruyorum şampuanı da suyu da.

Bi dezavantaj olarak şişe dibinde kalan sıvıyı atmakta zorlanıyor. Hortumunu bi tık uzatmayı düşünüyorum. Onun dışında 2lt ye geçmek ve sıvıları üst kapakla oynamadan yandan doldurmak daha konforlu geliyor.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Jo Moyner Köpük atan şişe ağzından sızdırıyor. Araç içerisinde seyir halindeyken içindeki kimyasalın yarısı paspasa dökülmüş.
Detay çantanıza dik bi şekilde koyduğunuzda problem yok. Hayal Kırıklığı.

Selamlar,
Lastik temizliği için köpük yapan sprey şişeye ihtiyacım var. Ben araç içerisinde tutmayacağım aslında bu ürün işimi görür gibi gözüküyor.

Siz araç içerisinde hareket halinde iken sızdırma problemi nedeni ile memnun kalmamışsınız.

Bu ürün yerine alternatif ne alınabilir?

Kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eski aracım civicte dış plastiklere uyguladım yağmur suyunda akıyor su değen yerlerde leke yapmıştı. Su değen yerlere kesinlikle önermiyorum.

Çıkmayan bir leke değil ama sürekli uygulama istiyor.

preserve in araç dışı plastik ürünlerine uygulanan yeni bir ürünü var galiba emin değilim tam @berkesennturk almıştı. O cevaplasın.

motor kısmında risk çok düşük olduğundam uyguluyorum araç içi plastiklerde yıllardır kullandığım bir ürün.
@emrejdm bende güncel satışta olan GYEON Q²M Preserve İç Dış Plastik Trim Yenileyici Ve Koruyucu var sadece iç plastik aksamda kullandım ama dış plastik aksamlardada kullabılabiliyor açıklamada öyle yazıyor, dış plastik aksmda vonixx restaurax kullanıyorum tavsiye ederim.
Gyeon preserve bildiğim kadarıyla su bazlı ve suyla çözülebilen bir ürün. Bu yüzden su geldiği anda nokta nokta iz oluyor. Komple yıkayınca geçiyor tabi.

Dış kısımda koch PSS , Car pro perl ikilisinden çok memnunum. Ama 3d ultra protectant da kullanıp bunun hidrofobikliğinden memnundum , pss veya perl sürünce satin bi şekilde parlıyor gibi.
Önerileriniz ve paylaştığınız tecrübeler için teşekkür ederim. Deneme fırsatı bulduğumda geri dönüş yapacağım. :)

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elimde k2 pro neutral apc var 1:20 sulandırma uzun yoldan geldim sinek ölüleri ve ön yıkama için apc kullanmayı tavsiye eder misiniz

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
elimde k2 pro neutral apc var 1:20 sulandırma uzun yoldan geldim sinek ölüleri ve ön yıkama için apc kullanmayı tavsiye eder misiniz
Yogun kirli durumlarda apc nadiren de olsa kullanabilirsiniz hocam isterseniz lokal olarak sprey sise ile de skabilirsiniz. Sonrasinda yine korumaya aliniz tekrardan

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yogun kirli durumlarda apc nadiren de olsa kullanabilirsiniz hocam isterseniz lokal olarak sprey sise ile de skabilirsiniz. Sonrasinda yine korumaya aliniz tekrardan
anladım abi teşekkür ederim sadece ön ve arka tampon davlumbazlar ve kapı kollarından aşşağıya uygulamayı düşünüyorum teşekkür ederim

Ergin13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamın aleyküm dostlar. Aracıma turtle wax carnauba wax yeni uyguladım. Sosyal medyada dolaşırken soft99 fusso coat koyu ürününü görüp sipariş verdim. Merak ettiğim husus turtle wax carnauba wax yeni uyguladığım için soft99 fusso coat ürünü de uygulasam bir problem yasar mıyım ( bu konuda hiç bilgim yok merak üzerine satın aldım) . Teşekkür ederim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamın aleyküm dostlar. Aracıma turtle wax carnauba wax yeni uyguladım. Sosyal medyada dolaşırken soft99 fusso coat koyu ürününü görüp sipariş verdim. Merak ettiğim husus turtle wax carnauba wax yeni uyguladığım için soft99 fusso coat ürünü de uygulasam bir problem yasar mıyım ( bu konuda hiç bilgim yok merak üzerine satın aldım) . Teşekkür ederim
Yaşamazsınız. Zaten turtle waxın o cilası 1-2 yıkama dayanır ortalama. Fusso coatın ömrü turtle a göre cok cok uzundur ortalama en kötü yüzeyde bile 3 ay dayanıyor

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba sorum hobiden daha çok bunu bir iş haline getirmiş abilerimi ilgilendiriyo. Kağıt paspas yaptırabileceğim çalıştıkları önerebilecekleri bir matbaa ya da bir üretici bilen var mıdır. Mümkünse bez tarzı çoklu renk paspas yaptırmak istiyorum.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,
Lastik temizliği için köpük yapan sprey şişeye ihtiyacım var. Ben araç içerisinde tutmayacağım aslında bu ürün işimi görür gibi gözüküyor.

Siz araç içerisinde hareket halinde iken sızdırma problemi nedeni ile memnun kalmamışsınız.

Bu ürün yerine alternatif ne alınabilir?

Kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Normalde bende araç içerisinde taşımıyorum lakin çanta tıklım tıklım dolu olunca şişenin birini dışarı koymam gerekti ve bu sızıntıyla karşılaştım.
Ben lastik ve detayları fırçalarken kullanıyorum. Sulu köpük kıvamında atıyor.
Alternatif olarak Chemical Guys Duck Foaming Bottle olabilir. Triger tasarımı birebir ama ünitde aynı mı bilemiyorum.
Bundan önce camsil şişesinin köpük yapan triger başlığını kullanıyordum, fiyat olarak çok daha makul, iş görür.

Son düzenleme:

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba sorum hobiden daha çok bunu bir iş haline getirmiş abilerimi ilgilendiriyo. Kağıt paspas yaptırabileceğim çalıştıkları önerebilecekleri bir matbaa ya da bir üretici bilen var mıdır. Mümkünse bez tarzı çoklu renk paspas yaptırmak istiyorum.
bende az önce kağıt paspas sipariş verdim trendyol ve hepsiburada da muratkağıt paspas diye bi satıcı vardı yorumlara bakarak aldım ama alanlar memnun gibiydi marka logolu ürünlerde var eğer isterseniz ürün gelince yapısı hakkında daha net bi bilgi verebilirim