Hızlı Soru - Cevap

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #28,161

Ergin13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yaşamazsınız. Zaten turtle waxın o cilası 1-2 yıkama dayanır ortalama. Fusso coatın ömrü turtle a göre cok cok uzundur ortalama en kötü yüzeyde bile 3 ay dayanıyor
Üstadım merhaba öncelikle cevabın için teşekkür ederim. önce turtle wax carnauba ürünü uygulayıp peşin sıra soft 99 fusso coat ürünü uygulamam bana bir fayda sağlar mı

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Görseldeki aynı ürünü Slopes adı altında satın almıştık. Arkadaşım 5-6 yıkamadır piano black jant yüzeyinde kullanıyor, malzeme kalitesi f/p, sıçratma olmaması büyük avantaj.
evet yamaclardetailing diye bir sitede slopes olarak satılıyor herhangi bi fark yoktur herhalde ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Normalde bende araç içerisinde taşımıyorum lakin çanta tıklım tıklım dolu olunca şişenin birini dışarı koymam gerekti ve bu sızıntıyla karşılaştım.
Ben lastik ve detayları fırçalarken kullanıyorum. Sulu köpük kıvamında atıyor.
Alternatif olarak Chemical Guys Duck Foaming Bottle olabilir. Triger tasarımı birebir ama ünitde aynı mı bilemiyorum.
Bundan önce camsil şişesinin köpük yapan triger başlığını kullanıyordum, fiyat olarak çok daha makul iş görür.
Bende lastik temizliğinde sulandırılmış apc ile asperoxun başlığını kullanıyorum oda çok başarılı aynı dediğiniz gibi camsil başlığı gibi.
Ama 1 tanede bu tip bir ürün almayı düşünüyorum. Arada çok fiyat farkı yok gibi chemical guys düşünebilirim. Teşekkür ettim.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
elimde k2 pro neutral apc var 1:20 sulandırma uzun yoldan geldim sinek ölüleri ve ön yıkama için apc kullanmayı tavsiye eder misiniz
apc kullanmayı önermem uzun kullanimlarda veya her kullanımda az az zarar verir matlastirir kalici hasara yol acar ilerde bug remover tarzı ürünler kullanın.

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bende lastik temizliğinde sulandırılmış apc ile asperoxun başlığını kullanıyorum oda çok başarılı aynı dediğiniz gibi camsil başlığı gibi.
Ama 1 tanede bu tip bir ürün almayı düşünüyorum. Arada çok fiyat farkı yok gibi chemical guys düşünebilirim. Teşekkür ettim.
Asperox başlığı şaşırtıcı şekilde dayanıklı ve güzel atımlı abi. Elimde şişe eksikliğinden polytop hızlı cila ve IPA dahil birçok agresif ve bozucu şeyde kullandım hala gayet iyi. Atımı belki cila için aşırı uygun değil ama dayanıklılığı sanırsam normalinde zaten agresif bir temizlik ürünü için olduğundan böyle.

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamın aleyküm dostlar. Aracıma turtle wax carnauba wax yeni uyguladım. Sosyal medyada dolaşırken soft99 fusso coat koyu ürününü görüp sipariş verdim. Merak ettiğim husus turtle wax carnauba wax yeni uyguladığım için soft99 fusso coat ürünü de uygulasam bir problem yasar mıyım ( bu konuda hiç bilgim yok merak üzerine satın aldım) . Teşekkür ederim
1.katta zayıf ürün varken, 2. kata bir ürün sürerseniz ikinci ürünün dayanımı zayıf ürün kadar olur. Yani 1. Kat yıkılınca 2. Kat da otomatik olarak yıkılır, onun yerine oturmaz. Her zaman ilk kat kuvvetli olmalı, sonra üstüne ne koyarsanız koyun.

Ergin13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1.katta zayıf ürün varken, 2. kata bir ürün sürerseniz ikinci ürünün dayanımı zayıf ürün kadar olur. Yani 1. Kat yıkılınca 2. Kat da otomatik olarak yıkılır, onun yerine oturmaz. Her zaman ilk kat kuvvetli olmalı, sonra üstüne ne koyarsanız koyun.
Üstadım merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Demek istediğinizi anladım. Peki soft99 fusso coat uygulayıp üzerine turtle wax carnauba wax uygularsam herhangi bir faydası olur mu yoksa gereksiz bir iş mi yapmış olurum

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstadım merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Demek istediğinizi anladım. Peki soft99 fusso coat uygulayıp üzerine turtle wax carnauba wax uygularsam herhangi bir faydası olur mu yoksa gereksiz bir iş mi yapmış olurum
Dayanıklılık anlamında pek bir faydası olmasa da parlaklık muhtemelen artacaktır.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
umarım diğerinden uzun ömürlü olur, boş iken sabit durabilmesi + içerisinden bir tane daha başlık çıktı fotoğraflara ekledim kullanan varsa yazabilir mi sprey şeklinde kullanmak için mi acaba öyleyse süperr :D

güncelleme çok hoş bir ayrıntı doldurma yerine ölçü kabı koymuşlar
Ölçü kabı detayı çok hoşuma gitti. Atım performansını deneyimlediğinizde bildirirseniz sevinirim.
Polhamdan buna geçmeye gerek var mı?

Ergin13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dayanıklılık anlamında pek bir faydası olmasa da parlaklık muhtemelen artacaktır.
Teşekkür ederim üstadım. Fusso coat araştırdığım kadarıyla dayanıklı bir ürün ancak parlaklık olarak biraz zayıf olduğunu belirtenler var. Halihazırda elimde bulunan Turtle wax carnauba ürünü boş yere kenarda durup bozulacağına birlikte kullanırım diye düşündüm

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
anladım abi bi kere göz kararı fazla koymuşum da pompanın performansı düşmüştü yoğun olduğundan dolayı 60 ı deneyeyim birde teşekkür ediorum :D
Litre başına 20-25 ml gibi düşün ben 1,5 litreye 30-35 ml koyuyorum sen 3 litreye koyarsan kir çözemez diye düşünüyorum