Hızlı Soru - Cevap

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Cevaplar icin sagolun arkadaslar, bugun ic dis giristim araca o yuzden anca yazabildim :) şu kasim indirimlerinde ya tavsiye ettiginiz markalardan bi apc ya da interior detailer alacagim direk cnku apc yi sadece ic temizlikte kullaniyorum

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
APC ‘leri aracın iç kısımlarından kullanmak sakıncalıdır, özellikle deri yüzeylerde ve yumuşak plastiklerde kısa-orta vadede malzemeye zarar verir. Sert plastik aksamlarda bile zarar verdiği durumlar olmaktadır,

Mümkünse interior cleaner tarzı ürünler tercih ediniz veya ekonomil olsun derseniz tıpki apc ‘ler gibi konsantre yapıda olan (malzemenin hassasiyetine göre sulandırılabilir) interior cleaner ürünler de mevcuttur.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
APC ‘leri aracın iç kısımlarından kullanmak sakıncalıdır, özellikle deri yüzeylerde ve yumuşak plastiklerde kısa-orta vadede malzemeye zarar verir. Sert plastik aksamlarda bile zarar verdiği durumlar olmaktadır,

Mümkünse interior cleaner tarzı ürünler tercih ediniz veya ekonomil olsun derseniz tıpki apc ‘ler gibi konsantre yapıda olan (malzemenin hassasiyetine göre sulandırılabilir) interior cleaner ürünler de mevcuttur.
Merhaba hocam, cevabiniz icin tesekkurler. Henuz bir zararini gormedim ama bu zarar vermeyecek anlamina gelmez tabiiki. 4 sene once valetpro carpet cleaneri yamaclar detailingin tavsiyesi ile almistim. İndirimlerden interior detailer bi urun denk getireyim o zman :)

Duzeltme: depoda duran 5lt lik spritzi unutmusum

Son düzenleme:

Akif Öz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Merhabalar motorsikletlerimde elle pasta cila uygulaması yapacağım purestar cila havlusu, superclean aplikatör seçtim cila olarakta elimde bulunan autobrite top gloss ıslak cilayı kullanacağım son olarak pasta seçme sırası aklıma yapay zeka ile yaptığım araştırmalar sonucunda Turtle Wax Boya Yenileyici & Çizik Giderici, 500 Ml yattı sizlerinde memnun olduğu önerebileceği ürün varsa yanıtları bekliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Sefa Ağabey kireç çözücü markası nedir
Hocam selamlar gecen sene arkadas getirdi bildigimden degil birkac arastirma yaparken denk geldim P&S markasinin su ürüydü TR de malesef yok olmadi ben size ihtiyaciniz kadar hediye edeyim isiniz gorulsun.

MjjcTürkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uyumlular ikiside fakat karcher uyumlu m22 14mm bağlantı aparatı almalısın. Mjjc markasının TR deposu var garanti olsun diye mail yoluyla ve sitelerinden ulaşırsanız stok var ise sipariş verirseniz ürün istanbuldan kargoya veriliyor. Yurt dışından gelmiyor yani

Evet artık gümrük işlemleri ile uğraşmıyorsunuz direk depomuzdan kargolama işlemini yapıyoruz 2 3 günde elinizde olur

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Cycl3s hocam bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız başlığında gördüm, elinize sağlık, good stuff aqua sour şampuandan memnun musunuz acaba? Carpro reset, gyeon bathe kullandınız mı, onlara göre nasıldır

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Cycl3s hocam bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız başlığında gördüm, elinize sağlık, good stuff aqua sour şampuandan memnun musunuz acaba? Carpro reset, gyeon bathe kullandınız mı, onlara göre nasıldır
Selamlar hocam. Sağolun. Carpro Reset ve Bathe kullanmadım. Özellikle resetin en iyilerden olduğu söyleniyor ama ben hiç deneyimlemedim o yüzden aradaki fark şudur diyemiyorum. Good stuff Aqua softun kıvamı kokusu güzel. köpürmesi temizliği ve kayganlığı da yeterli seviyede beğenerek kullanıyorum. Tavsiye edebileceğim bir şampuan.

Kaya42

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Herkese merhaba, araç çamurluğuna siyah silikon ile dodik yapıştırılmış. Dodikleri sökmeyi düşünüyoruz, siyah silikonu nasıl temizleyebilirim?

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Detaylı cam temizliği yapmak istiyorum. İlk başta apc sıkıp siliyorum. Ardından İzopropil alkol ile tekrar siliyorum. Bunun üzerine başka cam üzerine yapmam gereken birşey var mı.? Araç içi ve dışı için bu iki uygulamayı yapabilir miyim? Ya da detaylı cam temizliği önerilerinize açığım. İnce garajın detaylı cam temizliginde içeri apc yerine bebe şampuanı kullanıp İzopropil ile siliyor orada öne ve arkaya neler yapıyor anlayamadım.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detaylı cam temizliği yapmak istiyorum. İlk başta apc sıkıp siliyorum. Ardından İzopropil alkol ile tekrar siliyorum. Bunun üzerine başka cam üzerine yapmam gereken birşey var mı.? Araç içi ve dışı için bu iki uygulamayı yapabilir miyim? Ya da detaylı cam temizliği önerilerinize açığım. İnce garajın detaylı cam temizliginde içeri apc yerine bebe şampuanı kullanıp İzopropil ile siliyor orada öne ve arkaya neler yapıyor anlayamadım.
İnce garaj paylaşımında, köpüklü su (bebe şampuanı) ile camı bir tur geçtikten sonra nemli bezle durulayıp karbon beze ipa sıkarak son durulamasını gerçekleştiriyor.
Kendi aracıma da uyguladım gayet başarılı bir sonuç aldım. Bebe şampuanı yerine apc de uygulayabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hangi kisimlarda kullaniyorsun kardesim? O da cazip geliyor fiyati, muslugu vs

Valla ben apc yi aracın içinde taban halısı harici kullanmıyorum. Araç dışında lastik temizliğinde, plastik dodiklerde falan kullanıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim ben alırken fiyatı güzeldi şuandada 5 lt si 1000 tlyi geçmediyse iyidir

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
İPA'dan sonra en son kuru bezle silerseniz temiz görüntü alabilirsiniz