Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #28,821
Dostlar, Vonixx v floc - şampuan forumda kova şampuanı olarak önerilmiş ama test videolarında çoğunlukla snow foam şeklinde uygulandığını görüyorum. Bundan hem kovada hem köpük tabancasında uygulanabilirliği öngörülebilir mi?

TECNO CK7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamanında yazın eğlencesine yıkarken foam lance ile atıp eldivenlerdim. Her şekilde iş görüyor. K2 bela pro gibi hem kova hem foam için uygundur

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Magifoamı sadece ön yıkamada kullanıyordum ve korumayı ellemiyordu. Kullandıktan sonra korumayı elleyip ellemediğini kesinlikle ayırt edebilecek seviyedeyizdir bence. Zaten kullandığımız çoğu ürünün dayanımı ortalama 3-4 yıkama. Şahsen ben uygun olsa tekrardan alır kullanırım.

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Zamanında yazın eğlencesine yıkarken foam lance ile atıp eldivenlerdim. Her şekilde iş görüyor. K2 bela pro gibi hem kova hem foam için uygundur
Ben dancingboar ile atmayı denedim 50ml civarı koymuştum az geldi köpüğü, 100ml attıktan sonra ancak snowfoam gibi attı benim foam lance de bir sıkıntı mı var yoksa genel olarak fazla ml mi istiyor acaba

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese selamlar marolex axel 3000 için 110 derece nozul nerden bulabilirim
Ben sera marketim diye bi siteden almıştım internet sitelerinde stok yok gözüküyordu o zaman whatsapp dan iletişime geçtim havale yaptım kargo ile gönderdiler bulamazsanız numaralarını paylaşabilirim

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba İyi günler herkese, yanlış hatırlamıyorsam 4 defa kullandığım kurulama havlumu satmak istiyorum. Daha öncesinde Gyeon Silk Dryer kullanıyordum, tek taraflı twitsed havluya çok alışmışım, Klin ağır ve büyük geldi. Kullanım açısından tek taraflı havlular bana daha uygunmuş onu öğrenmiş oldum :). İlgilenen olursa mesaj atabilir ürünün fotoğrafını vs gösterebilirim. Herkese iyi günler diliyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ben dancingboar ile atmayı denedim 50ml civarı koymuştum az geldi köpüğü, 100ml attıktan sonra ancak snowfoam gibi attı benim foam lance de bir sıkıntı mı var yoksa genel olarak fazla ml mi istiyor acaba
Bende dancing boar kullanıyorum ve 50 ml vfloc 400 ml su ile çok güzel köpük atardı.

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa üstadın önerisi üzerine magifoamdan vazgeçtik fra-ber neve aldık
Bu arada purple velvetin akışkanlığı ve kokusu değişmiş daha sıvı halde geldi

Hayırlı olsun. K2 leri nereden temin ettiniz? Belli bayi sitelerinde stok yok diyor hep.

TECNO CK7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Divortex red storm kullanan var mı acaba. K2 roton kalmamış bir çok yerde. Uygun fiyatlı demirtozu çözücü arıyorum karşıma çıktı

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Selam,
Bosch ‘un
AeroEco
vw
AeroTwin Plus model silecekleri “araca özel” değildir, vw reno, opel, nissas vs.. farklı farklı araçlara montaj yapılabilmek adına adöptörlü olarak gelir, Bu adaptörlerden sizin araca uyumlu olanı şeçerek montajı yapılır, Ancak adaptörlü silecekler (araca özel) olmayan sileceklerde silecek kolunun baskı teması sağlıklı olmaz, ve silecek silme performansı yeteri kadar iyi olmaz,

Bu sebebten AeroTwin serisi (plus olmayan versiyon) tercih etmenizi öneririm, bu silecekler araca özel gelir ve adaptör içermez.
Detayına hakim değildim bilgilendirme için teşekkürler. Şimdilik bunları kullanacağım normalde AeroTwin bakıyordum ancak bunları ön arka set halinde kuponla 698TL yakalayınca aldım. Umarım uzun bir süre götürür sonraki silecek tercihim AeroTwin olacak.

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum olacak. Elimde Valet Pro Concentrated Shampoo mevcut. Ben bunu Polham Köpük yapıcı şarjlı pompa ile kullanmak istiyorum. Köpük alabilir miyim böyle bir kullanımda?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum olacak. Elimde Valet Pro Concentrated Shampoo mevcut. Ben bunu Polham Köpük yapıcı şarjlı pompa ile kullanmak istiyorum. Köpük alabilir miyim böyle bir kullanımda?
Kova şampuanı olduğu için görece istenilen köpük formunu alamayabilirsiniz. Köpük pompalarında snow foam ibaresinin geçtiği ürünler kullanırsanız kar köpüğünü yakalayabilirsiniz.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
aynı şampuanı ben de kullanıyorum öyle çobir köpürme olmaz fakat snowfoam bittiyse günü kurtarma amacıyla az da olsa işi görüyor. esas olayı kova şampuanı olarak kullanılması.