Hızlı Soru - Cevap

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #28,841
aynı şampuanı ben de kullanıyorum öyle çobir köpürme olmaz fakat snowfoam bittiyse günü kurtarma amacıyla az da olsa işi görüyor. esas olayı kova şampuanı olarak kullanılması.
Kova şampuanı olarak AutoBrite almıştım. Elimde fazladan kaldı bu ürün açıkçası. Şu aralar bununla idare edebilir miyim diye düşünüyordum açıkçası. :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kova şampuanı olarak AutoBrite almıştım. Elimde fazladan kaldı bu ürün açıkçası. Şu aralar bununla idare edebilir miyim diye düşünüyordum açıkçası. :)
hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. snowfoam olarak ANSF kullanıyorum kir çok olduğunda kiri çözmeye yardımcı olarak bir miktar ekliyorum bazen etkisi var mı çok gözlemlemedim fakat genel olarak çok kuvvetli bir şampuan deil zaten valetpro consantrated.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elimdeki 2 şarjlı pompadan sonra ik foam pro 2+ a geçmeyi düşünüyorum. Ama hangi hava kompresörünü almam gerek bilmiyorum. Xaiominin ilk versiyonunun yeterli gelmediğini okumuştum bir yerde. Ikincisinin de pek farki yokmus herhalde. Calistirdigimda basinci düşürmeden surekli devam edebilecek hangisini onerirsiniz?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimdeki 2 şarjlı pompadan sonra ik foam pro 2+ a geçmeyi düşünüyorum. Ama hangi hava kompresörünü almam gerek bilmiyorum. Xaiominin ilk versiyonunun yeterli gelmediğini okumuştum bir yerde. Ikincisinin de pek farki yokmus herhalde. Calistirdigimda basinci düşürmeden surekli devam edebilecek hangisini onerirsiniz?
IK Foam pro 2 ve Xiaomi versiyon 2 kombinasyonunu kullanıyorum. Basıncın düştüğü doğru fakat bu köpükleme esnasında sizin hissedeceğiniz ya da pompanın performansını azaltacak seviyede değil. İçerdeki havanın yetersiz kaldığı bir durum olmuyor. Ancak Marolex 3000 ile kullanıldığında işlevsiz olabilir.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
IK Foam pro 2 ve Xiaomi versiyon 2 kombinasyonunu kullanıyorum. Basıncın düştüğü doğru fakat bu köpükleme esnasında sizin hissedeceğiniz ya da pompanın performansını azaltacak seviyede değil. İçerdeki havanın yetersiz kaldığı bir durum olmuyor. Ancak Marolex 3000 ile kullanıldığında işlevsiz olabilir.
Enes selamlar, ilerleyen dönemde aynı kombinasyonu bende düşünüyorum IK’dan yana şüphem yokta kompresör konusunda emin değilim. Sence nasıl performansı işlevi vs genel olarak değerlindirecek olursan ne düşünüyorsun? Ayrıca kompresörün saçmaladığı veya garip durumlar yaşadığın oluyor mu ?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Enes selamlar, ilerleyen dönemde aynı kombinasyonu bende düşünüyorum IK’dan yana şüphem yokta kompresör konusunda emin değilim. Sence nasıl performansı işlevi vs genel olarak değerlindirecek olursan ne düşünüyorsun? Ayrıca kompresörün saçmaladığı veya garip durumlar yaşadığın oluyor mu ?
Berke selam, açıkçası Mi Kompresörden başka bi cihaz deneyimim olmadı o yüzden herhangi bir kıyaslama yapamıyorum. Yaklaşık 6 aydır her yıkamamda kullandım yeri geldi
35 derece sıcaklıkta arabada unuttuğumda oldu ama bana mısın demedi. Gayet memnunum, rakiplerine göre pahalıda olsa sipariş verirken marka fanatikliğim ağır bastı.
Sana performansını göstermek adına video yükledim bakabilirsin.

https://youtube.com/shorts/8-0GD51GZgw?si=hetWJVx4qtdBUzOr
(Videoda köpükleyen arkadaş detailingden uzak, kafasına göre köpüklüyor :) )

Son düzenleme:

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bende xiaomi versiyon 2 kullanıyorum Ağustosta aldım bi sorunu yok şimdilik marolex 3000 de kullanıyorum 45e ayarlıyorum 40 da atım yapıyorum yanlış hatırlamıyorsam tek şarjla 3 veya 4 yıkama yaptım yani aşşağı yukarı 4 diş şarj göstergesi var her bi diş 1 yıkamaya denk geliyor gibi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Berke selam, açıkçası Mi Kompresörden başka bi cihaz deneyimim olmadı o yüzden herhangi bir kıyaslama yapamıyorum. Yaklaşık 6 aydır her yıkamamda kullandım yeri geldi
35 derece sıcaklıkta arabada unuttuğumda oldu ama bana mısın demedi. Gayet memnunum, rakiplerine göre pahalıda olsa sipariş verirken marka fanatikliğim ağır bastı.
Sana performansını göstermek adına video yükledim bakabilirsin.
https://youtube.com/shorts/8-0GD51GZgw?si=hetWJVx4qtdBUzOr (Videoda köpükleyen arkadaş detailingden uzak kafasına göre köpüklüyor :) )
Teşekkür ederim bendede bir hava kompresörü var aliexpress üzerinden almıştım ancak artık verimli çalışmıyor kendi kendine kapanıyor psi değerini göstermiyor gibi gibi problemlerimiz var dediğim sıkıntılar 1 senelik kullanımdan sonra ortaya çıktı ancak xiaomi 2 sene garantili olsa gerek böyle bi durumda servise gönderme gibi bir alternatif seçenekte olacak en azından.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Pasta cila için pasta önerilerinizi alabilir miyim? Piyano blackler, gosterge ekrani, ufak derin olmayan boya ciIklerinde kullanacagim, makine ile uygulama yapacagim, koch chemie h9, f06 ve m3 dusunuyordum fakat cogu kisi de koch chemie onermiyor. Ayrica cok derin cizik olayina simdi girmeyi dusunmedigim icin heavy cut pasta almasam medium ve polish alsam yeterli olur diye dusunuyorum?

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim bendede bir hava kompresörü var aliexpress üzerinden almıştım ancak artık verimli çalışmıyor kendi kendine kapanıyor psi değerini göstermiyor gibi gibi problemlerimiz var dediğim sıkıntılar 1 senelik kullanımdan sonra ortaya çıktı ancak xiaomi 2 sene garantili olsa gerek böyle bi durumda servise gönderme gibi bir alternatif seçenekte olacak en azından.
Elektronik cihazlarda karşıda bi muhattap bulmak oldukça önemli. Fiyatı uygun diye garantisiz ürün almak tamamen kumara giriyor. Şimdiden hayırlı olsun.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Elektronik cihazlarda karşıda bi muhattap bulmak oldukça önemli. Fiyatı uygun diye garantisiz ürün almak tamamen kumara giriyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Trendyolda 1699TL peşin fiyatına 3 taksit olarak görünce kaptım, 1 sene içerisindeki en düşük fiyatıda 1590TL olarak görünüyordu, teşekkürler tekrardan Enes.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Xiaomi 2 kullanıyorum, bir defa bozuldu servise gönderdim yenisi geldi. Şimdi yeni gelen tekrar bozuldu tekrar servise göndereceğim. Garantisi bittiğinde tekrar bozulur ise büyük ihtimalle aynı ürünü tercih etmezdim.

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun

Bu uygulama süngeri güzel bir ürün mü, yapısı biraz sert Sealent tarzı koruma uygularken kullanıcam ama emin olamadım sert yapısı çizik yapar mı araçta ?

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
merhaba ,
seramik oncesi yuzey temızlıgı ıcın alkol yerıne markaların yuzey temızleyıcılerini kullanmanın bi artısı varmı? Bir detay yapan usta tiner ve alkolun pus bıraktıgı ve etkıledıgını soylemıstı bana

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
merhaba ,
seramik oncesi yuzey temızlıgı ıcın alkol yerıne markaların yuzey temızleyıcılerini kullanmanın bi artısı varmı? Bir detay yapan usta tiner ve alkolun pus bıraktıgı ve etkıledıgını soylemıstı bana
Selamlar.

M700 veya M600 Tiner Yagli bir temizleyici oldugundan iyi silinmesi gerekiyor ve bazi seramikler.malesef bu tinerleri kabul etmiyor kürlesme ve yuzeyde tutunamama sorunlari bulunuyor.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Amazondan 500 lü rulo şeklinde paspas kağıdı aldım. Bu şekilde daha pratik oldu. İndirimle 570e falan geldi. Yalnız Yurtdışından geldiği için elime ulaşması 6 gün sürdü.
Emirhan brıo markasının genel merkezi benim evime 10 dakika mesafede istanbul avrupa yakasında. Kağıt paspası yurtdışı gönderim mi yapıyorlar nasıl oluyor ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan brıo markasının genel merkezi benim evime 10 dakika mesafede istanbul avrupa yakasında. Kağıt paspası yurtdışı gönderim mi yapıyorlar nasıl oluyor ?
Ürünü alırken yurtdışından gönderilir ibaresi vardı. zaten 17 sinde sipariş vermiştim 23 ünde teslim edildi. Amazon türkiyeden gönderilseydi prime ile ertesi gün teslim ediliyor genelde.
https://amzn.eu/d/1NK8t62

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Xiaomi 2 kullanıyorum, bir defa bozuldu servise gönderdim yenisi geldi. Şimdi yeni gelen tekrar bozuldu tekrar servise göndereceğim. Garantisi bittiğinde tekrar bozulur ise büyük ihtimalle aynı ürünü tercih etmezdim.
Merhaba yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı görünüyor ancak tüketici haklarınız gereğince değişimlik haklarınızdan dilediğiniz kullanabilirsiniz. Dilerseniz değişim dilerseniz ücret iadesi talebinde bulunmanız mümkün iade istiyorsanız bence şansınızı bir deneyin. Olumsuz yanıt alırsanız THH başvurmanız durumunda her türlü hakkınızı almanız mümkün.