Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu ürünü kullanmadan önce kil ve demir tozu yapmak gerekir mi ?
Tabikide gerekir hocam her uygulama oncesi genelde yapilmasi iyi olur En azindan demirtozu iyi olur Kil ister istemez dikkat gerektiren birsey kaliteli bir kil kullanin mutlaka nette satiln Mavi 3M killerden almayin veya soyle diyeyim Mavi renkte kil.almayin

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba
İyi forumlar
Normalde aracı iyi bir uygulama merkezinde komple seramik kaplamayı yaptırmak istiyordum. Ama maddiyattan kaynaklı vazgeçtim. Şimdi kendi imkanlarımla aracın güneş ışığı altında fırça izlerini gizlemek istiyorum. kil, demir tozu yapabilirim.
çizikler için pasta cila el ile yeterli olmayabilir diye düşünüyorum. bir wax ile çizikleri gizleyebilir miyiz ?

Kapatıcılığı hakkında fikir sahibi olmanız için Sefa abinin incelemesine göz gezdirmenizi öneririm.

İnceleme - Vonixx Makker İncelemesi (Otomobil Makyaj Cilasi)

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Merhaba
İyi forumlar
aracımın camlarına bu şekilde kireç lekeleri var. sildikten ve güneş vurduktan sonra çok fazla belli oluyor. Bu kireç lekelerini nasıl çözebilirim ?

Ayrıca piona black parçalarda da daha belirgin şekilde belli oluyor. bunları nasıl giderebilirim ? Ppf kaplama mı yapmak gerekir ?

Yardımcı olabilir misiniz ?

Carpro Ceriglass yada vonixx focus işinizi görür.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Köpük pompasında kullanabileceğim fiyat performans kova şampuanı arıyorum. Prewash için Magifoam kullanıyorum. Aradığım şampuan temaslı yıkama için.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara