Hızlı Soru - Cevap

KAANYLDZ

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Bu bilgiyi daha önce paylasmistik hocam o sorun degil biz sadece Carpro Kil in fiyatlarina odak olduk :)

Biz nerde uygunsa ordan aliriz forumdada bunu paylasmayi seviyoruz.
Ürünü almak mesele değil aldıktan sonrası önemli neyse çokta konuyu uzatmaya gerek yok herkes istediği yerden almakta özgür

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Araçta dodiği boyatmıştım, ustalara tembihlememe rağmen her yerini boya tozu yapmışlar arabanın. Min düzeyde çizik oluşturmak için hangisini tavsiye edersiniz? 3D Dual orbital polisaj makinem var. kil pedini en düşük devirde kil kaydırıcı ile kullanabilirim. Siz ne dersiniz? Amacım boyayı min düzeyde çizerek boya tozlarını almak. araç daha 1 yıllık.
Ayni sorun bendede olmustu az yukarda Sefa Bey in dedigi Carpro kil ve ADBL nin kil kaydirici sampuanindan aldim sonuc iyiydi ustune birde orbitalle final pastasi gectim fabrika ayarina geldim.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Ayni sorun bendede olmustu az yukarda Sefa Bey in dedigi Carpro kil ve ADBL nin kil kaydirici sampuanindan aldim sonuc iyiydi ustune birde orbitalle final pastasi gectim fabrika ayarina geldim.
Soft kil mi kullandınız, medium kil mi. Boya tozu için soft halledebilir mi? Medium fazla sert kaçıp boyayı çizmesin.

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Süper o zaman, ben de valetpro soft kil + güzel bir kil kaydırıcıyla halledeyim boya tozlarını. Bir de hızlıca orbital makineyle geçip ufak çizikleri alirim herhalde. Tesekkurler hocam
Ben Valet Pro denemedim ama Carpro denedim özellikleri aynimidir bilmiyom.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yahu ürünün/markanın distribütörü el değiştirince ne oluyor ahmet abi getirse ne olur mustafa abi getirse ne olur?

Elektronik cihaz mı alıyoruz da satış sonrası desteği acaba nasıl diye buna takılacağız.,

Kaldı ki şuan getiren firma tahminen 10-12 yıldır bu sektörde olan bir firma,

Ayrıca ilk distribütör ile şuan ki distribütör bir süredir 2’si birden ana tedarikçi konumundaydı, sonrasında ilk distribütör getirmeyi bıraktı.

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
iç temizlik için (göğüs, koltuk, direksiyon vb.) temizleyici önerilerinizi bekliyorum. hem temizleyip hem besleyen bi ürün daha iyi olur tabiki kurutmaması güzel olur

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
iç temizlik için (göğüs, koltuk, direksiyon vb.) temizleyici önerilerinizi bekliyorum. hem temizleyip hem besleyen bi ürün daha iyi olur tabiki kurutmaması güzel olur
Vonixx Flexus temizleyici ve koruyucu özelliğe sahip fırça gerektirmeden uygulaması daha kolay.
Döşemede denemedim zaten ora için uygun değil bilemem ama plastikler için finali ve uygulama kolaylığı çok iyi.

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, ön camda sticker yapışkan kalıntısı kaldı. Cam ocak spatulası gibi birşeyle denedim ama pek verim alamadım camı çizmekte istemedim. Nokta atışı yapışkan kalıntısı sökecek kimyasal ne olabilir acaba?
ADBL tar remower kullandım araç kaplamasının altındaki yapışkan izleri için çok memnun kaldım. Ama lokal bir yerdeyse ipa kullanmanız yapışkanı yüzeyden uzaklaştırır. Oda fayda etmezse en etkilisi o noktaya benzin deydirip bezle ovalarsanız veya ragle spatula vs kazırsanız direk çıkarıyor.