Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #30,121
Daha önce k2 Nuta ve Meg Glass Cleaner kullanmıştım 2 üründen de memnun kalmıştım.

Sefa abi aralarındaki farkı ve diğer ürünlerle kıyaslamasını daha iyi yapacaktır topu ona paslayayım :) @Sefa46
Selam kardesim.

Meg Glass Konsatredir Alkollu üründür 1/10 Konsantredir silmesi cok rahattir.

Nuta kullanima hazir direk kullanim ürünüdür.F/P Olarak Rakipleri arasinda en iyisidir.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok teşekkür ederim. k2 nuta fiyat konusunda önde duruyor. Onu alıp deneyeceğim.
Yeni eve taşınırken çok sayıda cam olduğu için 5 litrelik nuta almıştım hem evdeki camlarda hem seramik tezgahta hem de arabada kullandın çok memnun kaldım. Üstelik camlardaki böcekleri silerken de kullanışlı. Sonrasında @Sefa46 dan konsantre meg glass da aldım. O da güzel ürün. Fiyat olarak hangisi avantajliysa onu alın derim. Ama nuta alacaksanız 5 litrelik alın oldukça avantajlı oluyor. Bez olarak da uygun fiyatlı Rossmann dan cam silme bezi almıştım 2 yildir kullanıyorum fiyatına göre güzel iş görüyor iz bırakmıyor

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selamlar aracım komple oracal ppf kaplı bi aracım var yıkamasını moralex axell 3000 el pompam ile meguiars ultimate snow foam ile yapıyorum fakat şampuanım bitti yerine yine aynısını mı almalıyım yoksa daha iyisi olarak ne öneririsiniz