Hızlı Soru - Cevap

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Polisaj için aldığım pedler 160 mm , tabla ise 145 mm . Kafama takıldı tabla bir boy daha mı küçük olmalı yoksa böyle kullanabilir miyim?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Teşekkür ederim cevabınız için . Bazı yorumlarda ped 2-3 cm daha küçük olmalı yazıyordu bende emin olmak istedim.
Pedden küçük olsun daha küçültmenin anlamı yok. Daha ufakta bağlayabilirsiniz. Burdaki amaç sert olan diskin boyaya yada herhangi bit yüzeye çarpmasını engellemek

yusufasinmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşın araca 2 hafta önce giden mixerden çimento sıçramış. Bir çok yerinde var. 2 haftadır bu şekilde geziyormuş.
Baktığım kadarıyla süre geçtikçe çözüm zorlaşıyor. Konuların bazılarından 3d ACo öneriyorlar. Siz ne dersiniz ?

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşın araca 2 hafta önce giden mixerden çimento sıçramış. Bir çok yerinde var. 2 haftadır bu şekilde geziyormuş.
Baktığım kadarıyla süre geçtikçe çözüm zorlaşıyor. Konuların bazılarından 3d ACo öneriyorlar. Siz ne dersiniz ?
Beyaz sirke ile çıkarılabildiğini görmüştüm ama denemedim emin değilim.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Arkadaşlar merhaba,
Bu yazin benimde basima geldi. 1gun sonra fark ettim. Beyaz sirkeyle hafifce ovalayarak cikatttim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar merhaba,
@Murat ta vardı, ben yarım lt aldım kenara koydum, ne olur ne olmaz. sizde bir yarım lt alın bu tür durumlar için. Sıkın tazzikli suyu vurun işe yarıyor.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Beton sertleşmişse tek seferde iş görmüyor. Benim başıma 3 sene önce gelmişti, 3D AC0 ancak 4. yıkamada tamamen sökmüştü.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayır değilim ama daha önce bu sorun yoktu ön yıkama olarak arada benzinlik köpüğü ve ceviz son zamanlarda ise shiny garage kullanıyorım .
Yüksek ihtimal ile benzinlik köpüğünün işi bu.

Neden derseniz? Bu köpüğün babamın passat aracında krom kapı çıtaları ve tavan barlarında geri dönüşü olmayan izler bıraktığına şahit oldum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Merhaba, bugün aracı yıkarken farkettim cam çıtasının fitillerinden beze siyah boya gibi lekeler gelmeye başladı sildikçe geliyor ve şuan görüntü bu şekilde neden olabilir acaba ?

Renk solması burada da vardı çinli seramik ile düzeltebildim ancak fitillerde çok işe yaramadı. Öncesi
.
Bu izler su veya deterjan kalıntısı kauçuk aksam eskidikçe bu tür izler olabiliyor. Geneldede sıcak güneşli havada yıkamadan sonra oluşur. Elinizde nano ürün veya sentetik bazlı sealant wax gibi koruma ürünü varsa uygulayın sorun çözülür.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu izler su veya deterjan kalıntısı kauçuk aksam eskidikçe bu tür izler olabiliyor. Geneldede sıcak güneşli havada yıkamadan sonra oluşur. Elinizde nano ürün veya sentetik bazlı sealant wax gibi koruma ürünü varsa uygulayın sorun çözülür.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim cevaplarınız için elimdeki ürünleri deneyeceğim.