Hızlı Soru - Cevap

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #1,681
Sıfır arac için seramik kaplama kaput sefaf folyo uygulaması olarak işinin ehli fiyatta üzmicek istanbulda önericegınız tercihen avrupa yakasın neresi olur arkadaslar

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
TRY 53.73 | Lucullan 40X100 cm yüksek teknoloji büküm ipek kenar mikrofiber kurutma havlu yüksek performans süper emici dayanıklı ipek kurutma makinesi
US $9.99 |Lucullan 40X100cm High Tech Twist Silk Edge Microfiber Drying Towel High Performance Super Absorbent Durable Silk Dryer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu havluyu kullanan var mı
Klin korea twisted pile a göre bir kıyas yapabilecek varsa çok makbule geçer
Ebatlarını ayarlayamamışlar ama twisted için iyi fiyat

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Cam bezleri gibi kesilince dağılmazsa bu ilandaki alınıp ikiye kesilse yan panellerde falan şahane olur, yada ikiye katla al sana duo :sicak:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Cam bezleri gibi kesilince dağılmazsa bu ilandaki alınıp ikiye kesilse yan panellerde falan şahane olur, yada ikiye katla al sana duo :sicak:
Ben de öyle hatırlıyordum da tam emin olamadığım için ortaya yazdım
Görünce cevap verir zaten
Bende bunlardan var 40x40 ufak tefek işlerde iş görüyor ama koreliler gibi değil onların yanında sönük kalır, ben bunu daha çok tüysüz kısmıyla cam silmeye kullanıyorum hiç ipliksiz oldupundan çok iyi oluyor ama kurulama zor bunla çabuk doluyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
TRY 53.73 | Lucullan 40X100 cm yüksek teknoloji büküm ipek kenar mikrofiber kurutma havlu yüksek performans süper emici dayanıklı ipek kurutma makinesi
US $9.99 |Lucullan 40X100cm High Tech Twist Silk Edge Microfiber Drying Towel High Performance Super Absorbent Durable Silk Dryer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu havluyu kullanan var mı
Klin korea twisted pile a göre bir kıyas yapabilecek varsa çok makbule geçer
Bende 40x60 olanı var klin duo yanında kurulama biraz daha zayıf olsada eskidikçe su alışı iyileşiyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@Ozgur_gs_91 @Dragstar
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
40*60 pw sonrası benim sw yi kurulamada iş görür diye düşünüyorum (aslında canım öyle istiyor );)
Ne dersiniz yoksa direk 40*100e (bu da nasıl bir ebatsa) mi yöneleyim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Ozgur_gs_91 @Dragstar
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
40*60 pw sonrası benim sw yi kurulamada iş görür diye düşünüyorum (aslında canım öyle istiyor );)
Ne dersiniz yoksa direk 40*100e (bu da nasıl bir ebatsa) mi yöneleyim
40x60 atmış bu havlu o ebatta araçta yetersiz kalır hele ki klin ile karşılaştırılmaz bile. Sende vardı klin dostum onun yanına destek olabilir küçük ebat ara dere için naçizane fikrim