Hızlı Soru - Cevap

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Öne çıkan konu #1,921
herkes'e selam. lastiklere sarp sürmek için nasıl bir sünger kullanmak lazım? normal seviyede kullanınca yazıların arasına değmiyor ürün, oraları doldurayım diye fazla sürünce bu seferde çamurluklara vs sıçrıyor. çözümünüz nedir?
Ayakkabı boya süngeri ile sürüyorum ben hem kolay oluyor hemde sağa sola sıçramıyor. ca348874754370a480a4698f4b0fde68-960x9000.jpg

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar amatör olarak cila işi için aliexpressten bu ürünler iş görürmü F74A30DD-DED8-4EC6-9730-60072E603F1D.jpeg 97B964AE-3EBA-4BAF-AAF1-F141842F2486.jpeg

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Boya korumayı sökmek adına prille markasız sabunu 1:1 karistirsak nasıl olur ?

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar şimdi detail çantamı hazırlarken bir şey farkettim elimdeki tek eldiven olan ve 3 senedir kullanmadığım meguiars wash mitin yüzeyi zımpara gibi sertleşmiş boyaya değdiği an çizmesi an meselesi anca jant temizlenir bunla:)

Aliexpressten sipariş verdiğim eldivenlerin gelmesine daha çok var malesef. Hazır haftasonu istanbula kar gelme durumu var iken 1 hafta zamandan kazanabilirim yıkama için

Bana acilen iyi bir yıkama eldiveni gerekiyor Türkiyede satılan fiyat performans olarak tavsiyeniz ne olur.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Arkadaşlar şimdi detail çantamı hazırlarken bir şey farkettim elimdeki tek eldiven olan ve 3 senedir kullanmadığım meguiars wash mitin yüzeyi zımpara gibi sertleşmiş boyaya değdiği an çizmesi an meselesi anca jant temizlenir bunla:)

Aliexpressten sipariş verdiğim eldivenlerin gelmesine daha çok var malesef/

Bana acilen iyi bir yıkama eldiveni gerekiyor Türkiyede satılan fiyat performans olarak tavsiyeniz ne olur.
1/1 su beyaz sirke karışımına yatırın bir gece bekletip. perwoll bakım onarımla ( sarı) 5 ml üzerine dokü elde biraz çitileyip turulayın. silkerek üzerindeki suları akıtın ve uçlarından asıp kurutun. geçici olarak işinizi görecektir eldiven alanakadar.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
1/1 su beyaz sirke karışımına yatırın bir gece bekletip. perwoll bakım onarımla ( sarı) 5 ml üzerine dokü elde biraz çitileyip turulayın. silkerek üzerindeki suları akıtın ve uçlarından asıp kurutun. geçici olarak işinizi görecektir eldiven alanakadar.
Perwoll yok sabun veya sabun tozu var o olabilir mi?

Sirke su karışımı ılık mı olsun normal soğuk su mu?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bu arada elimde beyaz sirke de yokmuş normal elma sirkesi var:))
elma salatalarda çok güzel olur ama burada olmaz.
sirkede işlevini yerine getirir.orta sıcak kafi olacaktır.
sabun sertleştirmeye dahada katkı saglar.

bence en yakın market yolu görünüyor size.

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris

Aliexpressten sipariş verdiğim eldivenlerin gelmesine daha çok var malesef. Hazır haftasonu istanbula kar gelme durumu var iken 1 hafta zamandan kazanabilirim yıkama için

Fiyat performans anlamında bişey diyemem ama ben gtechnic kullanıyorum cok memnunum lakin 90tl olan eldiven kurlardan dolayı 150tl olmus malesef :( Şunları da değerlendırebılırsın üzmezler
https://www.kimyasaladamlar.com/urun/soft99-arac-yikama-eldiveni
Chemical Guys Su Geçirmez Çift Taraflı Mikrofiber Yıkama Eldiveni : ARAÇ BAKIM AKSESUARLARI : Yıkama ve Kuruluma Ekipmanları : www.boyassi.com

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
elma salatalarda çok güzel olur ama burada olmaz.
sirkede işlevini yerine getirir.orta sıcak kafi olacaktır.
sabun sertleştirmeye dahada katkı saglar.

bence en yakın market yolu görünüyor size.
Anlaşıldı bizim detail listesi bitti sanmıştım bitmemiş demek ki

Perwoll bakım onarım ile beyaz sirkeyi alınacaklar listesine ekledim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Anlaşıldı bizim detail listesi bitti sanmıştım bitmemiş demek ki

Perwoll bakım onarım ile beyaz sirkeyi alınacaklar listesine ekledim
hayırlı olsun o vakit.
birde @mindthegap beyin önerdigi soft99 eldiven degil arkası açık bir yapıda el giren wash pad gibi birşey. linkte resimleri var inceleyin sonra alın yapın. süpriz olmasın .
ama cg eldiveni kullandım daha önce iç naylon astarlı ( elliniz ıslanmaz) ve güzel kalitede bir ürün. püsküllü yapı toz toplamada da kullanılabiliyor iç bölümde.
[USD 7.81] Ultra-fine fiber car wash gloves -30904-out of stock, don't sell it. - Wholesale from China online shopping | Buy asian products online from the best shoping agent - ChinaHao.com

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Ufs eldiven alabilirsiniz 50tl felan galiba fiyatı

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Fiyat performans anlamında bişey diyemem ama ben gtechnic kullanıyorum cok memnunum lakin 90tl olan eldiven kurlardan dolayı 150tl olmus malesef :( Şunları da değerlendırebılırsın üzmezler
https://www.kimyasaladamlar.com/urun/soft99-arac-yikama-eldiveni
Chemical Guys Su Geçirmez Çift Taraflı Mikrofiber Yıkama Eldiveni : ARAÇ BAKIM AKSESUARLARI : Yıkama ve Kuruluma Ekipmanları : www.boyassi.com
Chemical guys fena değilmiş ana eldiven olarak kullanılabilir. Bir düşüneyim hocam bunu alabilirim. Aliexpressten gelecek bol koyun tüylü olan ile ikisi güzel olur bence.