Bunu yazmadan duramayacağım, acemiyim tamam çok şey öğreniyorum bir çok şey doğru mantıklı fakat bu çoklı eldiven işi biraz abartı değilmi ustalarım, her panale bir eldiven nedir
Şimdi ben size dilim döndüğünce özetlemeye çalışayım

Sizinde bildiğiniz gibi bu iş hobi işi size külfet gelmeye başlayınca tadı kaçıyor ,eldivenler için aliexpresste güzel seçenekler mevcut iş görecek türden ürünler .
Her panele eldiven yıkama çiziklerini minimumda tutmak için çok güzel bir yöntem,sizinde bildiğiniz üzere araçlarımızın çoğu çiziği yıkama ve kurulama işlemlerinde ortaya çıkıyor . Tabi ki her panele eldivene gerek yok bunu 1-2 seçeneklede yapabilirsiniz fakat güvenli ön yıkama,kurulama teknikleri üzerine biraz daha araştırmalarla kafanıza yatacak yıkama stilinizi belirleyebilirsiniz önemli olan bütçenizi,keyfinizi kaçırmaması bu hobinin

uygun ön yıkama ürünleri,yıkama şampuanları,eldivenler, vs ürünler hakkında takip ettikçe f/p ürünlerini yakalayacaksınız mutlaka bulduğunuzu bütçeniz el verdikçe alın,zamanla 7-8-10 eldiveniniz olur farkına bile varamazsınız

Şahsi görüşüm en güzel araç koruma yöntemi wax,seramik gibi ürünlerden önce doğru yıkama tekniği diye düşünüyorum bu işin sonrasında keyifle uygulandıktan sonra seyri ayrı bir keyif veriyor

ama ilk adım yıkama güvenliğini atlamayın derim