Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #2,281
Beyaz aracıma elle uygulayabileceğim bir wax arıyorum. Baştan dedim soft99 fusso tam benlik. Epey araştırdım @Pro hocamın meşhur kiwami,zymöl ve authentic kapışmasını okuyunca ben de dedim kiwamici olucam:) Beyaz olanından değil de silver olanından almayı planlıyorum sert olmasından dolayı. Bu arada dodo juice isimdenmi renklerindenmi bilmiyorum çok dikkatimi çekti :) Genelde purple haze ve light olanı kullanılmış. Bunda da kiwami gibi sert olanındanmı almak mantıklı olur? Dodo juice hard candy hard wax. Rainforest rub a göre daha dayanıklı olduğu belirtilmiş. Bir de sert wax ın üzerine yumuşak uygularsanız daha iyi parlaklık elde edileceği söylenmiş. Sizce kiwami mi , dodo juice mi ? Dodo juice ise hangisi?

Burda da sample boy ları var dodo juice in.
Yamaclardetailing.com - Pasta Cila Boya Koruma Ve Bakım Ürünleri

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Beyaz aracıma elle uygulayabileceğim bir wax arıyorum. Baştan dedim soft99 fusso tam benlik. Epey araştırdım @Pro hocamın meşhur kiwami,zymöl ve authentic kapışmasını okuyunca ben de dedim kiwamici olucam:) Beyaz olanından değil de silver olanından almayı planlıyorum sert olmasından dolayı. Bu arada dodo juice isimdenmi renklerindenmi bilmiyorum çok dikkatimi çekti. Genelde purple haze ve light olanı kullanılmış. Bunda da kiwami gibi sert olanındanmı almak mantıklı olur? Dodo juice hard candy hard wax. Rainforest rub a göre daha dayanıklı olduğu belirtilmiş. Bir de sert wax ın üzerine yumuşak uygularsanız daha iyi parlaklık elde edileceği söylenmiş. Sizce kiwami mi , dodo juice mi ? Dodo juice ise hangisi?
Bu wax nedir seramik gibi birşey mi

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Bu Airbrush ı almadan önce danışmak istedim. 0.3mm meme çapı alttan hazneli. İş görür birşeymi yoksa farklı birşey bakabilirim (çok yükseklere çıkamam baştan söyleyim yükseklik korkum var :eek:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam mjjc bende de var. Karcher Pro hd 600 için aldım ama köpük yapmıyor seyreltilmiş şampuan atıyor. Çinlilere mesaj attım para iadesi yaptılar. O yüzden iyi bir ürün alayım diyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin gelen foam da veya karışımda bir sorunda olabilir çünkü bi şekilde köpük yapması lazım. Şuan benim yıkama makinası 180-200 bar aralığında çalışıyor mjj foam takılı basınçtanmıdır bilmiyorum eski bosh aquatak 160 yıkama makinası ve italyan foamdan çok daha iyi köpük alıyorum. Ama şimdiki makinaya italyan foam takıp test edebilirim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
İş görür de kompresör var mı? Bir de çift hareketli midir?
12voltluk kompresörlerden alıp küçük bi yangın tüpüyle küçük birşey yapmayı düşünüyorum.

Bu Airbrush hakkında hiç bilgi yok. Yarın firmayı arayıp sorayım. Peki çift hareketli olması daha iyi anladığım kadarıyla. Başka aramam gereken özellik varmı. Alttan ve üstten hazneli farkedermi.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Günaydın arkadaşlar.
Yarın kardeşimin aracına demir tozu uygulamak istiyorum yıkama sonrası ama bölünmüş ürün olarak aldığım valet pro dragons breath saf olarak kullanıcam. Koçtaştan temin ettiğim sprey koyduğumda yoğun kıvamı yüzünden pompasının gücü yetmiyor. Nasıl bir spreyle uygulamalıyım sizce ? Yada sulandırsam iş yaparmı ?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Günaydın arkadaşlar.
Yarın kardeşimin aracına demir tozu uygulamak istiyorum yıkama sonrası ama bölünmüş ürün olarak aldığım valet pro dragons breath saf olarak kullanıcam. Koçtaştan temin ettiğim sprey koyduğumda yoğun kıvamı yüzünden pompasının gücü yetmiyor. Nasıl bir spreyle uygulamalıyım sizce ? Yada sulandırsam iş yaparmı ?
Günaydın.Yarı yarıya sulandırılabilir ama etkisi azalır. Murat plastik fısfıs en çok kullanılan.3'lü Kimyasala Dayanıklı Sıvı Püskürtme Sprey Şişe 1.kalite 1l - n11.com Bu ürün işini görür fiyatı bana uygun geldi ben aldım.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Senin gelen foam da veya karışımda bir sorunda olabilir çünkü bi şekilde köpük yapması lazım. Şuan benim yıkama makinası 180-200 bar aralığında çalışıyor mjj foam takılı basınçtanmıdır bilmiyorum eski bosh aquatak 160 yıkama makinası ve italyan foamdan çok daha iyi köpük alıyorum. Ama şimdiki makinaya italyan foam takıp test edebilirim.

Abi şimdiye kadar hep fantezik ürünler denedim. Fairy, 3d wash n wax, Sonax turuncu, divortex washberry, divortex vortex plus.

Sadece divortex olanlar köpük şampuanıydı. Onlardan washberry köpürmedi ama vortex plus biraz köpürdü

Birkaç denemem daha olacak.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi şimdiye kadar hep fantezik ürünler denedim. Fairy, 3d wash n wax, Sonax turuncu, divortex washberry, divortex vortex plus.

Sadece divortex olanlar köpük şampuanıydı. Onlardan washberry köpürmedi ama vortex plus biraz köpürdü

Birkaç denemem daha olacak.

Bunlarla olmaz bu iş için yapılmış köpük şampuanı alman lazım.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Bunlarla olmaz bu iş için yapılmış köpük şampuanı alman lazım.

Abi normalde divortexler köpük şampuanı ama o kadarlık demekki

Dandikleri bitirdim sayılır, şimdi düzgün şampuanlarla deneyeceğim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi normalde divortexler köpük şampuanı ama o kadarlık demekki

Dandikleri bitirdim sayılır, şimdi düzgün şampuanlarla deneyeceğim

Divortex bi halta yaramaz ben 200 ml şampuan 300 ml su koydum yine köpük olmadı bi işe yaramaz bi şampuan boşa para kaybı

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Divortex bi halta yaramaz ben 200 ml şampuan 300 ml su koydum yine köpük olmadı bi işe yaramaz bi şampuan boşa para kaybı
Hangi modeli reis? Vortex plus olan 100ml ye 800ml olarak kalıcı oldu biraz. Değişik kombinasyonlar deneyeceğim

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hangi modeli reis? Vortex plus olan 100ml ye 800ml olarak kalıcı oldu biraz. Değişik kombinasyonlar deneyeceğim

Hocam ben mjjc karcher k5 ile kullanıyorum traş köpüğü alıyorum. 100ml ürüne 800ml su ile. Şampuan combo2 ve maxi suds ll denedim. Süleyman abinin dediği gibi birde güzel bir şampuanla deneyin. Sonuçta bu foam lance içleri hep aynı. Sizin yorumlarınızdan sonra youtubedan söküm videolarını baktım degişik birşeyleri yok. Birde bu aliden gelen foam lancenin kutu içinden çıkan memeyi değiştirip deneyin derim. Olmadı en son alternatif autobirde foam lance alın bence. Az para degil yani.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
12voltluk kompresörlerden alıp küçük bi yangın tüpüyle küçük birşey yapmayı düşünüyorum.

Bu Airbrush hakkında hiç bilgi yok. Yarın firmayı arayıp sorayım. Peki çift hareketli olması daha iyi anladığım kadarıyla. Başka aramam gereken özellik varmı. Alttan ve üstten hazneli farkedermi.
Çift hareket olayında hava/boya oranını siz belirliyorsunuz. Ben üstten hazneli tercih ettim ama belirgin bir neden yok. Üstten hazneli daha olacakmış gibi düşündüğümden :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hocam ben mjjc karcher k5 ile kullanıyorum traş köpüğü alıyorum. 100ml ürüne 800ml su ile. Şampuan combo2 ve maxi suds ll denedim. Süleyman abinin dediği gibi birde güzel bir şampuanla deneyin. Sonuçta bu foam lance içleri hep aynı. Sizin yorumlarınızdan sonra youtubedan söküm videolarını baktım degişik birşeyleri yok. Birde bu aliden gelen foam lancenin kutu içinden çıkan memeyi değiştirip deneyin derim. Olmadı en son alternatif autobirde foam lance alın bence. Az para degil yani.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis içindeki zımbırtıyı 1.1mm ile değiştirdim.

Sıradaki deneyeceğim şampuanlar flowey b33, ag polar, honeydew, shiny garage ve magifoam.

Benim takıldığım nokta youtube da baktığımda benim denediğim 3d ve Sonax şampuanlarla bile millet traş köpüğü yapıyorken bendeki zımbırtı neden yapamıyor. Bire-bir aynı miktarlarda kullanıyorum ama sonuç hüsran...

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Reis içindeki zımbırtıyı 1.1mm ile değiştirdim.

Sıradaki deneyeceğim şampuanlar flowey b33, ag polar, honeydew, shiny garage ve magifoam.

Benim takıldığım nokta youtube da baktığımda benim denediğim 3d ve Sonax şampuanlarla bile millet traş köpüğü yapıyorken bendeki zımbırtı neden yapamıyor. Bire-bir aynı miktarlarda kullanıyorum ama sonuç hüsran...

Makina nedir?