Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #2,541
Acikcasi ben fabrikasyon ledlerde ayar durumunun olmadigini dusunuyordum fakat bir ara far sokuldugunde farin arka kisminda uzun ve kisa far icin ayri iki yuvarlak cevirmeli ayar butonu oldugunu okudum. Sahsen dogruysa bile guvenlik acisindan cok kurcalamanizi tavsiye etmem sonra sikinti yasanirsa sorumluluk almayayim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Led farlarda kendinden yükseklik ayarı var normalde ancak benim aracın da led farları çok aşağı seviyede. Dediğiniz gibi bazen zorlanıyorum.

308 forumlarında led farlara da serviste yükseklik ayarı yapıldığı yazılmış. Muhtemelen sizin aracınız da küçük bir ayar ile istediğiniz seviyeye gelecektir.
Far ın üstünde ayar yapma düğmesi (torna vida ile çevrilebilen) olsa gerek diye tahmin ediyorum.
Videonun 24.dakikasından sonra led farlar için ayar yapıyorlar. Belki yardımcı olabilir.
Bende videodaki gibi farın üzerinde bir kapak yok ama çok dikkatli bakmadım ayar için görünürde bişey varmı diye. Yarın bi bakıyım. Eğer yoksa hiç kurcalamadan servise göstereyim büyük ihtimalle ayarlarlar. Cidden çok aşağı bakıyor, Geçen gece lastiği yardığımda far yüzünden göremedim o çukuru. Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende videodaki gibi farın üzerinde bir kapak yok ama çok dikkatli bakmadım ayar için görünürde bişey varmı diye. Yarın bi bakıyım. Eğer yoksa hiç kurcalamadan servise göstereyim büyük ihtimalle ayarlarlar. Cidden çok aşağı bakıyor, Geçen gece lastiği yardığımda far yüzünden göremedim o çukuru. Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Çözüm bulsan da bulamasan da buradan paylaşırsan sevinirim. Benim de merak ettiğim bir konu çünkü.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Rossman mağazalarındaki Rubin Deri Koruma Losyonu deneyen kimse var mı? Geçen indirimde gördüm 13 TL idi aldım bir tane. Evrak çantamı Polstar ile temizleyip üzerine bunu uyguladım fena değil gibi. Yalnız şu var tamamen mat bir görüntü bırakmıyor. Yani apcden sonraki aşırı mat görüntü bir tık parlıyor. Colourlock vs. top tier ürünlerde matlık tamamen aynı mı kalıyor?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar mobilden foruma girme sorunu benden başka yaşayan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Arkadaşlar mobilden foruma girme sorunu benden başka yaşayan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun yok abi bazen oluyor tarayıcı geçmişi,çerezler falan dolunca yapıyor sanırım silince geçmişi kendine geliyor bende

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Rossman mağazalarındaki Rubin Deri Koruma Losyonu deneyen kimse var mı? Geçen indirimde gördüm 13 TL idi aldım bir tane. Evrak çantamı Polstar ile temizleyip üzerine bunu uyguladım fena değil gibi. Yalnız şu var tamamen mat bir görüntü bırakmıyor. Yani apcden sonraki aşırı mat görüntü bir tık parlıyor. Colourlock vs. top tier ürünlerde matlık tamamen aynı mı kalıyor?
Colourlock denemedim ama kullandığım çoğu deri coat ve besleme ürününde ilk başta mat olsada sonrasında araca inip bindikçe parlatma oldu.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
3mde torpidoya sürülen parlatıcıyı çıkarmak için ne kullanabilirim. Valet pro apcyi 1e20 denedim, hiç faydası olmadı. 1 e 10 yapsam zarar verir mi yada başka ne kullanabilirim.
Kışın normal görünüyordu ama güneş çıkınca ayna gibi parlıyor.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
3mde torpidoya sürülen parlatıcıyı çıkarmak için ne kullanabilirim. Valet pro apcyi 1e20 denedim, hiç faydası olmadı. 1 e 10 yapsam zarar verir mi yada başka ne kullanabilirim.
Zarar vermez oranı düşürerek kullan.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valet apc çok keskin bir ürün değil. 1:10 yaparak kullanın. Arkasından da nemli bir bez ile silin.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Konsolumun üzerinde hafif yağımsı gözüken bir alan vardı üzerine güneş varken artık çanta mı konmuştu bilemiyorum konsolun üzerinde hafif kare biçiminde gölge bir alan gibi iz duruyordu. Valer pro 1/10 apc ve fırça ile ilk uygulamamdan o bir yıllık iz gitti. Tavsiye ederim 1/10 iç konsolda ideal bir oran valet pro için.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Valet Pro ANSF benzeri bir ön yıkama köpüğü arıyorum korumaya zarar vermeyecek. Hazır kampanya varken Flowey Ev12 gözüme çarptı. Tavsiye olunur mu?

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet Pro ANSF benzeri bir ön yıkama köpüğü arıyorum korumaya zarar vermeyecek. Hazır kampanya varken Flowey Ev12 gözüme çarptı. Tavsiye olunur mu?
EV12 çift kova yıkama için kullanılan bir şampuan, ANSF ise Foam Lance kullanımı için kullanılıyor.
ANSF muadili ürün bakıyorsanın EV13 bakmalısınız...

gduymaz

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim okuyarak bişiler öğrenmeye çalışıyorum fakat yanlış bi uygulama yaptım aracım fabrıka yanında olduğu için demir tozları had safhada bunun için demir tozu sökücü alıp aracı yıkadıktan sonra sıktım evet işe yaradı demiştim ki durulamayı iyi yapamadığım için herhalde kaput üstünde ve tavanda yapışık duruma geçti kille temizlemeye çalıştım biraz geçti ama çoğu duruyor sizce başka ne yapmam lazım