Hızlı Soru - Cevap

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,641
Würth Lastik Yanak Parlatıcı 5 Litre kullanan varmı?
Gtechniq Mf2 Kurulama Havlusunu tavsiye edermisiniz? yada önerebileceğiniz 120 tl civarı kurulama havlusu varmı?
Klin duo
Purestar
Wizard of gloss

Bunları bulamazsanız

Gyeon silk dryer

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Klin duo
Purestar
Wizard of gloss satan varmı ? bakıyorum hep satılmış gözüküyor

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Würth Lastik Yanak Parlatıcı 5 Litre kullanan varmı?
Gtechniq Mf2 Kurulama Havlusunu tavsiye edermisiniz? yada önerebileceğiniz 120 tl civarı kurulama havlusu varmı?
Gtechniq Mf2 bende var. Açıkçası şimdi tercih edeceğim bir ürün değil.
Twisted Pile özellikli bir ürün almanızı tavsiye ederim.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
af spritz den memnun musunuz?
Ben spritz hiç kullanmadım ama genelde beğenmeyeni de çok. Normalde spritz ile sonax cockpit reiginier arasında kalmıştım. Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra sonaxı tercih ettim güzel bir mat efekt verdiği söyleniyor henüz kullanmadım.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
B33 ün 2 litrelik secho fx2 pompada pre wash olarak ve Mjjc foam lancede kullandığınız miktarlar nedir ml olarak.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Sizdekinin kokusu nasıl, hindistan cevizi gibi felan mı kokusu, yenisinin iyi mi kokusu acaba?
Yenisini hic bilmiyorum. Ama bendekinin kokusunu cok seviyorum. Bu arada şunu belirteyim bir çok arkadaşım hic sevmiyor kokusunu bende o kadar seviyorum ki parfüm olsa sıkarım üstüme :)

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Yenisini hic bilmiyorum. Ama bendekinin kokusunu cok seviyorum. Bu arada şunu belirteyim bir çok arkadaşım hic sevmiyor kokusunu bende o kadar seviyorum ki parfüm olsa sıkarım üstüme :)
İnternette araştırdığım kadarıyla kokusu güzel vs yazıyordu. Neyse çok önemli değil, önemli olan temizliği, koruması, matlığı :)